Ervaringen met reizen van Happy Weekends

Wat zijn de ervaringen van anderen met Happy Weekends? Je leest ze hieronder.
Zelf een review schrijven? Tof! Dat kan op de beoordelingspagina.

Naar beoordelingspagina

Gemiddelde beoordeling:

104 beoordelingen

Christiane (18/10/2020)

Arrangement: Lekkerstappen van hotel naar hotel rond Dranouter

We hebben genoten van een prachtige wandeldriedaagse in Heuvelland met gastvrije hoteluitbaters, lekker eten en mooie wandelingen. Alles was prima geregeld. Misschien doen we deze trip nog eens in het voorjaar.

Eddy Wils (15/10/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Wegduiken in De Westhoek

Aangepast voedsel (restarm dieet) zelden zo goed meegemaakt. Dank u! Hotels goed.

Yo Van Braband (22/09/2020)

Weekend: Fiets4daagse: Fraai aan de Baai van de Somme

Een mooie fietsreis doorheen de Baai van de Somme. Prachtige natuur, goed hotel met lekker eten en drinken, kleine en vrolijke groep, een goede begeleiding van Luc. Alles coronaproof. Zeker voor herhaling vatbaar!

Van Hirtum (16/09/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Wegduiken in De Westhoek

Zeer toffe fietsvierdaagse gehad in De Westhoek, prima hotels en vriendelijk personeel in elk van de drie hotels.
Mooie routes en daarbij nog eens prachtig weer, wat kan je meer wensen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Bedankt Paul en het hele Happy Weekends-team. We kijken al uit naar ons volgend fietsavontuur.
Groetjes Victor, Lutgarde, Martine en Jean-Luc

Raf Waeyaert (13/09/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Kronkelen door de Leiestreek (Kortrijk-Gent)

Kronkelende Leie: super Happy … midweek !
Het Focus-hotel in Kortrijk heeft alleen maar kunstige kamers. Wij slapen bij Monique Gheyssens, textielkunstenares. Die zachtroos verlichte bedsponde werkt wel niet meteen erotiserend na onze erg pittige retour van Oudenaarde doorheen een stukje Vlaamse Ardennen met onze no-ebikes…pfff. En dat ondanks dat zelf gebakken eitje ’s morgens met ontzwoerd spek à la plancha. De Kempense uitbater Jan en echtgenote sloven zich echt uit om hun gasten te verwennen.
Ook het Europa-hotel in Gent bevalt ons best: niet meteen familiaal maar super netjes, gedienstig en best lekkere restauratie.
Kortom, het was zowat 270 km genieten daar in de Vlaanders. Rijkelijk veel industrie gezien maar nog véél meer groen vol dikbillen en pret, West-Vlaams voor prei.
Vive le vélo én Happy Weekends in midweekversie !
Raf & Josanne Waeyaert-Maes

Roland De Wolf (13/09/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Wegduiken in De Westhoek

Fietsen van hotel naar hotel in de Westhoek was een leuke ervaring. Goede hotels, vriendelijke mensen, lekker gegeten en goed georganiseerd. Bagage steeds op tijd in het volgende hotel. Routes doen ook de dorpen/steden aan zodat er aan horecamogelijkheden geen gebrek is. Mooie fietstochten over goed berijdbare verharde en onverharde wegen.
Zeker een aanrader.

Chris (12/09/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Kronkelen door de Leiestreek (Kortrijk-Gent)

Super gekronkeld langs de Leie met mooie routes. Door eigenaar Hotel Focus Jan super ontvangen. Europahotel ook zeer vriendelijk. Lekker eten, goed fietsweer. Een aanrader!

Lief (12/09/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Kronkelen door de Leiestreek (Kortrijk-Gent)

Toffe 4-daagse rond Kortrijk en Gent, mooie routes. Best wel met de e-bike want rond Oudenaarde is het wat heuvelachtig. Tavernes onderweg zijn er niet zoveel, dus best wat drinken meenemen. Het eerste hotel is misschien wat verouderd, maar eigenaar Jan doet prima zijn best voor zijn gasten. In zijn totaliteit een aanrader!

Rita Koninckx (11/09/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Kronkelen door de Leiestreek (Kortrijk-Gent)

We hebben genoten van de fietsvakantie vanuit Kortrijk naar Roeselare, Oudenaarde en Gent.
Onze batterijen zijn terug wat opgeladen, al waren de voorbije dagen zeker een inspannende ontspanning. We hebben elke dag wat extra kilometers toegevoegd aan het parcours. De fietsroutes brachten ons doorheen een heel mooie streek. Een aanrader!
Onze grenzen zijn verlegd en de horizonten verruimd, zeker voor herhaling vatbaar.
Terrasjes zijn schaars langs de fietsroutes. We hebben heel wat dorpjes moeten doorrijden vooraleer we iets konden eten of drinken (in de Kempen zijn we verwend op het gebied van horeca). Als we tijd vrij hebben om de route door De Peel te fietsen, hoor je van ons. Dat willen we zeker ook doen. Bedankt voor de goeie service en begeleiding.
Jef en Rita
 

Ann Mennes (10/09/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk over de heide

We beleefden enkele mooie dagen. Vooral de laatste dag fiets je in een mooi landschap. Hotels waren prima in orde!

Marleen (02/09/2020)

Weekend: Luxe Fietsweekend Limburg: voor fietsers met smaak

Toffe 3-daagse in de regio Peer. Wat een klassehotel met alle luxe. Zowel de grote, gezellige kamers als het uitstekend eten. Chapeau voor de kok!! Fietsen tss de bomen was nogal vlug gepasseerd. Doorgereden en weg. Gelukkig was dit voor mij niet de 1ste keer. Aangename 186km mooie fietswegen in totaal. Laatste dag wel in de regen geeindigd. Als ik 1 minpuntje mag melden, is dat het middageten ondermaats was. Onze gids Luc en zijn vrouw waren een tof gezelschap. Voor herhaling vatbaar. De 2 buurvrouwen uit Brecht.

