Ervaringen met reizen van Happy Weekends

Wat zijn de ervaringen van anderen met Happy Weekends? Je leest ze hieronder.
Zelf een review schrijven? Tof! Dat kan op de beoordelingspagina.

Naar beoordelingspagina

Gemiddelde beoordeling:

498 beoordelingen

Christel Wens (02/06/2023)

Weekend: Fietsen van hotel naar hotel: de Elf van Friesland

De 3 laatste dagen hadden we prachtige kamers in het hotel! Het apart fietsen is beter dan in groep. Onderweg kom je dan es bekend volk tegen. S avonds samen eten is ook gezellig. Vooraf misschien heel duidelijk zeggen dat de knooppunten soms verstopt zijn. Het was top!

Raphaël Waeyaert (01/06/2023)

Weekend: Fietsen van hotel naar hotel: de Elf van Friesland

Hoewel we ons door omstandigheden moesten beperken tot maar 5 steden van de elf hebben we toch erg genoten van de 3 tochten die we maakten. De twee hotels en hun keuken waren zeker ok. Het gegidste bezoek aan Leeuwarden was een meerwaarde. Kortom HW, bravo voor de organisatie én info én service ter plekke van Paul.

Staf Van Herck (31/05/2023)

Weekend: Fietsen van hotel naar hotel: de Elf van Friesland

Heel goed georganiseerd. Eerste hotel iets minder maar zal wel op zijn Fries’ zijn. Een aanrader.

Cleman Mannaerts (31/05/2023)

Weekend: Fietsvakantie Zuid-Tirol: natuur, cultuur en lekker eten

Voor ons was alles dik in orde. Wij hebben enorm genoten van alles: het verblijf, het programma, het decor waarin wij fietsten ... en vooral Nina een top madame.

Veerle Van Rattingen (31/05/2023)

Weekend: Champagneweekend Joggingclub Stekene

Goed was de flexibiliteit van de gids en de inspraak van de reizigers, ook nog op het moment zelf. De hotelkeuze was ook goed, evenals die van de stopplaatsen en restaurants en champagnehuizen (vooral dat waar we de ontkurking mochten zien en er vele soorten werden gepresenteerd). Minpuntje was de "vriendelijkheid" van de chauffeur en de manier waarop bepaalde mensen werden aangepakt, zonder echte reden.

Leo Van den Brandt (30/05/2023)

Weekend: Fietsen van hotel naar hotel: de Elf van Friesland

Weer een reisje om van te snoepen. Goede hotels, zeer vriendelijk personeel, en een zeer goede begeleiding van Paul. Dus bedankt Happy Weekend team en deo zo verder!

Bernadette Segers (30/05/2023)

Weekend: Fietsen van hotel naar hotel: de Elf van Friesland

We zijn de Elfstedentocht gaan fietsen het waren heel mooie fietsroutes die we kregen elk op zijn eigen tempo op tijd eens stoppen voor een foto of een drankje en savonds lekker eten en dan nog een paar pintjes achteraf en een goed groepje. Het was super.

Patrick De Cock (30/05/2023)

Weekend: Champagneweekend Joggingclub Stekene

't Was een happy weekend ;-) Wij vonden La Champenoise een heel leuke funloop. Heel plezant om dit samen met clubleden te doen. Aan Paul hadden wij ook een fantastische gids, die oor had voor al onze vragen en wensen. Een aanrader. Een sportief weekendje met champagne-degustaties en een snuifje cultuur in Épernay en Reims.

maurice ruelens (29/05/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

Heel mooi uitgewerkte routes. Prachtige streek en mooie natuur. Rustig fietsen. Prima hotel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Een minpunt was, in het restaurant waar we aan het venster zaten om te dineren, maar geplaagd werden door een horde vliegen. 

Paul Dufraing (26/05/2023)

Weekend: Fietsvakantie Zuid-Tirol: natuur, cultuur en lekker eten

We hebben genoten van een fantastische fietsvakantie in Zuid-Tirol.Een prachtig hotel met mooie kamer,vriendelijke bediening,lekker eten... . Het waren prachtige fietsroutes ,goeie fietswegen,mooie steden die we bezochten. Nina wist ons te bekoren met haar supergoeie begeleiding en vele weetjes over de bezienswaardigheden. Ook een dikke pluim voor Kris die ons met zijn bus en aanhangwagen overal veilig naar toe bracht. We hebben mooie herinneringen aan een toffe fietsgroep. En nog een dankjewel aan Paul van Happy Weekends.


 

Rita Wouters (25/05/2023)

Weekend: Fietsvakantie Zuid-Tirol: natuur, cultuur en lekker eten

Voor mij was het mijn eerste fietsreis in de Bergen van Zuid - Tirol. Het was een leuke fietsvakantie met adembenemende landschappen We hadden een leuke groep van ongeveer 20 p (voor mij voldoende) Het hotel in Plaus lag heel rustig, heel lekker eten . Mooi uitzicht tussen de bergen. Mooie fietsritten met afwisseling van landschap en steden met onderweg zelfs in de bus de nodige uitleg van Nina van bezienswaardigheden op onze weg naar en terug etc.. Gezellige terrasjes gedaan. Toy toy voor de gids en de reisorganisatie .
Aanrader ! Op naar de volgende fietsreis !

 

Marleen Hermans (25/05/2023)

Weekend: Fietsvakantie Zuid-Tirol: natuur, cultuur en lekker eten

Na weer een deugddoende fietsvakantie met Nina naar Zuid-Tirol kijken ik al uit naar een volgende vakantie met Happy Weekends.

joris reyns (25/05/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

Mijn vrouw was met de elek. fiets en ik met de koersfiets. De route was niet bepaald voorzien voor een koersfiets door de gravelpaden in het bos. Mss bij de volgende fietsroutes vermelden of het met de koersfiets of voor gravel mogelijk is. Voor de rest niks op aan te merken, keimooie fiets- en wandelroutes. Het hotel was ook aangenaam , jammer dat de bar om 22 u dicht ging. Maar blijkbaar waren we de enige jonkies van het hotel.

Annie De Pooter (24/05/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

Bij aankomst nog tasje koffie kunnen drinken in de ontbijtruimte.

Fons Aerts (24/05/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

Voor ons was het prima. Genieten met onze vrienden van de mooie natuur, het hotel en het lekkere eten. Een aanrader.

Sin Holemans (24/05/2023)

Arrangement: Voorjaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Het was weer een topweekend, ondanks het gure weer. Peter heeft zich weer overtroffen op culinair gebied. Als ik 1 minpuntje mag geven: de kamers op de tweede verdieping zijn wel klein. Score 4.

hilda houtmeyers (24/05/2023)

Weekend: Fietsvakantie Zuid-Tirol: natuur, cultuur en lekker eten

Heb genoten in dit mooie natuurparadijs, het was adembenemend en indrukwekkend. Zeker een aanrader voor mensen die houden om de natuur en cultuur te combineren met mooie rustige fietstochten! Rest mij persoonlijk nog onze Happy Weekends begeleidster Nina en chauffeur Kris van de firma Coach2Travel extra in de bloementjes te zetten, ze verdienen een dikke pluim, altijd even sympathiek en behulpzaam! Nina wist ons te bekoren met haar grondige voorbereiding van het fietsprogramma, kennis van zaken op cultureel, historisch en geografische info over de streek, de prachtige bergmassieven, enorme appelboomgaarden en schitterende wijngaarden. Kris loodste ons met zijn bus en fietsaanhangwagen dankzij zijn rijervaring probleemloos en vooral veilig door de gehele reis. Ik hou in elk geval een goed gevoel over aan mijn eerste kennismakingreis en dank de overige reisgenoten voor de fijne, gezellige momenten en Wim voor zijn prachtige fotoreportage; een blijvende mooie herinnering.

Wim Sannen (23/05/2023)

Weekend: Fietsvakantie Zuid-Tirol: natuur, cultuur en lekker eten

Onze eerste groepsreis met Happy Weekends is prima verlopen. Vanaf het vertrek tot de aankomst was alles tip top geregeld. Prima chauffeur (Kris), prima begeleiding (Nina), toffe groep met veel leuke mensen.
Alle hotels waren ook prima. Voor mijn vrouw Hilde die een glutenallergie heeft, was er steeds glutenvrij brood en ook de maaltijden werden zonder problemen aangepast. Tijdens de lunch waren steeds voldoende glutenvrije alternatieven beschikbaar. De fietstochten verliepen prima. Er werd rekening gehouden met de snelheid van iedereen zodat ook de 5 deelnemers met gewone fietsen probleemloos de nodige kilometers konden doen. Het landschap was afwisselend, de fietstochten prima, zo ook de afstand. We beleefden een hele mooie vakantie in Zuid-Tirol. De weergoden waren ons ook goed gezind. 1 dagje met wat regen maar voor de rest altijd droog weer en soms een beetje zon. In de toekomst zullen we zeker nog deelnemen aan zo'n groepsreis. Parijs en Denemarken staan nog op het verlanglijstje op dit moment en wie weet wat de toekomst nog allemaal brengt. Paul en Nina bedankt voor de prima organisatie. Jullie zijn echt een krak in jullie vak! TOPPERS!!!

Anna Raeves (23/05/2023)

Weekend: Fietsvakantie Zuid-Tirol: natuur, cultuur en lekker eten

De streek, het hotel en de begeleiding! Alles oké!!! DANK!!! Heb op Facebook ook gereageerd, zie daar voor meer…

René en Rita (23/05/2023)

Weekend: Fietsvakantie Zuid-Tirol: natuur, cultuur en lekker eten

Weeral een zéér mooie fietsvakantie geweldig hotel en lekker eten, met Nina als gids heb je ook veel geschiedenis want ze is zéér goed op de hoogte, de fietsdagen zéér mooi in deze streek en mooie wegen. Besluit: een geweldige reis weeral met happy weekends nog nooit slecht geweest en ook de groep was weeral fantastisch en ook onze chauffeur de Kris bedankt . Zo op naar de volgende!!!!

hugo monsieur (22/05/2023)

Arrangement: Knooppunter Fietsweekend: Waasland langs 't water

Hotel, eten en routes zijn heel goed. Spijtig dat wegenwerken de knooppuntenbordjes zomaar laten verdwijnen (maar dat is uiteraard niet de verantwoordelijkheid van Happy Weekends)

Guido Leysen (22/05/2023)

Arrangement: Knooppunter Fietsweekend: Waasland langs 't water

Zeer vriendelijk onthaal in een aangenaam en gezellig hotel. Verzorgd en lekker avondmaal en ontbijt. De fietstochten verdienen een aanbeveling; de eerste is de mooiste ook al zijn er twee onduidelijke omleidingen door werkzaamheden. Ook de laatste tocht eindigt verwarrend en zoekend door alweer werkzaamheden. Zeer ontspannend aangenaam uitje!

Patrick Verhelst (22/05/2023)

Arrangement: Knooppunter Bierfietsdriedaagse Pajottenland

Uitstekende B&B. Heel goede ontvangst, heel nette kamer en lekker eten. Filip en Gerda baten dit uit met hart en ziel en zijn zeer behulpzaam. Enig minpuntje was de beperkte ruimte om fietsen te stallen. Wij hebben er geen last van gehad omdat het een hele kalme week was, maar mocht de B&B volzet zijn geweest met fietsers, dan zou de fietsstalling veel te klein zijn geweest. Zeker een aanrader.

Dirk Van Rooy (22/05/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

Hotel, fietsroutes en restaurant waren zeker ok! Maar … 3 dagen is minstens één dagje tekort. Top driedaagse!

Lieve De Geest (22/05/2023)

Arrangement: Knooppunter Bierfietsdriedaagse Pajottenland

We hadden een prachtige fietsdriedaagse met OHH. Alles was top. Bij de b&b werden we hartelijk ontvangen door de eigenaars. Het is er zeer mooi verblijven met alles erop en eraan. Mooie kamers, goed ontbijt, lekker eten, veilige parkeerplaatsen voor fietsen en voor auto’s, en een uitgebreide bar met gezellige zitplaatsen binnen en buiten. Zeker een aanrader!
De fietsroutes waren zeer mooi en afwisselend. We genoten van prachtige natuur en veeeeel goede lucht. Het aangeboden kaasbord met bier smaakten heel goed als lunch. Ook de lunch bij apres velo met bierproevertje is zeker een aanrader!