Gunther Mertens (01/09/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Wegduiken in De Westhoek

Onze eerste fietsvakantie en we hebben genoten. De eerste drie dagen prachtige routes. Hotels waren proper en bediening was vriendelijk. Het eten vonden we minder. Liever een gang minder en kwalitatiever. Bagagenabreng was prima. Een fijne ervaring.

Andreas Meeus (29/08/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Wegduiken in De Westhoek

Eén onweer de eerste dag tijdens het fietsen was niet zo leuk. Voor de rest was alles positief. Heel mooie streek om te fietsen en zeer goede organisatie. We hebben ervan genoten.
Een aanrader!

Roger Vanweynsberge (22/08/2020)

Weekend: Fiets4daagse: Fraai aan de Baai van de Somme

Mooi en goed georganiseerde reis, rustige fietswegen(paden). Hotelkamer klein maar fijn, het eten was goed, tof gezelschap, goei weer en goeie sfeer. Beetje opbouwende kritiek: elke stop mocht een half uurtje langer zijn, was wat kort.

Tony (11/08/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk over de heide

Prachtig arrangement !!! Schitterende natuur op goed uitgestippelde routes. Zeer goed verzorgde hotels met lekker ontbijt en diners. Overal zeer vriendelijke mensen.
Een aanrader ? ZEER ZEKER !!!!

Van Hees Jan (10/08/2020)

Weekend: Elfsteden Fietsweekend Friesland 2020

De reis door Friesland was echt prima voor ons, Alles was goed, zelfs die keer dat we uitgeregend zijn.
Het gezelschap was tof, geen klagers of zagers, en behulpzaam, niet te geloven.
We gaan nog mee!

Patrick & Ilse (08/08/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk over de heide

Top arrangement. 4 prachtige fietsroutes doorheen de natuur, uitgestrekte velden en heide. Goede hotels waar we goed hebben ontbeten en ‘s avonds genoten van een lekkere 3-gangenmenu. Absolute aanrader. Een dikke proficiat aan de organisator. Tot volgend jaar voor een gelijkaardige fiets 4-daagse.

Wim Pauchet (04/08/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Wegduiken in De Westhoek

Wij haddden aanvankelijk gepland om de fietstocht naar de Peel in Nederland te boeken maar dit was buiten COVID-19 gerekend. Mensen uit de provincie Antwerpen waren niet meer welkom in Nederland. Paul heeft ons dan spontaan een nieuw voorstel gedaan nl de fietstocht naar de Westhoek. Deze was in principe nog niet boekbaar maar Paul heeft dit netjes voor ons kunnen regelen. Dit was echt last-minute en dus echt heel fijn dat hij dit toch voor mekaar heeft gekregen.

Bij aankomst in ons eerste hotel in Ieper (Flanders Lodge) lag alles netjes klaar bij de receptie . Qua ligging was het eerste hotel niet het mooiste (ligging in industriezone) maar alles was wel netjes in orde en er was airco op de kamer (was toevallig 35°C). Ook is er een ruilme fietsstalling in de kelder.

Als je de eerste rit volledig wil doen kan je wel best rond de middag arriveren in Ieper zeker als je graag onderweg al eens stopt voor een terrasje of om een militaire bregraafplaats te bezoeken. Voor ons lukte dit niet omwille van files en de extreme hitte op de fiets.

De tweede rit richting Lo-Reninge vonden wij de mooiste. Onderweg een zeer afwisselend landschap met enkele pittige hellingen en onderweg ook wel een aantal leuke bezienswaardigheden (restanten WOI, de abdij van Westvleteren...). Wij zijn zeer uitgebreid gaan lunchen in brasserie Terminus (hiervoor moesten we 3 km omrijden in de buurt van de grens maar absoluut de moeite waard) en in de late namiddag zijn we een Westvleteren gaan degusteren in "De Vrede". Achteraf hebben we vernomen dat de zaak ondertussen tijdelijk gesloten is omwille van Corona :). Ons hotel " De Oude Abdij" is prachtig qua ligging en het eten was er ook top. Wij hadden een mooie, ruime kamer onder het dak. Enige minpuntje daar was het ontbreken van airco en met de hitte was het puffen geblazen.... Ik heb dit s'ochtends gemeld aan de receptie en blijkbaar zijn er ventilators ter beschikking. Ook stond er s'nachts een motor te draaien van een pomp en dat zorgde voor een verstoorde nachtrust..
De derde dag was de kustrit richting Nieuwpoort maar eerst was er nog de doortocht door Diksmuide. We hebben de AVV-VVK-toren bezocht. Is zeker een aanrader maar je moet hier eigenlijk 2 uur voor uittrekken. Het bezoek aan de Dodengang , enkele km verderop hebben we niet meegepikt omwille van tijdsgebrek. De passage door Nieuwpoort is op zich zeker fijn voor strandliefhebber. We hebben iets gegeten in de duinen. Na een mooi stukje fietsen door de duinen en een bos zijn we gestopt in Poperinge. Vlak voor het marktplein is een leuk adresje op een rustig binnenpleintje. Plaatselijk biertje Papegaej is trouwens erg lekker.
Hotel Hinterland is een mooi hotel (kasteel) met een fijn terras op de zuidkant. Het was hier trouwens erg rustig. Ook hier is geen airco maar kan je een ventilator bekomen aan de receptie.
Laatste rit terug naar Ieper vonden we wat de omgeving betreft minder mooi dan de vorige ritten maar dit had waarschijnlijk ook met het weer te maken : fris met het laatste uur regen. We zijn nog wel gestopt in Langemark op de Duitse begraafplaats waar ruim 40.000 Duitse soldaten hun laatste rustplaats hebben gevonden...
Wij hebben er in ieder geval van genoten en het is zeker een aanrader!

Guy en Rita (03/08/2020)

Weekend: Fiets4daagse: Fraai aan de Baai van de Somme

Heel mooie streek, weidse landschappen, de ritten waren bijzonder goed voorbereid en uitgekiend door gids Luc. Petje af! Happy Weekends zorgde voor onberispelijke veiligheidsmaatregelen in de bus. Ook fietsend verliep alles correct en veilig. Het waren mooie dagen!