Theo Van Rooy (22/05/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

Prima… Zeker voor herhaling vatbaar… Klein minpuntje… Graag een mapje met routes per deelnemer ipv per kamer… dan kan iedereen foto’s zoeken en het parcours volgen…

Jenny Kimpen (22/05/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

-Mooi hotel, maar absoluut ongeschikt om er te logeren met vrienden (omwille van de inrichting van de badkamer)
-Maaltijden in het restaurant: porties veel te klein. Als je met 3 personen een gerecht met frieten bestelt, krijg je evenveel (even weinig) frietes dan als je voor 1 persoon bestelt.
- Fietsroutes ok, heel mooie routes en gevarieerd
- De horeca die vermeld wordt in de teksten van Lekker Trappen kloppen absoluut niet. Bij alle 3 de routes stond bitter weinig genoteerd over horeca, het leek alsof je helemaal niets tegenkwam, terwijl dat in de praktijk niet het geval was. Bv de route die vlak langs Rhenen komt, stond vermeld dat je niets tegenkwam (terwijl er in Rhenen horecagelegenheid genoeg was).
Groeten, Jenny, Christine, Elisabeth

Maddy Rauws (20/05/2023)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk door De Peel

Heel leuke en propere hotels. Het ontbijt en avondeten lekker en verzorgd. Vriendelijk personeel . En heel fijne fietsroutes, Voor herhaling vatbaar .

Lucien Van Poppel (17/05/2023)

Arrangement: Voorjaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Zeer vriendelijke uitbaters en personeel. Voortreffelijk eten, niet te geloven als je hoort dat de baas ( kok) nooit naar een kokschool geweest is. Het was telkens heel lekker.
Enig minpuntje vonden wij dat de fietsen pas 's avonds in de veranda binnen konden voor we naar boven gingen en 's morgens eerst buiten moesten. Dus bij regenweer staan ze buiten in de regen. Kamer ook ruim en proper. 2 Fietsroutes gedaan, mooi, 2e dag hadden we 12 km gereden en begon het ineens te gieten, terug naar hotel, we waren nat tot op ons bloot lijf, natte kleding uit, in 't hotel geluncht, ook lekker, heel de dag geregend, maar daar kan niemand natuurlijk iets aan doen. Het lekker eten maakte weer alles goed.

Roland De Wolf (17/05/2023)

Arrangement: Voorjaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Wij zijn naar Zeeland geweest van 7 tot 9 mei 2023. Leuk hotel in het centrum van Oostburg, wel geen bergruimte voor de fiets maar deze mocht op het afgesloten terras na sluitingstijd. Vriendelijk ontvangen met een lekkere koffie. Al de info beschikbaar bij aankomst. We hebben de toeren van dag 1 en dag 3 gefietst op zondag en maandag. Dinsdag regen dus vroeger terug naar huis, spijtig. Mooie fietstochten met voldoende horeca onderweg. Avondeten was zeker ok en ook de kamer. Een aanrader!

Gilbert Baeten (17/05/2023)

Arrangement: Voorjaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Alles vriendelijke bediening eten kamers enz.....van mij krijgen ze 11 op 10

Glenn Simons (17/05/2023)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk door De Peel

Bedankt voor de organisatie, het was een topweekend, gelukkig hebben we goed weer gehad. Hoogstwaarschijnlijk zullen we nog wel eens een weekendje boeken in de toekomst,
Mvg,
Glenn

Raphaël Waeyaert (16/05/2023)

Weekend: Lanceerweekend Fietsboek Zuid-Nederland

Hotelaccommodatie, 3 routes, en weer waren top ! Hotel moet wel bergruimte voor e-bikes dringend uitbreiden (we konden er niet staan wegens te vol) en de wachttijd voor het avondmaal op zaterdag was omgekeerd evenredig met de kwaliteit ervan. Lanceersessie fietsboek en Kristien Hansebout : dik ok en hartelijk dank voor het boek !

Hilde Raets (16/05/2023)

Weekend: Lanceerweekend Fietsboek Zuid-Nederland

Super goed: tweede deel fietstocht dag 1, fietstocht dag 2 en 3. Super goed: comfort van de kamers. Super goed: gezelschap. Super goed: samen en toch je eigen ding kunnen doen. Gewoon ok: het eten maar geen klachten :)

Marc Van Rysseghem (15/05/2023)

Weekend: Lanceerweekend Fietsboek Zuid-Nederland

Mooie fietsroutes .mooi Hotel ,, leuke mensen leren kennen .. We hebben genoten . Bedankt .

 

Ann Van Ballaer (15/05/2023)

Arrangement: Feestdeal 50 jaar Waldeifel: 3de nacht gratis (*)

Dit wandelarrangement was alweer een topper ! Als rasechte Kempenaars lieten we ons af en toe gaan als echte Duitsers : bier bestellen met de halve liters, een Sekt nemen als aperitief, goed en vooral veel eten van ontbijt, lunchpakket en 3-gangendiner. In het kleine hotel weten ze hoe de gasten te verwennen. En wij genoten van de Duitse gastvrijheid en verwennerij. Maar zeker ook van de mooi uitgestippelde wandelingen. Op dag 1 en 2 geraakten we wel eens van de pad, maar op dag 3 legden we een foutloos parcours af

Patrick Callebaut (15/05/2023)

Weekend: Lanceerweekend Fietsboek Zuid-Nederland

Een echt "happy weekend". Goed hotel, mooie fietstochten,super weer! Zeer geslaagd en we kijken uit naar volgende aanbiedingen.

Leo Van den Brandt (15/05/2023)

Weekend: Lanceerweekend Fietsboek Zuid-Nederland

Het was weer een zeer geslaagd fietsweekend. Alles verliep op wiel(en)tjes en we hadden het weer ook mee. Dankjewel HappyWeekends.

Maria Van Boxel (09/05/2023)

Weekend: Fiets & Wandelweekend Waldeifel voor singles

De wandelingen waren heel goed, elke dag was het wel anders. Mia had de wandelingen perfect voorbereid. 

arlette Melis (09/05/2023)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Ardennen

Voor ons was het een geslaagd weekend. We werden zeer vriendelijk ontvangen door Kris. De maaltijden s'avonds waren zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar. Ook het ontbijt was geslaagd.

Ivo Mariën (09/05/2023)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Wegduiken in De Westhoek

De vierdaagse van de westhoek was fantastisch, de hotels waren goed, het eten was ook prima, en de fietsroutes waren een echte aanrader. Het is voor herhaling vatbaar. grtj Chris en Ivo

Guy Theys (08/05/2023)

Weekend: Fiets & Wandelweekend Waldeifel voor singles

Ook dit wandelweekend was geslaagd. Hotel, kamer, ontbijt en bediening was top. Ook onze gids Mia heeft dit goed georganiseerd en ons prachtige natuur laten zien.
Ook mijne kamergenoot heeft zich goed gedragen, hij mag nog wel eens mee!

Ann Dierckx (08/05/2023)

Weekend: Fiets & Wandelweekend Waldeifel voor singles

Het hotel is basic. Dat de vertrekplaats van het hotel verwijderd was bracht veel laad en loswerk van de fietsen met zich mee.
Wat het fietsen betreft, dag 1 en dag 3 zijn super! Dag 2 was in de voormiddag een ramp, totale uitputting, en dat heeft het verdere verloop van de dag wat verbrod.
Verder altijd een goede begeleiding van Mia! En goed gezelschap en een fijne sfeer die mensen samenbrengt.

Jeannine Tops (08/05/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

Hotel was in orde en heel mooei fietstochten in de natuur .

Patricia Smits (08/05/2023)

Weekend: Fiets & Wandelweekend Waldeifel voor singles

Heel mooie omgeving om te wandelen. Best wel een beetje getraind zijn want is klimmen/dalen, soms op smallere paadjes. Het hotel in Gransdorf had vriendelijke uitbaters/personeel, lekker eten, propere kamers.

anne smulders (08/05/2023)

Weekend: Fiets & Wandelweekend Waldeifel voor singles

Zeer goed. Mia als begeleiding doet dat perfect. Gezelschap ook prima. Ik heb genoten. Ook Christiane Broeckx (nog niet mee geweest) vond het zéér fijn en gaat in de toekomst misschien ook nog wel mee. Graag nog wel wandelweekends in groep organiseren aub.

Karel Smans (08/05/2023)

Arrangement: Knooppunter Bierfietsdriedaagse Pajottenland

B & B in Herne was prima. De 3 daagse fietstocht met knooppunten is zeer goed uitgestippeld.

Alfons Hapers (08/05/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

De fietsroutes waren goed, soms wel pittig. Het personeel was super vriendelijk!!!

Denis Boschmans (08/05/2023)

Weekend: Fiets & Wandelweekend Waldeifel voor singles

De fietsroutes had ik liever in lussen gezien, nu is de heen- en terugweg dezelfde. Het dagelijks wegrijden en terugkomen met de wagen, en telkens de fietsen en fietsrekken op en af zetten zou men moeten vermijden. Maw vertrekken vanuit het hotel en lussen maken had beter geweest. Maar alles bij elkaar zijn prijs & kwaliteit zeker en vast ok, dus geen negatieve kritiek.

Peter Hass (08/05/2023)

Weekend: Fiets & Wandelweekend Waldeifel voor singles

Hallo allemaal, deze reis en verblijf was voor mij heel goed, de wandelingen, het hotel de sfeer, was 5 punten waard, kom zeker terug . grt peter

Louis Boermans (08/05/2023)

Arrangement: Knooppunter Bierfietsdriedaagse Pajottenland

Prima b&b. Vriendelijke uitbaters en eten was ook heel lekker. Mooie routes en soms wel een pittige klim. We hebben ons geamuseerd.
Grt Louis en May

Hilde Janssens (08/05/2023)

Weekend: Fiets & Wandelweekend Waldeifel voor singles

Alles was zeer, zeer goed! Deugddoend als single dat zo’n initiatieven bestaan, dank! Ik ga regelmatig met groepen mee en deel dan kamer met onbekenden maar apprecieer des te meer de luxe van dit initiatief. Prachtig gebied, idem dito voor de wandelingen. Zowel de hoteluitbaatster als Mia waren zorgzaam enthousiast en we hadden de chance dat het weer meezat. Ik hoop dat er nog zulke fiets-en wandelWEs komen. Ik ben fan!

Karel Mennes (04/05/2023)

Weekend: De bloesems van De Betuwe

Prima hotel, mooie tochten door de bloesems van De Betuwe. De tweede dag hebben we 80 km gedaan, wat toch wel wat veel is. We konden in groep rijden maar dat is niet gebeurd omdat men mekaar te weinig kent. Misschien kan de begeleider toch wel meerijden om diegenen die niet zo sterk zijn, een stukje zekerheid te bieden. Bedankt voor de mooie dagen!

Anita Broeckx (02/05/2023)

Weekend: De bloeiende tulpen van Flevoland

Mooie fiets driedaagse, persoonlijk ontvangen door de Happy host, mooie uitgewerkte fietsroutes doorheen vlakke kleurrijke Tulpenstreek, goed hotel, bed, douche en appart W.C. Lekker ontbijt en diner, Kameruitzicht over Golfbaan , bij vroege terugkeer van fietsroute aan hotel het minpunt de schietstand geopend tot 17.30 u!

Freddy Aerts (02/05/2023)

Weekend: De bloeiende tulpen van Flevoland

mooie ontvangst bij aankomst en direct een mooie uitleg over het ganse weekend, tof om op het eind de tulpen attentie om aan de vrouwtjes te geven, goede kamer en degelijke bedden, een klein nadeeltje was dat er 's morgens weinig tafels werden afgeruimd en daarom moesten we aan de hoge tafels zitten wat minder gemakkelijk was, bedankt ook voor het mooie fietsweer en de mooie routes.

Brigitte en Roger (02/05/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

Heerlijk genoten van drie dagen fietsen op de Utrechtse Heuvelrug. Mooie natuur, leuk en rustig hotelletje. We hebben wederom genoten van een happy weekend!

Els Haentjens (01/05/2023)

Weekend: De bloesems van De Betuwe

Lekker eten met keuze tussen 3 dingen, afwisselende fietstochten in een mooie omgeving, en een goed hotel. We hebben ook de wellness en de massage geprobeerd. De probleemstukjes mbt de bewegwijzering werden duidelijk uitgelegd zodat alles vlot liep. Wel waren de afstanden geregeld langer dan vermeld, dus oppassen met het inschatten van de batterij was de boodschap. Het was een fijne trip!!

Carl Van Echelpoel (29/04/2023)

Weekend: De bloesems van De Betuwe

Alles was prima georganiseerd, hotel was dik in orde. Vriendelijke bediening, prachtige kamers, mooie ligging. Fijne ontvangst en begeleiding van Nicky. De lunch bij de boer was ook leuk. Wij hadden toch meer verwacht van de omgeving, moesten toch geregeld op een drukke weg fietsen. De laatste fietsdag kwamen we op verschillende knooppunten terug die we al gedaan hadden op dag 2. Avondeten was niet zo goed geregeld, eten was soms al bijna koud vooraleer de aardappelen kwamen.
 

Nadine Van den Brande (29/04/2023)

Weekend: De bloesems van De Betuwe

Het hotel was fantastisch en mooie fietstochten en Nicky was ook super ! Geweldig arrangement! Zeer tevreden

Leen Braem (29/04/2023)

Weekend: De bloesems van De Betuwe

Een heel goed verlof gehad. De kamers waren ok en het eten was lekker. Mooie fietstochten. De lunch onderweg was ook heel goed. Echt van genoten .

Marleen Van de Voorde (28/04/2023)

Weekend: Wandel3daagse: Wilde narcissen kleuren de Eifel

Prima organisatie, ook communicatie op voorhand; duidelijke website; wandelingen haalbaar voor iedereen; aangename begeleider; keuze hotel: goed, proper, vriendelijke mensen in hotel. TOF WEEKEND

Jef Adriaensen (24/04/2023)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Ardennen

Vriendelijke ontvangst, nette kamers en lekker gegeten, wat op het menu stond voor het avondeten was dan altijd een verrassing. Mooie wandelingen gedaan in de rustige omgeving, spijtig was de brouwerij Lupulus op woensdag ook gesloten. We hadden ook het zonnetje mee waar we extra van genoten hebben. Het was fijn daar te zijn .

Annemie Adriaensen (24/04/2023)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Ardennen

We hebben prima genoten van een heerlijk wandelweekendje in Gouvy. We voelden ons zeer welkom bij gastvrouw Sandra, het ontbijt was prima in orde en het avondeten was zeer lekker. Wij logeerden in de grote kamer met terras naast de gitte, deze is heel ruim en heeft een mooie badkamer. De andere kamers van onze reisgenoten waren wel kleiner met hier en daar ook wel een spinnewebje .

Rita Van der Linden (24/04/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

Prima verzorgd hotel. Lekker eten. Bij aankomst kregen we drie fietsroutes. Waren alle drie heel mooi om te fietsen. We hebben van onze drie dagen fietsvakantie echt genoten. Bedankt!!!

Frank Lenaerts (24/04/2023)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Ardennen

Nostalgische verblijfplaats, gezond en lekker eten en een vriendelijke gastvrouw. Ontbijt vrij miniem en hygiëne op de kamer kan beter. Punten voor verbetering maar een fijn verblijf gehad bij Sandra.

Anita Jansen (24/04/2023)

Weekend: Wandel3daagse: Wilde narcissen kleuren de Eifel

Het was weer een zeer geslaagd weekend met prachtige wandelingen waarbij we héél veel narcissen zagen op de velden en tussen de bomen! We hadden geluk! Ook met het mooie weer! We sliepen in een fijn hotel met een prima kamer, we konden er lekker eten ( wel in een drukbezocht restaurant met veel lawaai!) Ik heb er weer van genoten!!!

Marc Brysbaert (22/04/2023)

Weekend: Wandel3daagse: Wilde narcissen kleuren de Eifel

Mijn eerste kennismaking met Happy Weekends, goede organisatie, alles tot in detail uitgewerkt maar flexibel naar de groep toe. Een uitstap met Happy Weekend is zeker een aanrader.

Maria (19/04/2023)

Arrangement: Voorjaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

In Zeeuws-Vlaanderen fietsen en verblijven in het hotel is een TOP vakantie. Flink trappen met wind tegen, maar wel schone routes : via, via naar Sluis en zo naar Knokke en langs een wonderschone natuur naar Cadzand. (1 van de 3 fietsroutes) . In fijn en plezant gezelschap fietsen en logeren in een prima hotel : meer moet dat toch niet zijn. We ervaarden het zelfs als WOW . De vraag is nu : verdient iedereen hier ***** ? :-) Ja hoor ! Op naar een volgende Happy fietsvakantie.

Catherine De Wilde (19/04/2023)

Arrangement: Voorjaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Na een lange grijze natte winter mochten wij genieten van ons stalen ros. Ook een mini-cursus gevolgd bij HW over "Route You" en die konden wij nu omzetten in de praktijk. Met wat persoonlijke strubbelingen daaromtrent, maar flink ondersteund van Luc, Mia en Frans hebben wij met volle teugen genoten van de Zeeuwse lucht EN een ⭐️⭐️⭐️⭐️hotelletje
Een WAUW voor het ontbijt, een WAUW voor het diner!!! Daarom allen daarheen en geniet van de Zeeuwse lucht en wind !!!

Greet Hooyberghs (18/04/2023)

Weekend: Wandel3daagse: Wilde narcissen kleuren de Eifel

Mooie wandelingen, prima hotel en een gezellige bende. Kortom, het zoveelste geslaagde 'happy weekend'

Guy Theys (17/04/2023)

Weekend: Wandel3daagse: Wilde narcissen kleuren de Eifel

Mooi weekend met tof gezelschap in een prachtige omgeving.

Friieda Peeters (17/04/2023)

Weekend: Wandel3daagse: Wilde narcissen kleuren de Eifel

- De ontvangst en de kennismaking met een gezellige groep.
- Het prima logies met ruime, nette kamers, lekker ontbijt en avondmaal.
- De prachtige wandelingen van 10 -16 -10 km door de verschillende narcissenvalleien.
- De carpooling naar de startpunten van de wandelingen.
- Het wijze advies van Margriet, die in de regio woont, samen met de uitstekende leiding van zaakvoerder Paul.
- Tenslotte: de stralende zon die ons gedurende 2 dagen gezelschap hield en op de 3de dag met miezerregendruppels uitzwaaide. Dank voor alle moois en hartelijks!

Willy Jacops (17/04/2023)

Weekend: Wandel3daagse: Wilde narcissen kleuren de Eifel

Fantastische ervaring over de ganse lijn. Vijf sterren zijn misschien nog te weinig.

Brigitta Verlent (14/04/2023)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk door De Peel

Ik was erg sceptisch omdat de weinige dingen die ik niet zelf organiseerde meestal tegensloegen. Onze vakantie in de Peel was evenwel fantastisch.

We boeken nooit in grote hotels omdat die meestal onpersoonlijk zijn, maar nu werden we overal vriendelijk onthaald en alles was in orde. We hadden niet verwacht dat we ook nog keuze zouden hebben wat het diner betrof, maar dat was twee van de drie avonden wel het geval en de laatste avond was het eten dan ook nog eens buitengewoon goed verzorgd en lekker. Ook de routes zelf waren prachtig. Het had voor ons gewoon bijna niet beter gekund. We bevelen Happy Weekends met een gerust gevoel bij onze vrienden en familie aan en boeken er zonder twijfel ook nog zelf fiets- en wandelweekends. Dit was echt top en het feit dat het weer iets minder was werd ruim door andere zaken gecompenseerd.

Sander Rens (12/04/2023)

Arrangement: Knooppunter Bierfietsdriedaagse Pajottenland

De Bierfietsdriedaagse Pajottenland is een absolute aanrader voor fiets- en geuzeliefhebber. Filip en Gerda zorgden voor een warme ontvangst en bieden in hun B&B een mooie selectie geuze aan. Vanuit de B&B vertrek je voor drie mooie fietsroutes door het Pajottenland langs verschillende geuzestekerijen. Het brood en de kaas van 3 Fonteinen die inbegrepen waren in het pakket gaan perfect samen met de geuze die wordt geserveerd in de stijlvolle Lambik-O-Droom. Ga op zondag zeker eens langs bij geuzestekerij De Cam in Gooik voor een deskundige uitleg over het productieproces van geuze en proevertjes recht van het vat.

Marie-Josée Seghers (11/04/2023)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Ardennen

Heel tof weekend gehad. Rustige sfeer, lekker eten, propere kamer. Mooie uitgestippelde wandelingen. We zijn best tevreden. Tot een volgende graag.

Susy Reniers (11/04/2023)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Ardennen

Het was een fantastisch weekend. We hebben lekker gegeten, complimenten aan de kok. Voor wie van wandelen houdt, in de buurt zijn talrijke wandelwegen met goede bewegwijzering.

Greet Ghekiere (10/04/2023)

Arrangement: Voorjaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Wij hebben genoten van deze driedaagse! Zo gemakkelijk dat alles geregeld wordt voor jou. Wij deden de drie fietstochten (wel in een andere volgorde). We hadden frisse dagen begin april. De eerste dag met zon op het einde. De twee andere dagen ook best fris maar met zon en dat was fijn. Een terrasje achter glas in de zon kon dus ook!
Hotel De Eenhoorn in Oostburg is prima: vriendelijk onthaal en bediening, lekker avondeten, super ontbijt, kamers zijn zeer goed, apart toilet in de kamer is erg praktisch. Jammer dat er geen fietsenstalling is zoals in de beschrijving vermeld wordt.

Lieve Van Goethem (08/04/2023)

Arrangement: Voorjaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Vriendelijk personeel en aangename omgeving. Mooie kamer. Spijtig dat het dekbed geen tweepersoons maar een enkel dekbed was. Ook wat kou gehad omdat het dekbed wat dun was. Het eten was heel lekker. Het dessert was iets te voluminieus maar wel speciaal. De wandelingen waren heel mooi waren. We hebben er 2 gedaan. De eerste was de wandeling in het natuurgebied Waterdunen. De tweede was met vertrekpunt in Retranchement door Cadzand dorp en langs Cadzand Bad. Soms waren de pijlen moeilijk te vinden. Aan het begin van het Zwin zijn we wat verkeerd gewandeld. We konden snel terug aansluiten richting Retranchement. Mooie en rustige natuur!

Ria D'Joos (07/04/2023)

Arrangement: Voorjaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Wat een verwennerij in hotel Eenhoorn, zo vriendelijk dat die mensen zijn en het eten is er super lekker. De fietsroutes zijn divers door de verschillende landschappen en dat maakt ze aangenaam en mooi. Enige nadeel het weer, het was heel koud en heel veel wind zondag + maandag, dinsdag was het weer gelukkig beter, maar dat heeft niemand in de hand natuurlijk. Kortom "Zonnige groeten uit Zeeland" een aanrader.

Anita Broeckx (05/04/2023)

Arrangement: Voorjaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Fijne verwelkoming in hotel door eigenaars Patricia en Peter, welkomstdrankje en uitleg bij overhandigen map met fiets en wandelroutes. Dinner en ontbijt, uitgebreid en dik in orde, samen met hun dames personeel een geweldig team die al hun gasten een zeer mooi verblijf bezorgen in een aangenaam hotel met mooie verzorgde kamers, goed bed, apparte badkamer en toilet. Geen opmerkingen gewoon top ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fietsroutes door Breskens-Cadzand- Sluis-Knokke

Baelus diane (25/03/2023)

Arrangement: 10 jaar Lekkertrappen: Utrechtse Heuvelrug

Goed hotel met lekker ontbijt en het avondeten was ook heel lekker. Vriendelijke mensen, propere kamers. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. De fietsknooppunten die erbij waren: heel mooi fietstochten in de Utrechtse Heuvelrug. Veel natuur en de moeite om te doen. Drie verschillende fietstochten gedaan. In de dorpen kan je iets eten en drinken. Het uitzicht vanop Toren De Kaap was ook de moeite om te doen. Dan zie je over de heuvelrug: mooi mooi. Fietsstalling was er ook. En als je een ander knooppunt moet nemen, daar staat een fietskaart met de knooppunten op: heel gemakkelijk. Supergoed georganiseerd en de fietstochten top.

Maria Swinnen (20/03/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Organisatie, communicatie en begeleiding van dichtbij kunnen volgen. Alleen maar lof voor de vlotte samenwerking en in het zoeken en aanbieden van oplossingen .

Raymond Pulemans (09/03/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Wij hebben genoten van het fietsen en ook van het zwembad. Het hotel en het eten was goed, blij met ons half pension , Het was leuk. Eddy doet dat ook heel goed Bedankt Paul en Eddy

Christa (07/03/2023)

Arrangement: Wandelen van hotel naar hotel: Leve De Peel

Wandelingen goed gevonden. Terugwandeling was iets 'groener'. Hotels waren super, lekker ontbijt en mooie keuzemenu 's avonds. De locatie in Helmond nodigt wel uit om nog een stapje in de wereld te zetten. Bagagevervoer is vlot verlopen. Alleen het weer kon beter, was wel prima wandelweer maar koud.

Benny Van Gils (05/03/2023)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Ardennen

Wij waren super tevreden over deze wandelvakantie. B&B was zeker in orde, propere kamers lekker ontbijt en avondeten hadden niks te kort. En zeer aangename gastheren Sven & Jan. De 3 wandelingen waren ook mooi en goed uitgelegd we zijn niet verkeerd gelopen dat wil al iets zeggen.