Monique & Willy (02/08/2020)

Weekend: Elfsteden Fietsweekend Friesland 2020

We hebben enorm genoten van de coronaproof Elfsteden Fietsvakantie met Amelandse uitbreiding. De fietstochten, de stops onderweg, de maaltijden in de hotels en onderweg, de stadswandeling in Leeuwarden, de sfeer in de groep,... alles was gewoon prima!
1 minpuntje: Onze hotelkamer (112) in Leeuwarden is dringend aan een grondige renovatie toe.
We gaan dit zeker nog terugdoen zonder corona, zodat we toch meer contact kunnen hebben met de andere deelnemers.
Happy Weekends: een toporganisatie!
En denk erom: Bûter, brea en griene tsiis, wa't dat net sizze kin is gjin oprjochte Fries.

Christa Damen (02/08/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk over de heide

Schitterende fietsvakantie gehad in Nederland (Asten, Deurne, Helmond). Prima hotels, verzorgde maaltijden, heel mooie fietstochten, goede service.
Een sterke aanrader!

Mia (01/08/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk over de heide

Ons groepje heeft erg genoten van het fietsarrangement in de Peel. Mooie fietsroutes en wisselende landschappen met kanalen, heide en bossen.
's Avonds heerlijk tafelen in goede hotels.
Zeker een aanrader!

Rina, Alain en Hendrik (01/08/2020)

Arrangement: Wandelen van hotel naar hotel: Leve De Peel

De wandelvakantie in de Peel was geslaagd. De verwelkoming en de hotels waren heel goed. De bedden waren in hotel Plein vijf het beste (staat ook op hun website, maar dit is dus echt waar)! Dit geldt ook voor het bed dat bijgezet was op de kamer voor onze zoon.
Door de uitgestippelde route werd je verrast door de vele natuur en de leuke wandelroutes die Nederland rijk is. Regelmatig kom je een bank tegen waar je je lunchpakket kan opeten of gewoon even kan uitrusten en genieten van de natuur.
Bagagevervoer liep goed. Die stond altijd netjes te wachten op ons aan het volgend hotel.
Door het arrangement kon je zorgeloos aan tafel en genieten van het 3-gangenmenu.
Wij hebben er alvast van genoten!

Weyers Ronny en Slegers Conny (25/07/2020)

Arrangement: Wandelen van hotel naar hotel: Leve De Peel

We hebben genoten van wandelen van hotel naar hotel. Alles was tip top in orde, mooie wandelingen ook de overnachtingen en eten waren meer dan oke. De kaart met alle knooppunten is zeer handig, we hebben deze toch een paar keer moeten bekijken.

Frank en Lucrèce (23/07/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk over de heide

We hebben genoten van een mooie fietsvakantie in de Peel. De fietsrouten toonden ons een diversiteit van landschappen en lieten ons ook kennismaken met enkele bijzonderheden (uitkijktoren, natuurbegraafplaats, klok en peelmuseum …). Het was ook aangenaam om tips te krijgen i.v.m. horecagelegenheden op de route. Een aanrader!
Proficiat aan jullie organisatie en voor jullie bijdrage aan Transplantoux!

Andre en Mie (21/07/2020)

Weekend: Fietsweekend: Over de oude spoorbeddingen van de Oostkantons

Een topvakantie in eigen land. Af en toe wat steile hellingen en serieuze afdalingen. Chapeau voor de niet e-bikers.
Genoten van de mooie landschappen en vooral van het leuke gezelschap
Bedankt voor de goede fietsbegeleiding.

Maria (20/07/2020)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

Wat een deugddoende fietsvakantie was dat: schone natuur aan de Moezelvallei + zonnig weertje + lekkere snacks op de stopplaatsen + goe compagnieke + goeie gids Jan + mooie fietsroutes + fris moezelwijntje. Meer moet dat niet zijn :-) Dit was 'de Moezel compleet' . En in Duitsland worden terecht de juiste Corona-maatregelen genomen. SUPER genoten. Op naar 't volgende!

Hilde Michiels (20/07/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk over de heide

Heerlijke fietsvakantie in een mooie streek met voldoende afwisseling tussen rust en gezellige stadjes. Heerlijk gegeten.

Eli en Ria (19/07/2020)

Weekend: Fietsweekend: Over de oude spoorbeddingen van de Oostkantons

Zalig gefietst in de Oostkantons met de prachtige landschappen. Wegens soms opeenvolgend vals plat en enkele stevigere hellingen is een e-bike toch aangereden. Aangenaam gezelschap en goede sfeer, vlot verloop van elke dag, goed georganiseerd en vlotjes en creatief voortdurend in goede banen geleid door topgids Eddy en zijn echtgenote Anita. Hartelijk dank hiervoor!

Geboers Guido (19/07/2020)

Weekend: Fietsweekend: Over de oude spoorbeddingen van de Oostkantons

We hebben ons goed geamuseerd.
Mooie fietsritten gedaan en het gezelschap was prima.
Ook onze begeleider Eddy was top.

Ivo Van de Broek (19/07/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk over de heide

We hebben drie hotels aangedaan. Twee ervan waren opperbest: het eerste en het laatste. Zeer fijn en vriendelijk onthaal. Knappe, afgesloten fietsberging die toegankelijk was met de kaart. Op de kamer zelf waren voldoende stopcontacten voorzien.
Bij hotel Plein Vijf was het in vergelijking met de twee andere wel iets minder: op de eerste plaats de fietsberging, een afdak met te weinig plaats doordat de plaatsen werden ingenomen door de fietsen van het hotel zelf. De ontbijt- en lunchruimte waren ook minder gezellig als bij de twee andere. De badkamer en het apart toilet vonden we aangenaam.
In zijn geheel gezien waren het prachtige dagen: fietsend door de natuur, goed bewegwijzerd! Zeker aan te raden aan andere fietsminnende mensen.

André en Hilda (17/07/2020)

Weekend: Fietsweekend: Over de oude spoorbeddingen van de Oostkantons

Wij hebben 4 dagen genoten van de fijne fietsvakantie in de Oostkantons met mooie uitzichten. Een echte aanrader om te gaan fietsen met een uitstekende gids (Eddy en vrouw Anita).
We hebben lekker gegeten in het Lindenhof en onderweg een goede lunchmenu.
Het is goed geregeld door Happy Weekends.

Jef en Erna (16/07/2020)

Weekend: Fietsweekend: Over de oude spoorbeddingen van de Oostkantons

Fietsen in de Oostkantons over de oude spoorbanen is beslist een aanrader! Rustige fietswegen door een prachtig en zuiver landschap. Uitstekend hotel, 's avonds en onderweg lekker eten en dit alles onder leiding van een deskundige gids Eddy. Kortom een schot in de fietsroos; goe bezig Happy Weekends.

Lief & Willy (16/07/2020)

Weekend: Fietsweekend: Over de oude spoorbeddingen van de Oostkantons

Echt genoten van de Oostkantons. Een waar fietsparadijs. Een warm gezelschap. De gidsen Eddy & Anita hebben het in goede banen geleid. 's Avonds genoten van een heerlijke maaltijd. Echt verzorgd!

Luc en Josee (25/06/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk over de heide

We hebben op onze trip heel veel moois gezien.Typisch Hollandse landschappen o.a. veengebieden, heel veel waterlopen, tussen de bossen, immense akkers en boerderijen en de onze zo bekende heide. De hotels waren prima als uitvalsbasis, hebben er ook zeer lekker gegeten.
Erg bedankt. Als je zo nog iets hebt, stuur maar door.
Groetjes en tot gauw!

Min (03/06/2020)

Weekend: The Traveler's Table: vakantiediner bij je thuis

Vrienden en ikzelf zeer lekker gegeten alhoewel in geen paella eter ben! Kroepoek van inktvis: subliem en dit in combinatie met de guacamole! Tomatensalsa was te weinig gekruid, maar dat is wel te verhelpen op het moment zelf.
Wij blijven dit project steunen. Op naar Zeeland!

Irma (03/06/2020)

Weekend: The Traveler's Table: vakantiediner bij je thuis

De Catalaanse maaltijd heeft ons gesmaakt. Kruiding vonden we prima, zeker de risotto. De verpakking was professioneel. Het dessert Catalaanse crème was een heerlijke panna cotta. Graag receptje?

Marie (02/06/2020)

Weekend: The Traveler's Table: vakantiediner bij je thuis

Heel lekker, miste wel wat afkruiding, maar dat is persoonlijk, voor herhaling vatbaar.

Ines (02/06/2020)

Weekend: The Traveler's Table: vakantiediner bij je thuis

Het Catalaans eten was supergoed. We hebben echt genoten en gezellig lang kunnen tafelen. Als gastvrouw is het altijd fijn om zoveel mogelijk mee aan tafel te kunnen zitten. Dankjewel!

Renild (02/06/2020)

Weekend: The Traveler's Table: vakantiediner bij je thuis

Heel lekker gegeten.

Ria Allaerts (02/06/2020)

Weekend: The Traveler's Table: vakantiediner bij je thuis

Alles was prima, mooi verzorgd , goede handleiding en meer dan voldoende !
1 puntje van kritiek: de tomatensalsa was bijna niet gekruid , maar dat kunnen we zelf heel gemakkelijk oplossen .
Dank je hartelijk. Wij gaan deze formule zeker aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.

Dubois Marie - Paule (02/06/2020)

Weekend: The Traveler's Table: vakantiediner bij je thuis

We hebben zeer lekker Catalaans gegeten. Proficiat aan de Chefs !

Mie (02/06/2020)

Weekend: The Traveler's Table: vakantiediner bij je thuis

tapas en paella waren zeer goed
heel lekkere wijn
dessert was minder

Inge (02/06/2020)

Weekend: The Traveler's Table: vakantiediner bij je thuis

Wij hebben heel erg genoten van onze maaltijd. Eenvoudig warm te maken en zeer lekker!
Het voelde als een restaurantbeleving maar dan in ons eigen kot.
Heel erg bedankt!

Rita Van de Water (02/06/2020)

Weekend: The Traveler's Table: vakantiediner bij je thuis

Heerlijk genoten van het Spaanse menu, excellent voorgerecht, perfecte hoofdschotel en zalig dessert. Het was niet alleen fantastisch lekker, ook meer dan genoeg en verzorgd geleverd. Alles was top. Wij gaan dit zeker nog eens terug doen. Een warme aanrader!

Greet Gilis, Oud-Turnhout (01/06/2020)

Weekend: The Traveler's Table: vakantiediner bij je thuis

Zalig lekker Catalaans gegeten. Bedankt Happy Weekends en Hendrickx Feesten!!!
Je mag binnenkort een nieuwe bestelling verwachten.

Griet Gijselings, Zoersel (22/05/2020)

Weekend: The Traveler's Table: vakantiediner bij je thuis

Het heeft gesmaakt. Ken en Kristof hebben dat super gedaan!!! Volgend weekend gaan we zeker terug bestellen.

Guy & Mia Theys, Oud-Turnhout (22/05/2020)

Weekend: The Traveler's Table: vakantiediner bij je thuis

We bestelden The Traveler's Table Tirol. De verassing was compleet. Het was super lekker en meer als voldoende, wij hebben er samen van genoten, zeker met dit zonnig weertje en een glaasje wijn, wat moet er nog meer zijn om u in Oostenrijk te wanen.

HILDE PEERLINGS (14/05/2020)

Weekend: The Traveler's Table: vakantiediner bij je thuis

De meest Happy formule om aan deel te nemen, aan alles wordt gedacht, alles is geregeld en gezellige groepen om samen op avontuur te gaan met de fiets of....andere trips.
Nu laten we ons alvast verwennen met culinair pakket thuis ook daar worden we Happy van.