Corinne Dielen (05/03/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Het was een fijne reis met een aangename groep. De omschrijving van de fietstochten was niet heel duidelijk zonder gps. De fietsen waren goed in orde en fijn om mee te rijden. Het hotel was in orde.

lutgarde Geerts (04/03/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Fijne fiets en wandelvakantie in Lanzarote, super goeie fietsen, en mooie routes. Hotel goed voor de 3 sterren. Heel goede begeleiding van Mia

Dirk Donkers (03/03/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Hele mooie fietstochten, met hele goede fietsen - heel goed hotel: eten goed en de kamer proper - we konden onze fietsen stallen. Ik had wel verwacht dat we tijdens de fietstochten eenzelfde fluovestje zouden dragen. Dat had misschien net iets veiliger geweest. Het was voor ons een zalige vakantie.

Rita Doms (01/03/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Voor onze eerste trip/reis met Happy weekends is het ons 100% meegevallen. Heel fijn georganiseerd. Mia was onze steun en toeverlaat. Eddy een niet te stuiten fietsliefhebber. De groep was heel tof. Het hotel was meer dan goed, het eten was heel lekker, kiezen was soms heel moeilijk. Als ik 1 minpuntje kan bedenken is dat we liever iets sterkere batterijen hadden gehad op de fietsen. Voor de langere fietstochten ( en vooral met veel tegenwind ) kom je maar net toe met de batterij en was je soms verplicht van heel zuinig te rijden om niet met een lege batterij terug te komen. Het is ons altijd gelukt maar was soms toch niet geruststellend. Maar dat is dan ook het enige. Wij hebben beiden enorm van onze vakantie genoten.

lutgarde Geerts (01/03/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Fijne fiets en wandelvakantie in Lanzarote, super goeie fietsen, en mooie routes. Hotel goed voor de 3 sterren. Heel goede begeleiding van Mia.

jozef wens (01/03/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Voor ons was het een heel geslaagde week !!! Heel mooi gefietst met tegenwind maar ook wind in de rug!! Het waren dan ook super fietsen!
Ook mooi gewandeld en toch nog tijd gehad om te genieten van het hotel en de omgeving met gezellige wandelpromenade met winkels en terrasjes ! Dank u wel aan Mia en Eddy voor de goede uitleg en begeleiding!! Voor herhaling vatbaar misschien op een ander Canarisch eiland!

Paul Verhaegen (01/03/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

We hebben genoten van deze fietsreis naar Lanzarote. Het weer was zeer goed met temperaturen boven de 20 graden.(tijdens fietstochten 2X korte regen gehad). De fietstochten waren goed uitgestippeld ( dank u Paul ) en werden nog eens uitgebreid besproken door Eddy (dank u Eddy). Mia zorgde voor de nodige uitleg voor de wandelaars. Vertrek en aankomst werd geregeld door Mia die ons perfect begeleide (dank u Mia). Het verblijf en het reisgezelschap was ook oké en het eten was fantastisch in het hotel. Dus : deze fietsreis is voor herhaling vatbaar.

Jan Allaerts (01/03/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Alles ok. Hotel is goed voor een 3 * met lekker eten en goede locatie. Prima begeleiding door Mia en Eddy voor zijn fiets- en wandelschema´s, leuke groep ook!
En zeker voor herhaling vatbaar!

NELE COOLS (28/02/2023)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Ardennen

Zeer fijn verblijf en alles netjes geregeld! Gewoon aanschuiven, dat brengt rust. De wandelingen waren zeer mooi, midden in de natuur. We kwamen zelf geen andere mensen tegen! Heerlijk! Aanrader!

Marie-Louise Coppens (25/02/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Goede organisatie op een prachtig fietseiland.
Mooie routes uitgestippeld, al waren sommige routes beetje te lang voor sommige mensen.
Ik heb er wel moeite mee dat het hotel niet bij voorbaat gekend is bij de inschrijvingen.
Dit keer kon het hotel beter.

Gaby en Dany (24/02/2023)

Weekend: Parijs voor geliefden: Paris je t'aime

De keuze van het hotel was een schot in de roos. Goed gelegen dicht bij metrostation Hoche, een mooie nette kamer en als verrassing de vele hartjes en rozenblaadjes. Koppel daaraan een fantastisch en uitgebreid ontbijtbuffet (zelden meegemaakt) en we waren klaar om Parijs te veroveren. Het werden 3 prachtige en weliswaar vermoeiende dagen om nooit te vergeten. Gewoonweg zalig.

Mia Noyens (24/02/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Genoten van een weekje zon op het prachtige Lanzarote. Paul en Eddy deden er alles aan om het ons naar de zin te maken. Bedankt hiervoor. Het was een gezellig hotel met een mooi zwembad. Vriendelijk personeel en lekker buffet. Voor het volgen van de fietsroutes neem ik volgende keer wel een gps mee ipv mijn echtgenoot :-). Ik kijk al uit naar volgend jaar.

Jozef Lowartz (23/02/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Waw wat een voltreffer - wat een "Happy Week"!
Prachtige fietsroutes, een mooi hotel en een deskundige gastheer/gastheren die ons alle kanten van het vulkanisch eiland hebben leren kennen en waarderen.
Dank jullie wel Paul en Eddy voor deze deugddoende vakantie onder de Canarische zon; wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.

Carine Belmans (23/02/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

We vertrokken in februari mee naar Lanzarote. Met vragen en nieuwsgierigheid: eerste keer in de winter naar het Zuiden, met een groep en een 'algemeen' programma, wat zou dat geven? En eerlijk, het werd een grote meevaller. Alles was pico bello georganiseerd en toch ook persoonlijk, we leerden toffe mensen kennen en hadden ook privacy in ons hotel-appartementje en daarbuiten. Veel gezien, veel gestapt in zonnig weer, lekker eten en drinken en aanpassingen programma op maat. Paul en Eddy verdienen alle complimenten, we vonden gemakkelijk onze weg met hun tips en begeleiding.
(Misschien één kleine tip: in het weekprogramma ook zelf een daguitstap voorzien mét vervoer naar een grotere bezienswaardigheid verder af.)
Onze week was alleszins de moeite, dankjewel!


 

May Van Gils (23/02/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Was prima reis, geluk gehad met 2 prima fietsleiders. 5 zalige ritten gedaan. Enkel lunchpakket, een zakje met 2 sneetjes brood, steeds met zelfde beleg, Je komt ook ni veel terrasjes tegen om evt te stoppen. Voor de rest alles zeer ok. Gr May

Mark Mollen (22/02/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Zeer toffe vakantie met veel wandel -en fietsmogelijkheden, leuk hotel met fijn appartementje, lekker eten en een mooi zwembad. Ook fitness die in orde was! Avondanimatie was iets minder, maar na al die activiteiten ook niet zo belangrijk.

Andre Verschueren (22/02/2023)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Goed: verblijfsaccomodatie, fietsverhuur
Minder goed: uitleg over de fietsroutes, kan veel simpeler en duidelijker. In fietsroutebeschrijvingen wordt naar andere fietsroutes verwezen: zouden eigenlijk stand-alone moeten zijn.

Hilde Michiels (14/02/2023)

Weekend: Parijs voor geliefden: Paris je t'aime

Dankjewel Mia om ons mee op pad te nemen en ons vele mooie, bekende maar ook verrassende plekjes te laten zien in Parijs. Heel ontspannend en relax daar er zo goed voor ons gezorgd werd en alles tot in de puntjes was geregeld. Goed hotel, lekker gegeten, en veel romantische verrassingen! Een zalig en HAPPY WEEKEND ;-)

Herman Vercammen (14/02/2023)

Weekend: Parijs voor geliefden: Paris je t'aime

Net terug thuis van een ‘romantisch weekend’ in Parijs met Happy Weekends. Het woord romantisch mag je hier wel letterlijk nemen. Van onze hotelkamer tot de twee diners werden we verwend met hartjes, rode ballonnen, echte rode rozen, prachtig gedekte tafels en aangepaste desserts. Zelfs tijdens onze wandelingen door Parijs verraste onze gids ons aan de Pont de l'Archevêché, met een liefdesslotje om op te hangen. Eén en al romantiek.
Het uitgestippelde programma was perfect om een beeld te krijgen van de bruisende stad met al zijn prachtige monumenten en hoekjes en kantjes die zo eigen zijn aan Parijs. Met genoeg tijd om foto’s te nemen. De organisatie van deze hele reis was tiptop in orde. Van het vertrek in Arendonk tot de metrotripjes, de boottocht op de Seine en de professionele uitleg van onze gids. Mia, voor jou een dikke tien op tien! We kijken uit naar een volgend weekend, misschien naar een andere wereldstad?
 

Leo Simons (14/02/2023)

Weekend: Parijs voor geliefden: Paris je t'aime

Het was een heel aangenaam verblijf in Parijs! Veel bijgeleerd van onze gids Mia! Zij deed het uitstekend. Het had nog leuker geweest hadden we iets meer tijd gemaakt om iets te drinken in de gezellige bistro's onderweg. Goed hotel met lekker ontbijt en dicht bij de metro. Ook zeer lekker gegeten in restaurant Symfonie. Soms waren de porties iets te veel.
De uitstap is echt een aanrader! Echter wel veel kou gehad, zeker op de boot. Misschien beter plannen als het warmer weer is?

Gerdien Van den Brand (22/01/2023)

Weekend: Met de autocar naar Tina en Kris in Tirol: wintereditie

Prima sneeuwvakantie gehad in Holzgau bij Kris en Tina: lekker gegeten, heerlijk gewandeld met gids Kris en goede tips van hem gekregen voor uitstapjes. De busreis was tweemaal zonder een enkele file of 'baustelle' dus dat was boffen. En geen beter gezelschap dan gezellige Belgen!

Theo Van Hove (21/01/2023)

Weekend: Met de autocar naar Tina en Kris in Tirol: wintereditie

Zoals vorige keer het verblijf was okido het weer: van alles wat maar overigens goed. Ook de wandelingen uitgestippeld het was allemaal prima geregeld. Het gezelschap niets op aan te merken , steeds iedereen op uur en tijd... één minpuntje het vertrek kan dat niet één uur later!!! zijn we nog tussen zes en zeven uur in Arendonk.
Tot een volgende
Van Hove

Rachel van den bergh (19/01/2023)

Weekend: Met de autocar naar Tina en Kris in Tirol: wintereditie

Het was prima, kon niet beter

Ludo Bakelants (19/01/2023)

Weekend: Met de autocar naar Tina en Kris in Tirol: wintereditie

Organisatie: van busreis tot onthaal ter plaatse was top. In Tirol deden Tina en Kris alle moeite om ons in de watten te leggen. De wandeltochten waren super het eten was versterkende Tirolerkost. Gezelschap super. Geen verbeterpunten!!

Bert en Greet (02/01/2023)

Weekend: Vaarwel 2022, happy 2023

Super oudjaar gevierd . Top

Anne Feyaerts (02/01/2023)

Weekend: Vaarwel 2022, happy 2023

Wij hebben enorm genoten van het oudjaar arrangement. Goed hotel,lekker eten, goeie muziek, gezellige mensen en nog eens goed kunnen dansen. Dank je wel voor prachtige organisatie

Van Bouwel Raymond (02/01/2023)

Weekend: Vaarwel 2022, happy 2023

zeer mooie locatie ; fijne mensen ; lekker eten ; super avond ; organisatie top .

Marie-Louise Coppens (15/12/2022)

Weekend: Singleweekend: Kerst aan de Moezel

Het wandelweekendje aan de Moezel was perfect georganiseerd. Vriendelijk onthaald in het hotel en bij de wijnproeverij. Gezellig klein hotel. Ontbijtbuffet en lekkere menu’s. Mooie uitgestippelde wandelingen. Voldoende vrije tijd om de kerstmarkt te bezoeken en voor een boottochtje op de Moezel. Ik kijk al uit naar een volgende uitstap met Happy Weekends.

Paul Kox (13/12/2022)

Weekend: Singleweekend: Kerst aan de Moezel

Het was een super leuke vakantie. Goeie organisatie, goed uitgestippelde wandelingen en kei toffe mede-reizigers. Ook het cadeau na de wijnproeverij was een leuke verrassing. Eén minpuntje. De temperatuur in de eetzaal van het hotel. Voor de rest een tophotel. Vriendelijke bediening en proper.

Jos Van de Weyer (10/12/2022)

Arrangement: Najaarspromo 2022: Gouden herfst aan de Moezel

Terug van een paar zalige dagen aan de Moezel. Alles prima in orde, lekker ontbijt en avondeten. De aangegeven wandelingen in het mapje zijn prachtig en voor iedereen haalbaar. De mensen van de wijnproeverij waren heel vriendelijk en we hebben kunnen proeven van heerlijke wijnen, natuurlijk ook een aantal flessen gekocht tegen de feestdagen. De fles wijn aangeboden door Happy Weekends zal ons zeker smaken.

Geert Kelchtermans (07/12/2022)

Arrangement: Najaarspromo 2022: Gouden herfst aan de Moezel

Ondanks het feit dat de Moezelstreek al helemaal in winter-modus was (fris, mistig), hebben we toch met plezier het programma 'afgewerkt'. Wandelingen gelopen en genoten van de kerstmarkt in de nauwe straatjes van Bernkastel. Sympathieke familie baat het kraaknette hotel uit. En de Moezelwijnen hebben ons bij de proeverij zeer aangenaam verrast.
 