Leona Deliën (02/03/2020)

Weekend: Wandelweekend Valkenburg: Tournée Café

Het was een heerlijk wandelweekend. Gevarieerde wandelingen elke dag andere uitzichten en de stops die we hadden waren mooie en unieke locaties dat maakte de wandelingen nog aangenamer.
De B&B was ook heel goed. Het voelde heel huiselijk en gezellig. De kamers waren niet groot maar we hadden alles wat nodig was en heel proper en het ontbijt was ook heel goed.
En tot slot we hadden een heel goede gids. We moesten voor niets zorgen alles was goed voorbereid en oké.
Ik zal zeker nog eens een ander wandelweekend meedoen.
 

johan cuyvers (02/03/2020)

Weekend: Wandelweekend Valkenburg: Tournée Café

Bijzonder goed geslaagd wandelweekend met een aangenaam gezelschap en Mia als voortreffelijk begeleidster.
Heel mooi wandelgebied, knus en rustig verblijf nabij het verkeersvrije centrum met overvloedig ontbijt en dito maaltijden. Dit is een absolute aanrader voor elke wandelaar en natuurliefhebber.

Merietje (06/02/2020)

2020 staat in zijn startblokken. Het is uitkijken naar de mooie weekends. Benieuwd! :-)

Inge Collet - Eric Van Goethem (13/01/2020)

Arrangement: Op hotel met het Lekkerstappen Wandelfestival

We hebben reeds 2 hotelverblijven met Lekkerstappen gedaan, 1ste aan de Biesbosch en het 2de bij Asten De Peel. We waren daar heel content over, zowel over de wandelingen, het verblijf in het hotel en de 3-gangenmenu. We hebben er echt van genoten.

Mark Mollen (03/01/2020)

Eerst en vooral de beste wensen voor het nieuwe jaar en dat je zo nog veel arrangementen mag verkopen.

Onze wandeltweedaagse was super in orde, fijne B&B met een heerlijk ontbijt. Het diner was superlekker en dik in orde. Ook de wandelingen waren zeer mooi en het weer was ook nog eens magnifiek. Kortom een superbeleving. Bedankt hiervoor!

Hens Juliette (19/12/2019)

Weekend: Music Hotel Renesse met De Diamonds & De Bonanzas

Heel goed opgevangen. Bij aankomst was een 1 kamer tekort voor ons, maar efkens onze namen genoemd en dan was het binnen de vijf minuten opgelost. Leuk huisje, gezellig ingericht enkel de trap was wat moeilijker.
Het avondbuffet was voortreffelijk en wat dan gezegd van de BONANZAS, geweldig!!! We hebben met 5 van een mooi weekendje genoten en dit is zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor dit fijne evenement.
Groetjes, en nog veel succes bij een volgend Happy Weekend.

Johan Goris en Martine Peeters (19/12/2019)

Weekend: Music Hotel Renesse met De Diamonds & De Bonanzas

Alles perfect. Met vooral het eten, wat ik in Zoutelande niet zo goed vond. Ik zeg het maar om het de volgende keren rekening mee te kunnen houden. Goei eten is toch voor de meeste mensen belangrijk. Nu was het perfect. Doe zo verder en da komt allemaal goed met jullie.

Carla Bertels (18/12/2019)

Weekend: Music Hotel Renesse met De Diamonds & De Bonanzas

Alles was dik in orde

Kris Engelen (18/12/2019)

Weekend: Music Hotel Renesse met De Diamonds & De Bonanzas

Schitterend weekend gehad in Muziekhotel Renesse.
Toplocatie, lekker eten en fantastische optredens,
zowel van Diamonds on the Rocks als De Bonanzas....
Een absolute aanrader...

Keirsmaekers (18/12/2019)

Weekend: Music Hotel Renesse met De Diamonds & De Bonanzas

Mischien toch een waterkoker om 's morgens een lekker koffietje te maken of in de hal van het hotel een koffiemachine. Ik ben een vroege vogel vandaar. De huisjes waren super en mooi.

Rita Graumans (18/12/2019)

Weekend: Music Hotel Renesse met De Diamonds & De Bonanzas

Alles was heel goed, een verbeterpunt: de plaatsen in de zaal, dat kan beter.

Patrick Van Boom (05/11/2019)

Weekend: Wandelweekend Picardië: Naar de graanschuur van Frankrijk

Geachte Paul H.
Vorig weekend was ik te gast met Uw organisatie in Albert (F) het wandelen in Picardië met gids Carl Ooghe
is super meegevallen. Ik was er met een vriend die niet zo op de hoogte was van WO I en die vond de wandeling
en organisatie op zich echt ok! Ik dacht dat ik iets wist over WO I want fiets en wandel zelf reeds meer dan 20 jaar
rond in de Westhoek, maar die meneer Ooghe is een wandelende geschiedenisboek en een aangename persoon
voor iedereen in de groep! Hou die vooral in ere want die levert U zeker klanten op!
Proficiat met Uw organisatie!
Patrick Van Boom Merelbeke
Een tevreden klant

Luc Van Rooy (04/11/2019)

Weekend: Wandelweekend Picardië: Naar de graanschuur van Frankrijk

Zeer goede organisatie met een top gids Carl.
Wandelingen waren goed qua afstand en parcours. Zeer rustige wandelwegen en wisselende ondergrond.
Punt ter verbetering: de jenever had een kleur van appelsap en het alcoholgehalte was aan de lage kant :)
Verder geen opmerkingen.
Top locatie, top organisatie, top groep met top gids.
Doe zo verder.

Sonja Van de Velde (04/11/2019)

Weekend: Wandelweekend Picardië: Naar de graanschuur van Frankrijk


Ik heb van het weekend genoten. De wandelingen waren zeker de moeite. Carl is een uitstekende gids die de streek door en door kent. Ondanks het feit dat ik maar matig geïnteresseerd ben in oorlogen en veldslagen, heb ik graag geluisterd naar deze wandelende encyclopedie van de geschiedenis, die zijn kennis kan overbrengen op een bondige, begeesterende, boeiende en aangename manier.

Chris De smet (04/11/2019)

Arrangement: Op hotel met het Lekkerstappen Wandelfestival

Zoals gewoonlijk met Happy Weekends was het weer top! Mooie wandelingen en alles tiptop geregeld. Perfect concept. Zo hebben wij het graag.

Katrien Dom (04/11/2019)

Weekend: Wandelweekend Picardië: Naar de graanschuur van Frankrijk

Het weekend was weerom een topper!
Uitstekend hotel met lekkere keuken, prachtige regio.
Onze begeleider/gids Carl heeft zijn werk meer dan schitterend gedaan.

Frie (17/10/2019)

Weekend: Wandelweekend Kyllburger Waldeifel: 5 jaar later

Een zeer geslaagd weekend, toffe groep, goede gids, mooie wandelingen... en dat alles in een prachtige streek!
Leuk hotel, nette kamer, vriendelijke uitbaters, lekkere maaltijden... in een rustig dorpje.
Keuze tussen korte en lange wandelingen is zeker een pluspunt.
Dank voor dit zeer fijne weekend... het was genieten!!!

Peter Hass (14/10/2019)

Weekend: Wandelweekend Kyllburger Waldeifel: 5 jaar later

Alles was goed!

Paul Wouters (14/10/2019)

Arrangement: Op hotel met het Lekkerstappen Wandelfestival

Ontvangst super ! nette kamers ! Lekker eten en vriendelijk personeel !

eugeen jansens (14/10/2019)

Weekend: Wandelweekend Kyllburger Waldeifel: 5 jaar later

Aangenaam weekeinde. Enkel proberen om een plaats te voorzien waar men zich een beetje kan verfrissen na de wandeling. Voor herhaling vatbaar.

Lydia Van Dyck (14/10/2019)

Weekend: Wandelweekend Kyllburger Waldeifel: 5 jaar later

Het was uitstekend: het hotel was goed, het eten lekker, het optreden was genieten. En dan de omgeving: wat een uitzichten allemaal ,echt een mooie omgeving.
Van zo'n uitstappen houden wij wel. 
Paul, jij hebt dat uitstekend georganiseerd, dat is voor herhaling vatbaar.
De groeten,
Lydia en Marcel

Maria Van Ranst (14/10/2019)

Weekend: Wandelweekend Kyllburger Waldeifel: 5 jaar later

Een mooi weekend in de Kylburger Eifel - een vakantie Happy Weekends waardig = een goed programma, goed eten en drinken. De splitsing van de wandelgroepen is tof.
Plezante compagnie.
 

Jo Gabriels (14/10/2019)

Weekend: Wandelweekend Kyllburger Waldeifel: 5 jaar later

Super genoten van het voorbije weekend. Zou niet weten wat er beter kon, goed eten en drinken, goed weer, mooie natuur, goede gidsen, supertof gezeldschap en als toetje een prachtig optreden. Bedankt Paul en zeker tot ziens.
Grts
Jo en Gerd

Martine Caerstiaensen (14/10/2019)

Weekend: Wandelweekend Kyllburger Waldeifel: 5 jaar later

Hotel, ontbijt, avondeten en genoten van het optreden. Spijtig dat ik door een blessure geen wandelingen mee kon doen maar toch de fijne mensen heb eren kennen tijdens de lunch. Een zeer toffe groep. De omgeving was ook mooi en we hebben met de wagen genoten van de uitzichten. Dank je voor dit mooie wekend. Blij dat wij er bij waren. Danny vond de wandelingen geweldig.

Marten Nuyts (03/10/2019)

Weekend: Wandel3daagse: De Voerstreek beloeren

Alles was prima geregeld, zeer goede gids, fijn gezelschap en prima hotel!
We gaan zeker nog eens mee op wandelvakantie.
Proficiat aan de organisatie.

Myriam Moelans (25/09/2019)

Weekend: Wandel3daagse: De Voerstreek beloeren

Onvangst was heel goed, gids, Mia , was super. Altijd even vriendelijk en stond altijd klaar om iedereen te helpen, dikke pluim. Hotel vonden wij ook goed, kamers waren proper en ok. Eten was heel verzorgd en ze hadden rekening gehouden met de vraag vegetarier. Kwamen zelfs vragen of hun voorstel ter vervanging van vlees ok was. Wandelingen en uitstappen waren ok.Wijndegustatie prima, forelkweekerij ook heel tof. Enige wat wa minder was, was tussenstop ,waar we broodjes en taart kregen. Waren niet voorzien op groep en moesten heel lang wachten op drank. We hebben er van genoten en voor ons was het top. 1 van de medereizigers was echt niet te doen, vroeg veel aandacht en hield heel de groep op bij wandelingen, kwam te laat op afgesproken uur voor ontbijt en avondmaal, was soms echt vervelend. Zij hield geen rekening met de groep. Spijtig..
Maar voor de rest zeker voor herhaling vatbaar. Denk ook dat de voeren elk seizoen anders is en daarom zeker een aanrader voor andere periode van het jaar.
Bedankt voor jullie goede zorgen en zeker bedankt aan Mia.

Lydia Van Dyck (25/09/2019)

Weekend: Wandel3daagse: De Voerstreek beloeren

Mia was een uitstekende gids. Wij hebben er echt van genoten.
Voor herhaling vatbaar

Didden Paul (25/09/2019)

Weekend: Wandel3daagse: De Voerstreek beloeren

Mooie locatie-prima gids - toffe groep - lekker eten - zelfs het weer was goed
Voor herhaling vatbaar.

Marc (24/09/2019)

Weekend: Fietsweekend Parijs: Paris à vélo, c’est fou

Paris à vélo, c'est fou! Van 8 t.e.m. 10 september 2019.
Aangename busrit, fietsenvervoer zeer knap geregeld. Het fietsen in Parijs was een echte belevenis, het overtrof mijn verwachtingen, een fantastische gids, Carl, wist de groep vlot aan een aangenaam tempo doorheen het drukke verkeer te leiden alsook een pittig retourtje Versailles. Enig minpuntje was het hotel, zeker het ontbijt...
Volgend jaar ben ik zeker weer van partij!

Theo Daems (17/09/2019)

Weekend: 3 Dagen 3 Landen Fietscruise 2019

Gisteren het 3 landen fietsweekend afgerond.
Niet alleen hadden we een prachtig weertje meegenomen, maar ook het goede gezelschap heeft bijgedragen tot het welslagen van dit TOP weekend.
Langs deze weg danken wij ook onze begeleider Luc, die ons langs deze heerlijke plaatsen heeft geloodst. Merci Luc.
Paul en Caroline, jullie ook bedankt voor de fijne samenstelling.