Rombouts Loenhout (04/12/2022)

Arrangement: Najaarspromo 2022: Gouden herfst aan de Moezel

25 - 26 - 27 november naar De Moezel geweest. Het waren hele mooie wandelingen, soms pittig. De wijndegustatie was heerlijk, lekker een echte aanrader. Het was een zeer mooi wandelweekend. Bedankt voor de goede organitatie.

Frans Maes (21/11/2022)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Ardennen

Gastvrij, gezellig, goed eten, de wandelingen van de eerste en de tweede dag waren goed. Bij de wandelingen onderweg was het soms onduidelijk, het is toch goed gekomen
frans, mariette

Sin Holemans (21/11/2022)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Ardennen

Goed ontvangst door de gastvrouw. Het eten zowel het ontbijt buffet als het avondmaal was zeer goed. De kamers klein maar proper we hadden de pech dat we geen warm water hadden voor de douche, dit hebben we ook meegedeeld. Voor de rest een prachtig weekend, ook de wandelingen (infomapje) waren goed, hetgeen we gewoon zijn van Happy Weekends,

Willy Lenaerts (17/11/2022)

Arrangement: Hartverwarmend wandelen in de Waldeifel

Over het hotel niets dan lof zowel qua ontvangst, culinair en accommodatie. De ontvangst was zeer vriendelijk en gemoedelijk. Het eten kwalteitsvol en overvloedig. De wandelingen waren ok maar op dag 1 (Wandeling in Kyllburg) zouden er in de beschrijving enkele kleine verduidelijkingen moeten gebeuren. Verder is ons deze wandeluitstap ons zeer goed bevallen.

Annie Billiau (15/11/2022)

Weekend: Wandelweekend: de geheimen van het Pfälzerwald

Weer perfect georganiseerd! Het fijne aan reizen met Happyweekends is dat je volledig ontzorgd bent. Een positieve instelling en een beetje geluk met het weer maakt dat je tevreden huiswaarts keert.

Margriet Van Giel (15/11/2022)

Weekend: Wandelweekend: de geheimen van het Pfälzerwald

Hallo Paul, het was een heerlijke reis. Zeer goed georganiseerd, met een zeer goed hotel wat zowel verblijf als maaltijden betreft. Ook de eigenaars en het personeel waren zeer behulpzaam en vriendelijk. De wandelingen waren soms pittig, maar er was een mooi evenwicht tussen de verschillende delen. Ik heb alleszins erg genoten van dit verblijf. Vriendelijke groeten. Margriet

herman jacobs (15/11/2022)

Arrangement: Feestdeal 20 jaar Onderox

Ontvangst hotel was goed zeer vriendelijk personeel. Wandeling 1-3 waren zeer goed, wandeling 2 op bepaalde plaatsen staan pijlen niet in de goede richting. We hadden een wandel app op smartphone maar die gaf op bepaalde punten een route aan die anders liep. misschien is de route met de jaren veranderd , dat gaf soms verwarring. vraag 1-2 hadden we een mogelijk antwoord maar vakjes voor invullen klopt niet volgens ons. voor de rest waren de wandelingen TOP kon niet beter. Tip voor wandelaars: installeer app op smartphone ROUTIQ voor Nederland. We kijken uit naar volgende wandelingen.

Vicky Vanreusel (15/11/2022)

Weekend: Wandelweekend: de geheimen van het Pfälzerwald

Onze eerste uitstap met Happy Weekends was een voltreffer. De organisatie was top en Paul doet alles wat hij kan om het voor iedereen aangenaam te maken.

Karin Coolen (14/11/2022)

Weekend: Wandelweekend: de geheimen van het Pfälzerwald

Mooie wandelingen aan een rustig tempo zodat iedereen goed kan volgen. Op tijd een pauze met 'verrassingsdrankje' van Paul zodat we er weer tegen konden. Fijn hotel met een ruime kamer. Alles was goed geregeld. We hebben genoten van het mooie weer, de mooie omgeving en het fijne gezelschap.

Jeannine Tops (14/11/2022)

Arrangement: Feestdeal 20 jaar Onderox

De openingsuren van de stopplaatsen nakijken er waren er verschillende die niet open waren . De fietstochten waren geweldig en het hotel was ook prima.

Noot: Dankjewel om dit te signaleren. We checken de openingsuren van de horecazaken onderweg.

Anita Jansen (14/11/2022)

Weekend: Wandelweekend: de geheimen van het Pfälzerwald

Het was een mooie vierdaagse vakantie met zeer goed uitgestippelde wandelingen die qua moeilijkheidsgraad goed opgebouwd waren en een prima begeleider Paul. Een fijn hotel met zeer uitgebreide maaltijden. Kortom: een geslaagde vakantie die alleen maar uitnodigt om weer mee te gaan met Happy Weekends.

Suzanne De Vos (14/11/2022)

Weekend: Wandelweekend: de geheimen van het Pfälzerwald

We hebben er allemaal van genoten: een zalig zonnetje, mooie wandelingen, goed gegeten, een mooie omgeving, onze gids was ook goed en op een mooi uur terug thuis. Grtjes

Jes De Vriendt (06/11/2022)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Ardennen

Een goed onthaal bij het verblijf, verzorgd ontbijt. De slaapplaatsen zijn netjes, de inrichting is wat on-deskundig (lichtschakelaars op een verkeerde plaats, verwarming moeilijk regelbaar). Het is een prachtige omgeving om te wandelen en hiervoor kregen we degelijke informatie.

Rita Van Bijlen (05/11/2022)

Weekend: Verrassings Wandelweekend: Herfst in het woud

De reis was zeer goed voorbereid. We hadden met Mia dan ook de ideale gids. De wandelingen waren zeer afwisselend. De zaterdagwandeling was wel pittig. Het eten was fantastisch en de kamer ruim en verzorgd. Het zou beter zijn indien de maaltijden vroeger gereserveerd werden. Nu zaten we tot 21.30u aan tafel.
 

Rit Ghoos (01/11/2022)

Weekend: Verrassings Wandelweekend: Herfst in het woud

Het was een heel aangename reis in super gezelschap. Was wel eens plezant met de trein. Mia is een super begeleider. Bedankt. Tot de volgende keer.

Marleen Vanmechelen (01/11/2022)

Weekend: Verrassings Wandelweekend: Herfst in het woud

Dank aan Mia onze voortreffelijke gids. Het hotel was goed. Fijne keuken. Sommige mensen hebben niet goed begrepen wat de"formule"inhield, en na enkele orvals wilden ze het onderste uit de kan halen door zo veel en zo duur mogelijk te bestellen. Ik vond dat niet fijn. Als je volgende keer "half pension" gebruikt en zegt dat 17euro extra is indien alcohol gedronken wordt, dan begrijpen ze het misschien beter. Mijn kamergenoot was aangenaam in omgang met mij. Ik ben zo blij dat ik dit heb gekund! Meer kilometers zouden teveel zijn voor mijn oude knoken. Ik blijf zeker geïnteresseerd in volgende initiatieven.

Harry De Bock en Ria Massagé (01/11/2022)

Weekend: Verrassings Wandelweekend: Herfst in het woud

Hallo Mia, Wij willen jou en "Happy Weekends" nogmaals danken voor het bijzonder tof wandelweekend met toffe wandelingen, een goed bed, propere kamer en degelijk ontbijt met daarbij 's avonds een zeer goede keuken . Het was in principe veel te kort maar ja aan alles komt eens een einde. Na 6 1/2 uur waren wij in Middelkerke waar het weer veel te druk is, waarom wil men met zijn allen naar zee! Wij hopen nog wel deel te nemen maar voor een dagwandeling of tweedaagse passen wij meestal. Wij maken er bij voorkeur een week of ten minste enkele dagen van. De groep was een mooie groep diverse mensen die het gezellig maakten.
Proficiat en mogelijks mogen wij nog vanuit West-Vlaanderen en de kust, dikwijls deelnemen.

joannes stymans (01/11/2022)

Weekend: Verrassings Wandelweekend: Herfst in het woud

Alles tip top in orde ,de groep was fantastisch en de gids was zelf heel goed in de naam van Mia. Ik wil Mia bedanken voor de zeer goede begeleiding van de treinreis en de zeer mooie wandelingen ,van mij krijgt Mia 10 op 10 .het hotel was wat verouderd ,maar het eten en drank was zeer lekker .de eerste dag liep het een beetje in het honderd met de drankenformule maar daarna was alles in orde gekomen door tussenkomst van Mia alvast bedankt voor de mooie vakantie in florenville bedankt

Anne Smulders (01/11/2022)

Weekend: Verrassings Wandelweekend: Herfst in het woud

Ik vond het een fantastische avonturenreis. Niet weten waar naartoe was een hele belevenis op zich. Groep was goed (misschien 's avonds iets minder door het drinken van sommige deelnemers). Hotel was eenvoudig maar goed genoeg voor mij. Het concept voor 's avonds ivm drank zouden ze misschien beter aanpassen. Begeleiding Mia was zéér goed in haar werk als begeleiding en voor mij ook een fantastische kamergenoot. Bedankt Paul dat ik toch nog kon meegaan ook al was ik een zéér late klant. Niet van mijn gewoonte dus nogmaals sorry hiervoor. Ann

René De Kort (01/11/2022)

Weekend: Verrassings Wandelweekend: Herfst in het woud

We zijn zeer tevreden over de verrassingsreis het was een prachtige locatie en mooie wandelroute. Mia heeft dit mooi gedaan en weeral nieuwe vrienden gemaakt. Het hotel vond ik wat minder de lunch box was ok maar het ontbijt was iets minder en het diner was lekker maar veel te laat we hadden bv. om 22.30h pas gedaan met eten dit vind ik véél te laat.
voor de rest was dit weeral een prachtig idee van Happy Weekends, tot de volgende.

Karlien Goelen (01/11/2022)

Weekend: Verrassings Wandelweekend: Herfst in het woud

De eerste keer dat wij een groepsreis mee deden. Het werd begeleid met veel goesting en Mia nam de verantwoordelijkheid als er iets geregeld moest worden. De routes waren ook mooi uitgestippeld, balans tussen natuur, charmante bezienswaardigheden onderweg en caféetjes. Van het hotel had ik wel meer comfort verwacht voor deze prijs. Het was proper maar verouderd. Ook niet al het personeel was even hulpvaardig.

Ria en Karel (31/10/2022)

Arrangement: Najaarspromo 2022: Gouden herfst aan de Moezel

Blij dat we geweest zijn! Met zo'n schitterend weer en de hellingen van de wijngaarden in alle kleuren: mooier kan het niet.
Het hotel was goed, alles in orde. Alleen spijtig dat we er praktisch alleen zaten. Einde seizoen zeker? Maar de kamer was in orde en het eten was ook prima! Met dat mooie wandelweer hadden we zelfs spijt dat we geen short bij hadden. De wijnproeverij was ook prima: natuurlijk heeft het ons wat geld gekost (maar dat ligt dan ook alleen aan onszelf). Ipv de wandeling in Bernkastel hebben we de derdedag daar lekker rondgekuierd en een zalige boottocht in het zonnetje gemaakt. We kunnen er weer effe tegen.

Greet Meeusen (21/10/2022)

Arrangement: Knooppunter Fietsweekend: Waasland langs 't water

We hebben kunnen genieten van een geslaagd weekend.

joannes stymans (17/10/2022)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Ardennen

Wij hebben heel hard van het weekend genoten, een gezellige en vriendelijke gastvrouw en heel lekker gegeten. heel mooie wandelingen en nog heel goed weer gehad. Spijtig dat er alleen de eerste dag koffie was op de kamer en de andere dagen niet.ik weet niet of het was inbegrepen!!! Voor de rest heel goed geweest,voor herhaling vatbaar.

Joannes Vissers (17/10/2022)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Ardennen

Wij zijn zeer tevreden van ons weekend bij Vlamingen in de Ardennen. Mooie wandelingen gemaakt en lekkere biertjes gedronken in de brouwerij. De gastvrouw was ook super vriendelijk en het eten zeer goed.

Willy Lievens (15/10/2022)

Arrangement: Wandelen van hotel naar hotel: De Taalgrensroute

Opnieuw een stukje van België ontdekt en opnieuw was alles dik in orde. Pajottenland was iets heel anders dan we gewoonlijk wandelden en dat viel reuze mee ook al was het weer iets minder vorige week (12, 13 en 14 oktober). De mensen van de B&B waren heel vriendelijk, een zeer aangename plaats., Ook het hotel viel goed mee: het meisje aan de receptie kon Engels en aan tafel en het ontbijt werden we bediend in het Nederlands. Voor ons was het een groot pluspunt: we spreken geen frans. We hebben genoten het is ons 5 punten waard .

Frank en Sandra (03/10/2022)

Arrangement: 6 Dolle dagen bij Vlamingen in het Tiroler Lechtal

Na een autorit van 800km werden we vriendelijk onthaald door Tina en Kris. We voelden ons meteen ‘thuis’. Elke dag werden we verwend met een lekker ontbijt (de eitjes werden à la minute klaargemaakt) en een heerlijk 3-gangen menu. Tina heeft ons uitleg gegeven over de wandelingen, de berghutten, de regiobus, de kabelbanen en de uitstappen. Niets was voor hen te veel. Vier volle dagen zijn we tijdens onze wandelingen overdonderd geweest door de prachtige natuur, de rust, de vriendelijke bewoners,… Als kers op de taart hebben we nog 2 reeën mogen zien in de tuin van Tina en Kris.

Myriam De Becker (02/10/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Goed georganiseerd, een goed evenwicht tussen groepsactiviteit en individuele reis. Bij de beschrijving van de knooppunterroute zou een beetje informatie over wat er te zien is of er in een dorp al dan niet een winkel, café aanwezig is. Als het kan de route ook voor gps aan de deelnemers ter beschikking stellen.

Dirk Mentens (30/09/2022)

Weekend: Met de autocar naar Tina en Kris in Tirol: wintereditie

Het verblijf bij Tina en Kris was super, hoe deze twee mensen zich inzetten om alles naar je zin te hebben. Zeer zeer vriendelijk en heel sociaal en altijd klaar voor eventuele vragen, informatie over wandel- en fietsmogelijkheden. Kortom wij zijn hier verwend geweest, ook met het eten de alledaagse keuken lekker en verzorgd. Onze kamer was reeds gerenoveerd en alles wat je nodig hebt is er aanwezig. Het is een echte aanrader. De groep is ook 100% meegevallen, ondanks de uiteenlopende leeftijden. We wensen Happy Weekends nog veel succes,

karina d'haeseleer (28/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Heel fijne driedaagse gehad. goed georganiseerd, goed hotel. Een enkel minpuntje: op de laatste fietstocht waren er niet echt bezienswaardigheden, maar ik begrijp dit wel aangezien jullie ons naar de abdij lieten fietsen.

Marc van Vooren (27/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Het was een zeer geslaagd weekend. Alles was zeer goed georganiseerd met een zeer leerrijk bezoek aan de hopeboer en lekker eten en drank in Bar Bernard.

Pierre De Wandeler (27/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Was voor ons de eerste keer dat we aan een fietsevenement hebben deelgenomen van Happy Weekends. Dit is ons zeer goed bevallen dat we besloten hebben om volgend jaar bij meerdere evenementen deel te nemen aan de uitstappen. Dus wie zien we volgend jaar terug. Doe zo verder!

Luc Klaasen (27/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Verzorgd hotel, mooie fietsroutes, alleen spijtig dat we geen brouwerij bezocht hebben. De hopboerderij was zeer interessant en een lekkere lunch!

gaby simoens (27/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

hey, we hebben ervan genoten!

René De Kort (27/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Ik kan maar 1 ding zeggen: het was een prima weekend. Alles tiptop geregeld, goed eten en drinken, mooie fietstochten en een zeer goede uitleg door Annabel op de hopboerderij. We hebben iets bijgeleerd.

Gerda Van Giel (22/09/2022)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

Onze eerste reis met Happyweekends. Mooie fietstochten die zeer goed doenbaar zijn met e-bike. Prachtige omgeving.

Marina Ringoot (22/09/2022)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

Busreis: goed. Bestemming: goed. Begeleiding: goed. Hotel: goed. Kortom....Happy Weekends is goed!!!

Jos Claessen (21/09/2022)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

Wij waren heel tevreden. Het was in orde. Voor herhaling vatbaar!

Robert Lambrechts (21/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Hotel, mooie fietstour, goed bewegwijzerd door de Knooppunter, aanbod in rooftopbar waren zeker om van te genieten voor deze korte vakantie!

René De Kort (21/09/2022)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

Het was weeral een zééér geslaagde fietstochten ik heb het ook verleden jaar gedaan maar het blijft een mooie trip en weeral nieuwe vrienden ontmoet dank u wel jan en paul , misschien het enige minpuntje is dat in het hotel het eten wat meer mocht zijn het was zeer lekker maar te weinig vind ik. Op naar de volgende.

Luciaan Wellens (21/09/2022)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

hele leuke vakantie,goeie groep. Jan is fantastische begeleider, staat altijd klaar om iedereen naar zijn zin te meken. Verbeterpunten: wijnavond hadden we in het Nederlands verwacht. En voor ons mochten de fietstochten iets langer zijn.

Willy Peeters (21/09/2022)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

Hotel, gids alles was in orde, mooie fietsvakantie.

Guido Willems (20/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Top: bezoek hopboerderij en uitleg ter plaatse, diner bij Bernard, fietsroutes en het weer
Kan beter: diner in hotel (eten was wat minder, wijn geen keuze en was slecht) en aansluitende cash afrekening van de dranken, timing bezoek van de last post na het diner (timing was te krap)
 

Suzanne De Vos (20/09/2022)

Weekend: Met de autocar naar Tina en Kris in Tirol: wintereditie

Centrale ligging. Vriendelijke uitbaters met goede tips.

Patrick DE SERANNO (19/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Prijs kwaliteit dik in orde. Correcte organisatie. Interessante bezoeken gedaan .

Theo Van Hove (19/09/2022)

Weekend: Met de autocar naar Tina en Kris in Tirol: wintereditie

alles was prima , leuk gezelschap het verblijf kon niet beter. Dikke proficiat aan Tina en haar man....

Marc Van leekwyck (19/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Voor ons was het de eerste keer dat we dit deden en we vonden het heel goed van organisatie ook wat betreft het hotel het is voor herhaling vatbaar misschien tot volgend jaar

Bernadette Segers (19/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

We zijn heel tevreden over het Bierfietsweekend, heel goed georganiseerd, heel lekker eten en dan bij bar Bernard ook heel lekker gegeten. Het was super, voor herhaling vatbaar
Bernadette

Verdonck-Lemmens (19/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Het eerste bierweekend was een topper. Goed hotel, lekker gegeten, overal trouwens. Goede fietsroutes elke dag , smaakt naar nog meer van dat.

Christa Verstraete (19/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Waren zeer tevreden over onze driedaagse

Catherine De Wilde (19/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

1. combinatie fietsen/ cultuur/natuur/ toffe lunches , zeer goed idee. Het is niet altijd fietsen, fietsen, fietsen.......
2. mooie locaties zoals in Watou in Bar Bernard, dit was super en bovenop verfijnd eten.
3. liever verfijnd eten en dan minder uitgebreid.
4. keuze hotels zijn altijd ok

Guido Peeters (19/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Top-weekend! Varkenshaasje was wa zout, en choco-mousse lust ik niet…

Familie Laureyssen, Familie Smits (19/09/2022)

Arrangement: Knooppunter Fietsweekend: Waasland langs 't water

Wij hebben genoten van het fietsweekend ondanks het veel heeft geregend! Het hotel is een aanrader voor een weekend fietsen . Het onthaal is zéér vriendelijk en hulpvaardig . We hadden garage toegewezen voor onze fietsen te stallen . De service was top!Kamer was proper en alles was voorzien . Het eten in het restaurant zeer lekker ;ook daar personeel heel vriendelijk .

Harrie Leemans (19/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Alles was goed het hotel het eten en de fiets tochten waren goed uitgezet ook de bijzondere bezienswaardigheden Harrie & Marjan uit Nederland

Joseph Van Oerle (19/09/2022)

Weekend: Met de autocar naar Tina en Kris in Tirol: wintereditie

Alles was goed verlopen, het eten was goed, het voorgestelde programma was goed verlopen,Tina en Kris hebben ons prima ingelicht, kortom het was een geslaagde vakantie.
Hilde en Jos

Bernadette Segers (19/09/2022)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

We zijn heel tevreden over het Bierfietsweekend: heel goed georganiseerd heel lekker eten en dan bij bar Bernard ook heel lekker gegeten het was super voor herhaling vatbaar
Bernadette

Leo Swaans (06/09/2022)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Uiterst tevreden van deze reis en dit op alle gebied, met een een zeer goede (super)gids Nina.

Mia Verheyen (05/09/2022)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Wij hadden een fijne vakantie, leuke fietstochten met prachtige uitzichten en goed gezelschap!

Jef Daemen (05/09/2022)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Voor ons was het top, qua organisatie, hotel, bus ...
Heb 1 puntje nl mochten wel meer kilometers zijn, gids heeft zelf een paar keer aangehaald dat deze ritten destijds waren voor niet elektrische fietsen nu iedereen elektrisch rijdt, kunnen er meer kilometers gereden worden

Louis Van den Vonder (04/09/2022)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Een geslaagde fietsvakantie ,mooi weer goed hotel en goede begeleiding en een wonder mooi streek in Tirol (Lechtal) en een goed gezelschap. Alvast bedankt aan Nina en Paul en tot een volgende fiets of wandel vakantie.
Groetjes Louis en Maria.
 

Patrick Heylen (03/09/2022)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Wegduiken in De Westhoek

Het was een zeer aangename fiets-4 daagse.
Hotels waren zeer goed met ontbijt en de 3-gangen menu ‘s avonds. De fietsroutes waren ook mooi. Echt een aanrader.

Jef Smets (02/09/2022)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Super mooie landschappen goed gefietst lekker gegeten top
Eventueel ander hotel voor tussenstop om busreis langs de zelfde wegen te vermijden
Keuren zeker niets af we hebben er van genoten dank je wel

constant braspenning (01/09/2022)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Was super leuk en prima georganiseerd , kan niet beter. Super begeleiding. Lekker eten. Goei weer en mooie streek om te fietsen. Dankjewel Nina.

Brigitte Broecks (30/08/2022)

Arrangement: Feestdeal 20 jaar Onderox

Op 23 augustus zijn wij teruggekomen van een fantastisch weekend in Helmond. We hadden mooi weer, een fijne locatie en heel mooie fietstochten gemaakt.Voor herhaling vatbaar.
Het was voor ons een "happy weekend"!

Maes Liliane (30/08/2022)

Arrangement: Feestdeal 20 jaar Onderox

Leuke fietsdriedaagse in Helmond. Prima hotel,zeer vriendelijk personeel lekker eten. De routes waren zeer aangenaam met zeker genoeg horeca onderweg. We hebben genoten. Het was ook prima fietsweer. Dankjewel aan de hele organisatie die dit heeft georganiseerd.

Jan Roose (26/08/2022)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk door De Peel

Dit is een topper! Goede hotels, lekker eten en vriendelijk personeel. De fietsroutes zijn zeer de moeite, veilig fietsen en veel rustige plaatsjes waar je de stilte kan horen! Zalig. En de heide in volle bloei was leuk meegenomen. Voor herhaling vatbaar

Luc & Linda (26/08/2022)

Weekend: Knooppunter fiets3daagse Wallonië: Durbuy

- Gids Jan is een sympatieke kerel met gevoel voor humor en geweldige verhalen
-Hotel: onze kamer was klein, wel airco, doch geen koelkastje om eventueel drank, voor tijdens het fietsen, koel te houden. Uitstekende keuken (het vegetarisch menu was men vergeten doch zeer lekker) fijn terras en betaalbare dranken prijzen.
-Het fietsen: toch wel forse hellingen en steile afdalingen. Geschikt voor de wat betere (elektrische) fietsers.
-De groep: veel toffe en sympathieke mensen leren kennen, enorme groepssfeer. Bedankt allemaal.
-Conclusie: spijtig van de kleine kamer, Voor herhaling vatbaar, welgemeende dank aan de hele groep, aan begeleider Jan en Happy Weekends.

Daems Theo (25/08/2022)

Weekend: Fietsvakantie Normandië: Naar de Mont Saint-Michel

Aan deze fiets zes daagse is niets te verbeteren, deze was top van dag één tot en met de laatste dag.
- Begeleider Luc is een toffe en prachtige vent zowel in onthaal als begeleider. (Was ook zo in de 3-landen tour.)
- Coach to travel : chauffeur Kris eveneens een prachtige vent en goed bestuurder, ook onthaal op de site is ok.
- Hotel in een woord "TOP ", zowel accommodatie als de kamers. Voor het eten geven wij een 10/10. Dit maak je niet alle dagen mee, een prachtkeuken en chef de cuisine.
-Het fietsen: alle routes zijn goed en mooi samengesteld, voldoende stops en plasgelegenheid.
- De groep: allen toffe deelnemers, die het fietsen in de benen hebben.
- Dit alles is vatbaar voor nog meer van deze HAPPY WEEKENDS.
Misschien één kleine aanpassing: bezoek aan Mont Saint Michel verplaatsen naar weekdag , véél te druk in weekends.
TOP

Jan Castermans (24/08/2022)

Weekend: Knooppunter fiets3daagse Wallonië: Durbuy

Hotel was heel goed - eten zeer goed - Fietsen was oké goede wegen - maandagmiddag geen eten was wat minder ! Persoonlijk heb ik daar zo geen last van maar een kleinigheid eten was wel leuker geweest !!