Jan van Alphen (29/08/2019)

Het fietsweekend met de kameraden was weer reuze. Prachtige streek, man! Prachtig weer, man!
Hotel, eten, fietstocht, tips: alles dik in orde.
Bij de eerste stopplaats, het boogschieten, hadden we wel een beetje onze twijfels, maar ons broodje kroket smaakte wel en het boogschieten zelf viel best mee.
In de likeurstokerij hebben we veel plezier gehad en was heel interessant. Dan zijn we onderweg nog nog bij een boer gestopt die ijsjes verkocht maar dan dringend naar de winkel moest om ijs bij te gaan kopen (haha).
Het was weer SUPER!!

Groeten, Jan van Alphen en zijn maten

Maria Blockx (20/08/2019)

Weekend: Fietsweekend De Westhoek: Oorlogsverhalen

De reis naar Ieper was heel goed. Maar de begeleider was minder. Hij kon goed vertellen, maar met een groep rijden was minder. Hij keek niet om of wij er bij waren en bij het oversteken ook niet.

Joke en Danny (18/08/2019)

Weekend: Fietsweekend Parijs: Paris à vélo, c’est fou

Wij hebben deelgenomen aan de Parijs trip met Carl als gids.
Ik stond versteld dat Parijs zo goed is voorzien van fietspaden.
Werden perfect geloodst via o.a. de Seine en de vele bezienswaardigheden.
Soms ging het iets te snel zodat er weinig tijd was om de dingen rustig te kunnen bekijken. Maar Carl gaf telkens gepaste uitleg.
Natuurlijk,in een grote groep is soms niet gemakkelijk.

Onze chauffeur was ook een zeer aangenaam persoon, die ook ons op een perfecte wijze en veilig ons naar Parijs en terug bracht.
Ook met het medische probleem van een van de reizigers handelde hij zeer gepast en snel, en bleef heel rustig.

Het Ibis hotel was echter beneden alle peil, de kleine kamers tot daar toe, maar vooral het eten trok op niks! En ik heb het dan over de porties, 2 x dezelfde kleine portie ratatouille met droog stukje kip en volgende dag eend. Als we bij de vis en de groenten een aardappel of zo bij vroegen ( wat er niet bij zat) kregen we als antwoord dat het budget op was?!
Het ontbijt waar ik stress van kreeg. Normaal is dat hetgeen een hotelbezoek leuk voor mij maakt, werd bijna een gevecht voor plaats te vinden en hetzelfde van broodjes en beleg .

Voor fietstocht en bustoer, geven wij 4 *
Voor hotel geven wij er 2*

Wij zullen in de toekomst vermoedelijk nog wel eens deelnemen, als het niet in een Ibishotel zal zijn.

AANVULLING HAPPY WEEKENDS
Dag Joke en Danny,
Dank voor jullie uitgebreide feedback.
We opteerden voor het hotel omwille van de ligging in de buurt van de Périphérique en dus goed bereikbaar met de autocar. Bovendien kunnen we de fietsen makkelijk in- en uitladen in de hotelparking. Ook voor de fietsroutes ligt het hotel prima, zowel om richting het centrum te fietsen als voor de route naar Versailles. 
Het probleem met het ontbijt is al herhaalde keren aangekaart en doet zich enkel voor bij een volledige bezetting. We blijven aandringen voor een oplossing.
Het diner nemen we voortaan in een ander restaurant.

Paul

Guy en Josee (14/08/2019)

Weekend: Fietsweekend Parijs: Paris à vélo, c’est fou

De fietstoer was bijzonder fijn mede dankzij de excellente gids Carl.
Fietsen in groep vraagt echter wel wat aanpassing. Daarom zou het fietstempo misschien wel iets lager mogen liggen.

Hendrik (05/08/2019)

Weekend: Fietsweekend Parijs: Paris à vélo, c’est fou

Complimenten voor gids Carl Ooghe die ons eind juni - ondanks de grote hitte - door Parijs en omstreken heeft geleid!

Kristine Slegers (02/08/2019)

Arrangement: Op hotel met het Lekkertrappen Fietsfestival

Fietsarrangement De Betuwe/Land van Maas en Waal

Het hotelarrangement is volstrekt in orde. Mooie nette en goed uitgeruste kamer, een super slaapcomfort. Maaltijd goed, wijziging van gerechten mogelijk indien nodig. Goede wijnen en zeer redelijk van prijs. Vriendelijkheid van het personeel top!
Het fietsarrangement: je fietst door een mooie streek. Knooppunten goed te vinden. Mooie stops mogelijk. Pech met het weer. Dat heeft de organisatie niet in de hand.
Kortom: ontspannend .

Herman (30/07/2019)

Arrangement: Op hotel met het Lekkertrappen Fietsfestival

We hebben de fietstweedaagse in Het Brugse Ommeland gedaan en het was weerom een zeer goed hotel en ook de fietsroutes waren ok, kortom alles was top.

Alex Broeckx (27/07/2019)

Weekend: Fietsweekend Parijs: Paris à vélo, c’est fou

Busvervoer en transport van de fietsen verdient 5 sterren. Ter plaatse in Parijs alles ook goed verlopen, al is Parijs niet de simpelste locatie. Het enige minpunt was het onbijt in het hotel, maar daar hebben julie geen invloed op natuurlijk. Ik ga zeker volgend jaar inschrijven voor een van de reizen.
MVG Lex

Stessens (24/07/2019)

Arrangement: Op hotel met het Lekkertrappen Fietsfestival

Het was de eerste keer dat we met Happy Weekends het fietsfestival meededen. Wij zijn naar het Maasland geweest in Maaseik. De fietsroutes waren goed beschreven en zeer mooi. Het hotel was in orde. We gaan zeker nog eens boeken bij Happy Weekends.

Sylvia Strijbos (21/07/2019)

Weekend: Fiets3daagse: De bloeiende tulpen van Flevoland

Voor mij komt de 5de reis in december eraan. Alles is zeer goed georganiseerd en de programma’s zijn rijk en interessant opgesteld.
In Parijs was mijn kamer niet ideaal, deze had geen airco en het raam kon niet open. Dus geen verluchting. Dit mag zeker aan hotel gemeld worden.