Joannes Vissers (24/08/2022)

Weekend: Knooppunter fiets3daagse Wallonië: Durbuy

Alles was zeer goed

Johan Stymans (24/08/2022)

Weekend: Knooppunter fiets3daagse Wallonië: Durbuy

Wij vonden het hotel en het eten en de kamer heel goed ,de gids had soms wat problemen met de weg te vinden en het was heel veel klimmen .maar wel heel mooi . Ook het hotel was heel goed en ook vriendelijk personeel. Bij ons op de kamer was op een morgen de elektriciteit uitgevallen ,maar na het ontbijt was alles terug opgelost.!!!! Wij gaan zeker nog terug !!! O ja de groep was fantastisch, allemaal bedankt voor de gezelligheid, groetjes

Gunter Oris (23/08/2022)

Weekend: Private Champagne Tour

Handig, steeds een bob te hebben om zorgeloos te kunnen proeven van wat de champagnestreek te bieden heeft.
Goed uitgekozen champagnehuizen en een hotelletje waar vooral het eten ook gesmaakt werd.
We hebben genoten!

Margareta Janssens (21/08/2022)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: De taalgrensroute

Prima trip. Zeer mooie routes, verschillende landschappen. Wij hadden er een overnachting bijgenomen, de laatste dag zelf een route uitgestippeld en er een mooi museumbezoek aangekoppeld (Notre Dame a la rose, hopital in Lessen). De B&B in Herne (Wisteria) is een topper, mooie locatie, zeer lekker eten, toffe gastheer en -vrouw. Alles verlopen zoals gepland. Het mooie weer ook meegenomen natuurlijk.

Sarah De Hert (21/08/2022)

Arrangement: Wandelen van hotel naar hotel: Leve De Peel

Drie keer heerlijk geslapen in uitstekende hotels (dat zwembad was een fijne extra!). Het eten was lekker en helemaal aangepast aan onze dieetnoden. Petje af voor de flexibiliteit. Het vervoer (van onszelf en bagage) werd uitstekend verzorgd door Piet. Dit is niet de mooiste regio van Nederland, maar de route lag optimaal door zoveel mogelijk bos. We hebben ervan genoten om eens helemaal in de watten gelegd te worden. Deze formule smaakt naar meer!

Frank Lootens (20/08/2022)

Weekend: Fietsen in Parijs: Paris à vélo, c’est fou

Parijs à velo was een fantastische ervaring, met een goeie gids Carl die ons verrassende locaties van Parijs heeft leren kennen.
Busvervoer was prima, hotel ok .... maar maaltijden 's avonds waren minder
Parijs à velo : een aanrader !!

Laura Lathouwers (11/08/2022)

Weekend: Fietsen in Parijs: Paris à vélo, c’est fou

Voor de kennis van de gids Carl geef ik een 5.
Voor het programma: ik vond het te zwaar en te druk, maar dat is heel persoonlijk. Als we de helft van de bezienswaardigheden hadden gezien en af en toe wat meer hadden gerust was het perfect geweest. Maar mijn man Ivan Goossens vond het perfect. We hadden natuurlijk het weer niet mee met 35 graden.

Nadine Van den Brande (10/08/2022)

Weekend: Fietsen in Parijs: Paris à vélo, c’est fou

Zeer tevreden over Paris a velo! Carl is een top gids!

Willy Peeters (08/08/2022)

Weekend: Fietsen in Parijs: Paris à vélo, c’est fou

Veel gezien op korte tijd, was allemaal dik in orde. Mooie fiets vakantie.

Johan Stymans (08/08/2022)

Weekend: Fietsen in Parijs: Paris à vélo, c’est fou

Het was een leuke 4 daagse Parijs . Goede busreis, gids was top , hotelkamer klein maar proper . Ontbijt in het hotel was goed en de lunch onderweg ook . Het diner in een eetcafé vlakbij was ook goed . Wij vonden het leuk om Parijs eens met de fiets gedaan te hebben maar doen het niet meer omdat het te druk is om daar in de stad met een grote groep te fietsen. We hebben wel veel gezien en de groep was heel goed .

Jan Castermans (08/08/2022)

Weekend: Fietsen in Parijs: Paris à vélo, c’est fou

Alles was goed, geen enkele opmerking !!!!

Fons Van den Bergh (08/08/2022)

Weekend: Fietsen in Parijs: Paris à vélo, c’est fou

waren goed : hotel (airco !) , alle maaltijden , zeker de avonden , de gids
minder : de begeleiding door de gids met de metro naar de Eifeltoren die op het uur (9 uur) volledig zou flikkeren . Niet zo : om 9 uur is de zon niet eens onder gegaan , een tocht die weinig heeft bij gebracht

Erna en Jef Lowartz Aerts (31/07/2022)

Arrangement: 6 Dolle dagen bij Vlamingen in het Tiroler Lechtal

Waw wat een knaller! Een ideale combinatie tussen fiets- en wandelvakantie. Het is heerlijk fietsen door de mooie vallei van de Lech in een prachtig natuurlandschap van rust, groen en stilte. Dit kan je combineren met eindeloze bergwandelingen in dit deel van Tirol: een must voor elke wandelaar en fietser. Je wordt bovendien in de watten gelegd door Tina en Kris; een charmant koppel dat je verwent met lekker ontbijt en avondeten. Ze bezorgen je tevens erg waardevolle tips en weetjes op maat over de streek – de mooie kamer en de warme “familiale” sfeer is voor hen vanzelfsprekend. Bedankt Tina, Kris en Happy Weekends voor deze fantastische vakantie; wij hebben hier echt van genoten en dit smaakt naar meer...

Ronan Huveneers (31/07/2022)

Arrangement: 6 Dolle dagen bij Vlamingen in het Tiroler Lechtal

Bij Tina en Kris was het super, Kris heeft zijn kookkunst laten zien en proeven een dikke duim daarvoor. Tina bracht de borden netjes optafel. Ook met een vraagje was het niet te veel. Kamer was ook altijd netjes in orde gebracht, dank daar voor..Paul gaan we ook niet vergeten, de Happy Weekends-map was ook dik in orde. We hebben ook leuke wandelingen gedaan en zeker ook gefietst. Vriendelijke Grtjes van Ria en Ronan.

Gonny en Huub Gijsbers (29/07/2022)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Wegduiken in De Westhoek

Wij zijn weggedoken in de Westhoek. Alles was goed geregeld. Hotels waren goed. Het eten was prima. De fietsroutes waren geweldig. We hebben er van genoten. We hebben een opmerking. Kun jij, tegen betaling, een fietsknooppuntenkaart leveren van zo'n fietsgebied. Als je iets wil afkorten. Bedankt, een geweldige ervaring.

Naschrift HW: via de plannetjes op de routebeschrijiving kan je normaal inkorten. We gaan eens kijken of we in het starthotel fietskaarten van De Westhoek kunnen voorzien, die dan als extra kunnen worden gekocht.

Luc Leys (28/07/2022)

Weekend: Naar de laatste Tourrit in Parijs

Goede chauffeur. Goed hotel. Goede begeleiding en aangenaam gezelschap.

Peter Van den Brande (27/07/2022)

Weekend: Naar de laatste Tourrit in Parijs

Wij zijn zeer tevreden teruggekeerd van het Wout weekend in Parijs. Het was een superleuke ervaring om met Paul Parijs een beetje te leren kennen. Ook bedankt aan de medereizigers: het was top.

Chantal Poels (26/07/2022)

Weekend: Naar de laatste Tourrit in Parijs

Dik in orde ben nog aan het nagenieten... Ik was daar graag. Dank u wel voor het mooie weekend, ge hed da goe gedaan. Volgend jaar gaan we voor geel, begin al maar te boeken....

Greet Smet (26/07/2022)

Arrangement: 6 Dolle dagen bij Vlamingen in het Tiroler Lechtal

Het verblijf bij Tina en Kris was super. Ze zijn de gedroomde gastvrouw en gastheer. Het eten was heel gevarieerd, lekker en ook vrij gezond. Tina en Kris gaven ons talrijke tips. Je wordt goed ondersteund. Doordat er vele Belgen waren, hebben we toffe contacten kunnen leggen, hebben we veel gelachen en plezier gemaakt maar ook veel interessante weetjes ontdekt. De kamer was mooi en netjes. Wij hebben geen verbeterpunten aan te geven. Wat ons wel wat verrast heeft waren de zeer agressieve steekvliegen (dasen, of hoe schrijf je dit?). Een spray heb je echt nodig en dan nog, ze steken door alles door. Blijkbaar zijn ze dit jaar zeer agressief, vertelde ons een Belgische dame. Dit verschilt van jaar tot jaar. Dus... mensen die dit jaar deze streek uitgaan, sprayen voor de steekvliegen.

Leo Hens (25/07/2022)

Weekend: Naar de laatste Tourrit in Parijs

Wij vonden het heel goed georganiseerd. En de kers op de taart was de foto in de gazet van Antwerpen.

Patrick Lauwers (25/07/2022)

Weekend: Naar de laatste Tourrit in Parijs

Toporganisatie. Perfecte begeleiding met de nodige info. Zeker een aanrader.

Marc Pinxten (25/07/2022)

Weekend: Naar de laatste Tourrit in Parijs

Voor mij is het prima meegevallen.

Guy Nuyts (25/07/2022)

Weekend: Naar de laatste Tourrit in Parijs

Hotel + ontbijt was goed. Restaurant ook goed , Wandeling en info metro goed werk van Paul. Misschien nog eerst eten voor terug naar huis te vertrekken. Voor de rest hebben wij een goed weekend gehad.

Martine Laenen (25/07/2022)

Weekend: Naar de laatste Tourrit in Parijs

Super zijn best gedaan om alles goed te organiseren. Enkel de zondageditie was zware kost, mede door het warme weer en organisatie van de Tour de France. Nu weten we dat en houden er zeker rekening mee voor volgende editie. Toch van genoten en geen spijt van ons weekendje Parijs, mvg Martine.

paul peeters (21/07/2022)

Weekend: Fietsvakantie Twente: Trappen bij de Tukkers

Superhotel met mooie kamers en zeer verzorgd eten. Eddy, onze gids, had alles weer voortreffelijk uitgestippeld met extra bezienswaardigheden her en der. Ook ons bezoek aan het klompenmuseum was een aangename verrassing. Kortom : een reis meer dan de moeite waard. Verbeterpunten: geen drankautomaat in het hotel. Bij dit warme weer is een koud drankje voor onderweg meer dan welkom.

Joannes Vissers (20/07/2022)

Weekend: Fietsvakantie Twente: Trappen bij de Tukkers

Alles was perfect. Zeer goede begeleiding en een perfecte gids die voor iedereen klaar stond. Ook een hotel dat de 4 sterren waard is. Nieuwe vrienden leren kennen. Zeker nog eens voor herhaling vatbaar.

Herwig De l’arbre (20/07/2022)

Weekend: Fietsvakantie Twente: Trappen bij de Tukkers

Eigenlijk was alles goed georganiseerd, hier en daar een klein minpuntje (kamer niet gekuist, 1 keer te weinig patatjes aan onze tafel;) maar dat werd kordaat opgelost door Eddy, de gids. Chapeau voor hem en zijn vrouw Anita. Mooie tochten gedaan, wegens het extreme warme weer extra drinkstops ingelast, Er werd met alles en iedereen rekening gehouden. Mijn vrouw haar fiets had het na 2 dagen begeven, maar Eddy en het hotel hadden reserve fietsen waar ze gebruik van kon maken. Het was onze eerste keer met Happy Weekends maar zeker niet de laatste.
Herwig & Hild
Olen

Mario en Christa (19/07/2022)

Arrangement: 6 Dolle dagen bij Vlamingen in het Tiroler Lechtal

Wat een vakantie!!! Mooie, schitterende omgeving. Tina en Kris hebben er echt alles aan gedaan om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, niets was hun teveel.
Lekker uitgebreid ontbijt, lekker avondmaal na een actieve dag, nooit om uitleg verlegen of om iets voor je te regelen. Met de Lechtal-pas kon je gratis gebruik maken van bussen, liften, ..... Kamer met balkon was ook een surplus; wakker worden en uitkijken op 'onze berg' ;-) Eentje om in te lijsten en zéker eentje om nog eens over te doen, we hebben lang nog niet alles gezien.