Van Nyen Linda (20/07/2019)

Weekend: Fietsweekend: de Kempen fietst naar De Biesbosch

De route is mooi en meestal rustig. Het eten was super lekker en genoeg; het is gemakkelijk en snel dat je ter plaatse niet moet kiezen. De begeleiding en de uitleg is ook altijd oke. Ze luisteren zonder problemen naar iedereen.
Het hotel was ook in orde. Ik kan alleen maar positieve dingen zeggen over Happy Weekends.

Herman Reynders (19/07/2019)

We hebben mee gedaan aan het fietsweekend van onderox in De Betuwe. Het was een zeer goed hotel, met zeer mooie kamers en zeer vriendelijk personeel + 2 prachtige fietsroutes. Een echte aanrader.

Andriessen Richard (18/07/2019)

Weekend: Fietsweekend Parijs: Paris à vélo, c’est fou

Fietsweekend Parijs:
Dit weekend werd door ons verkeerd ingeschat. Wij dachten om Parijs te bezoeken per fiets om alzo het drukke verkeer te ontlopen. De nadruk lag echter op fietsen, en het bezoeken van bekende plaatsen, daar was geen tijd voor. Ik heb de 2° dag bijvoorbeeld de achterkant van versaille gezien gedurende 5 minuten, en dit vanop 400 meter afstand. De voorkant idem vanop 800 meter, en dat was het. De arc de triomphe vanop 600 meter. tevens is het fietsen door het drukke Parijs met 26 mensen, en 1 gids, niet te doen.

Merietje (17/07/2019)

wat ga ik graag mee met Happy Weekends. Voor mij als single is dit een ideale manier om op vakantie te gaan = wandelen in groep / fietsen in groep . Ik vind dit een ferme organisatie : de prijs die je ziet op de website , is ook de prijs die je betaalt . Soms kan ik genieten van "geen supplement voor singles " . En dat vind ik tof . Soms wordt er tot 25% of 30% meer gevraagd voor een singlekamer . Dan loopt je vakantiebudget al gauw over :-) . Ik lees dat je bij sommige wandelvakantie je afstand kan kiezen = top . Hoeveel beoordeel ik Happy Weekends : ***** . Tot volgend jaar :-)

Maria (17/07/2019)

Top organisatie. De prijs die je krijgt, is de prijs die je betaalt. Volpension prijzen, dan kom je niet voor verrassingen te staan voor je snack 's middags, goed geregeld. Soms zijn er ook single-voordelen, wat goed meegenomen is. Sinds kort kan je op de wandelvakanties ook je afstand kiezen. Super! Het is niet altijd evident om bv. 3 dagen na elkaar, 15 of 17 km te stappen. Dan is het fijn dat je een keuze kan maken.

Maria (17/07/2019)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

Alles was goed alleen het Hotel in de Moezel in Duitsland was minder.

andre en godelieve de tollenaere de meutter (17/07/2019)

Weekend: 3 Dagen 3 Landen Fietscruise 2019

Wij hebben de 3 landen fietstour gedaan: België, Engeland, Nederland. Wat ik daar moet over zeggen: mensen wacht niet langer, neem je fiets en ga mee. Onze gids Luc is een topgids, fietsroutes zeer mooi, de overtocht naar Engeland indukwekkend, het eten culinair hoogstandjes. KORTOM meer als 5 STERREN WAARD.

Wouters Jhony (17/07/2019)

ik heb nog geen slechte ervaringen meegemaakt met al de verplaatsingen en ritten die ik meegedaan heb op een paar eetgelegenheden na.

Frie (13/07/2019)

Weekend: Nog 1 keer op reis met Jef De Busser: naar Tirol

Prachtige Tiroolse vakantie met veel natuur, cultuur, fiets- en wandeltochten !! Innsbruck, een heel mooie stad en Wattens, een schitterende kristalwereld. Een fantastisch mooie fietstocht doorheen het Lechtal en een ietwat vermoeiende klim doorheen de indrukwekkende Rosengartenschlucht. Een adembenemende busrit naar de Kaunertalergletscher (met heel veel dank aan Chris om ons veilig te vervoeren !), een gezellige en gemütliche Tiroleravond met zang en dans en nog zoveel meer... gewoonweg alles top ! Zeer goed hotel met Oostenrijkse gastvrijheid. Dankjewel Hilde, Jef en Judith voor de fijne begeleiding !

Frie (13/07/2019)

Weekend: Fietsweekend Parijs: Paris à vélo, c’est fou

Een speciale ervaring, fietsen in Parijs ! Het was genieten van deze prachtige stad onder de kundige leiding van Carl, die her en der een geschiedkundig en ander woordje uitleg gaf. Zelfs tijdens het historisch Parijse warmterecord was het er heerlijk fietsen door het bois de Boulogne en de schaduwrijke lanen. Toffe groep en net hotel.

Reynders (07/07/2019)

We hebben een heel leuke tweedaagse gehad in De Betuwe. Zeer goed hotel met vriendelijke mensen, lekker eten en twee prachtige fietsroutes. Zeer mooie streek, een echte aanrader .

Van Gestel E Herentals (22/06/2019)

Onze reis met Happy Weekends - Jef de Busser was super, hebben er van genoten. Goede begeleiding van Jef en Hilde onze gidsen in Oostenrijk. Prima hotel.
Tot ziens.

Bert Braet (13/06/2019)

Geweldig genoten van de feilloze organisatie en het aangename gezelschap

Marc Vrints (29/04/2019)

Arrangement: Op hotel met het Lekkertrappen Fietsfestival

Het was heel goed ,we waren de eerste in Brugge en in het hotel waren ze nog niet goed op de hoogte van deze formule.
Goed hotel en 2 mooie fietstochten.

Fons Hapers (28/04/2019)

Arrangement: Op hotel met het Lekkertrappen Fietsfestival

Fietsroute 1 was geweldig, zo mooi, zo genoten. Het hotel was in orde, vriendelijke mensen, heel lekker eten. Voor herhaling vatbaar.