Leona Deliën (18/07/2022)

Weekend: Fietsvakantie Zuid-Tirol: natuur, cultuur en lekker eten

We hadden een heel goede gids. Nina wist alles over de streek. Het hotel tijdens het verblijf en onderweg was ook heel goed. Tijdens de fietstocht wist Nina goed te vertellen wat er ging komen alleen als je niet vooraan fietste moest je soms wel harder duwen dat de fietstocht dan wel wat zwaarder maakte. Maar hou zeker een goed gevoel over van de reis en zal mij zeker nog eens inschrijven voor een reis in een andere regio.
 

Jan Steenackers (18/07/2022)

Weekend: Fietsvakantie Zuid-Tirol: natuur, cultuur en lekker eten

Heel mooie reis. Nina is een heel goede gids met veel kennis van zaken. Heel goede chauffeur: Chris heeft ons veilig overal naartoe gebracht. Zuid-Tirol is echt een aanrader!

Jef Van Laer (18/07/2022)

Weekend: Fietsvakantie Zuid-Tirol: natuur, cultuur en lekker eten

We reden langs glooiende fietswegen met Nina op kop, zij wist perfect waar we op moesten letten en waar de mooiste uitzichten waren. Zij kent de streek als haar broekzak en dat was voor ons een groot pluspunt! Ze wist veel interessante en nuttige uitleg te geven. Samen met Chris, onze chauffeur, die ons overal veilig naartoe bracht en vaak serieuze maneuvers met bus en remorque uithaalde om ons zo dicht mogelijk bij ons doel af te zetten... Kortom een topteam! Ook onze groep bestond uit allemaal fijne, gezellige mensen! Een reis om nooit te vergeten! Echt een aanrader!!!
 

Tirolers: May, Jef, Marie-José, Leo, Renild en Rudi (17/07/2022)

Weekend: Fietsvakantie Zuid-Tirol: natuur, cultuur en lekker eten

Nadat we vorig jaar “Fietsen door de dalen van Tirol” al samen met Nina hadden gedaan, wilden we de “Fietsvakantie Zuid-Tirol” zeker niet missen, …. en het was gewoon FAN-TAS-TISCH! Fietsen door een decor van prachtige bergmassieven, enorme appelboomgaarden en schitterende wijngaarden was een genot. Onder de zeer aangename en deskundige begeleiding van Nina die voor ons dagelijks mooie fietsroutes (bijna altijd vlak of dalend en ook autovrij) wist te vinden. Als extra kregen we van Nina nog veel culturele, historische en geografische informatie over de streek zodat deze uitstap naast genieten ook nog leerrijk was. En onze sympathieke en uiterst behulpzame chauffeur Kris moeten we zeker ook bedanken. Als laatste nog melden dat ook het luxe-hotel (2 zwembaden) en het eten 'top' was. We kijken al ongeduldig uit naar wat Nina voor ons volgend jaar als week-vakantie in petto heeft !!

Paul Boumans (17/07/2022)

Weekend: Fietsvakantie Zuid-Tirol: natuur, cultuur en lekker eten

Ik was sowieso van plan om jullie te laten weten dat dit een fietsreis was die nog lang in mijn geheugen zal gegriefd zijn ! Nina, onze reisleidster heeft zich eens te meer overtroffen ! Zoals Raf in zijn bedankingsspeach zei, is Nina erin geslaagd om van 25 klanten ... 25 vrienden te maken ! Buiten het super genieten van het prachtige Zuid-Tirol, gaf zij ons culturele wetenswaardigheden mee. Toen ik gisteren op de autostrade de borden zag “Groot Gelijk ... dat je nuchter rijdt” mompelde ik in mezelf “Groot Gelijk ... dat ik met Happy Weekends op reis ben geweest” ... Een verbetering ? Eventueel “Happy week(end)s” ... Over 2 weken ben ik er bij met “Berlin by bike”, ik kijk er al naar uit ! Jullie mogen een dikke pluim op jullie hoed steken !

ALOYSIUS PEETERS (14/07/2022)

Arrangement: Knooppunter Fietsweekend: Waasland langs 't water

Vriendelijke onthaal.-goed ontbijt-mooie en grote kamers. Goed weer , wij hebben ervan genoten.

Jozef Torfs (13/07/2022)

Arrangement: Knooppunter Fietsweekend: Waasland langs 't water

Alles was tot in de puntjes af. Voor herhaling vatbaar, drie mooie routes:
1 fantastich
2 voormiddag langs wijken maar in de namiddag het kasteel en groen
3 veel groen
Bedankt voor de fijne dagen!

Marina Engelen (10/07/2022)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: De taalgrensroute

B&B in Herne was top.Vriendelijk proper, gezellig terras, lekker eten. Hotel ook oke. Libanees eten lekker (niet voor iedereen). Mooie fietsroutes, de wegen wel niet goed. Vakantie met Happy Weekends voor herhaling vatbaar.

Jos Geerts (07/07/2022)

Arrangement: Knooppunter Fietsweekend: Waasland langs 't water

Het hotel vlak aan de afrit van de autostrade is heel handig, de kamers waren in orde net zoals het ontbijt en avondeten.
De routes heel rustig om te rijden en een mooie streek, een route door het scheldeland heeft voor ons een voorkeur. Voor ons was het een geslaagde vakantie.

Stan Verheyen (06/07/2022)

Arrangement: 6 Dolle dagen bij Vlamingen in het Tiroler Lechtal

Positief onthaal en verblijf gaf een thuisgevoel. Je kon alles vragen in verband met info en dagelijkse problemen. Het eten was afwisselend Oostenrijkse en Belgische keuken. Zeker voor herhaling vatbaar.

frank van wuytswinkel (04/07/2022)

Arrangement: Feestdeal 20 jaar Onderox

Onvangst, kamer en eten zeer goed. wachttijden bij eten hebben wij niet ervaren. Graag ook fietsroutes van 45 km, een fietsroute van 65 km is ok.

Aloïs Geubbelmans (04/07/2022)

Arrangement: Feestdeal 20 jaar Onderox

3 mooie fietstochten. Goede ontvangst, vriendelijk hotelpersoneel, lekker eten en mooi weer, wat wil een mens nog meer.

Jan Van de Mierop (04/07/2022)

Arrangement: Feestdeal 20 jaar Onderox

Mooie fietsroutes , heel lekker eten behalve vrijdagavond veel lawaai door fuif in hotel

Jan Roose (01/07/2022)

Arrangement: Voorjaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Fietsdriedaagse zonnige groeten uit Zeeland was echt een topper. Zeer goed hotel, vriendelijke mensen en vooral zeer lekker eten. We hebben ook genoten van de fietsroutes, kortom het was top! Voor herhaling vatbaar.

Noyens Lieve (01/07/2022)

Arrangement: 6 Dolle dagen bij Vlamingen in het Tiroler Lechtal

Ons verblijf in het gezellige pension in Holzgau was fantastisch. Tina en Kris zijn heel vriendelijk en aangenaam en geven je een warme ontvangst en veel informatie gedurende het ganse verblijf. De kamers zijn prima in orde en het ontbijt en avondeten zijn heel verzorgd. De omgeving is prachtig en ook de mogelijkheden voor activiteiten. Een hele grote aanrader!!

Grietens Jos (01/07/2022)

Arrangement: Feestdeal 20 jaar Onderox

Hotel gekend, daar logeerden we vorig jaar ook. Algemeen tevreden over het hotel en het eten. Spijtig van de opgave knooppunten. Bij het verlaten van de parking moesten we links ipv rechts zoals opgegeven was, idem de volgende dag. Na een hele poos zoeken hebben we dan eindelijk het juiste nummer gevonden en konden we onze route verderzetten. Het zonnetje heeft er mee voor gezorgd dat het enkele leuke fietsdagen werden .
 

Guy en Nadia (28/06/2022)

Arrangement: 6 Dolle dagen bij Vlamingen in het Tiroler Lechtal

Kris en Tina zijn toppers als gastheer en gastvrouw, ze staan voor je klaar ieder moment van de dag. Indien gewenst kijken ze mee uit naar uitstappen op jouw maat. Van avontuur tot bezoekjes aan bezienswaardigheden of een hut waar je lekker kan eten De kamer is tiptop in orde. Het ontbijt van gezond tot iets extra's, niets te kort en elke dag iets verrassend. Ook het avondmaal, elke dag vers bereiden gezonde gerechten, super lekker en met liefde gemaakt. Wij hebben een TOP vakantie gehad, indien je nog vakantieplannen hebt maar nog geen bestemming, je zal er geen spijt van krijgen. Eén woord hiervoor FANTASTISCH!!!
 

Pelsmaekers Jeannine (28/06/2022)

Arrangement: Knooppunter Fietsweekend: Waasland langs 't water

Prachtig weekend mooie fietswegen zeer goed hotel, spijtig van het lange wachten bij het eten met alle begrip maar 3,5u aan tafel was echt wel te lang, maar wel heel lekker voor de rest. Géén verbetering mogelijk, het was top.

Martine en Danny (26/06/2022)

Arrangement: Voorjaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Onze fietsvakantie in Oostburg Nederland van 12 juni tot en met 14 juni was voor ons de eerste keer met Happy Weekends, zeker voor herhaling vatbaar, hotel was zeker in orde, het eten was zeer lekker. 1 minpuntje vonden wij zelf, er was geen fietsstalling , maar we konden wel onze fietsen vlak naast het hotel zetten. Voor de rest was alles zeker in orde, de fietsroutes zelf waren ook zeker in orde.

Paul Claes (23/06/2022)

Arrangement: Feestdeal 20 jaar Onderox

Goed hotel, fijne fietstochten, voldoende horeca en mooie omgeving! Avondmaal driegangenmenu, heel lekker maar 3u aan tafel is wel een beetje lang…. Fijne reis geweest en proficiat Onderox!

hapers ludo (22/06/2022)

Arrangement: Knooppunter Fietsweekend: Waasland langs 't water

We hebben en super vakantie gehad. Het hotel en de fietstoeren zijn top. Lokeren en Sint-Niklaas zijn mooie steden. Fietsen langs de Schelde was aangenaam fietsen

Sylvain Claes (21/06/2022)

Arrangement: Feestdeal 20 jaar Onderox


We zijn zeer tevreden, geweldig!

Ludo (17/06/2022)

Arrangement: Feestdeal 20 jaar Onderox

Tripje naar Helmond prima verlopen. Het hotel was prima. Ze hebben ons zelfs goed geholpen met het opladen van de fietsbatterijen. Ik was de laders vergeten mee te nemen. Ook het eten was in orde. De fietstochten waren goed georganiseerd. Wij zijn zeer tevreden over het geheel en kijken uit naar een volgende samenwerking.

Denise Andelhofs (17/06/2022)

Arrangement: Feestdeal 20 jaar Onderox

We hebben 2 fietsroutes gedaan: deze van 46 km was heel mooi door de heide! Ook de wandeltocht bij Bakel was geslaagd. De ligging van het hotel is prima. Alleen de bediening in de horeca laat te wensen over: er werken veel studenten die slecht opgeleid zijn. Bij elke vraag moesten ze het even navragen en onderoxarrrangement - nooit van gehoord! Na 20 minuten werd onze bestelling pas opgenomen (we zaten op dat moment alleen op het terras). Tafels werden niet afgeveegd en tekorten (bij ontbijt) werden niet aangevuld. De eerste avond was het fris en winderig, toch moesten we buiten dineren, niet aangenaam. Zonde want anders zou het een geslaagde 3-daagse geweest zijn!

Naschrift: Momenteel kampt de horeca met grote personeelstekorten, ook in Nederland. Daardoor loopt de bediening niet altijd vlekkeloos. Jonge mensen moeten vaak nog worden ingewerkt. Graag enig begrip.
 

Frans Van Opstal (17/06/2022)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk door De Peel

Prachtige 4-daagse naar De Peel. 4 zeer mooie fietstochten, elke dag weer mooier dan de vorige. Voor ons de perfecte afstanden. Heel goede beschrijving van de fietstochten in het infomapje. Wondermooie natuurgebieden (grootste deel van de tijd), gigantische landbouwbedrijven, schattige dorpjes, ... zeker met het goede weer waarvan we konden genieten.
Goede hotels, zeker West-Ende in Helmond. Als je beschikt over een gps is het gebruik van de -gpx bestanden wel een handig voordeel. Momenteel, en ik vermoed nog een hele tijd, is de weg van knooppunt 71 naar knooppunt 30 afgesloten (dag 2). Er is een goede omleiding voorzien van 43 naar 30 maar je moet even opletten aan knooppunt 43.

Gustaaf Van Rompuy (17/06/2022)

Weekend: De Kempen (B) fietst naar de Kempen (NL)

Alles tiptop in orde hotel ,gids,het eten, het gezelschap ,terrasjes tochten, super reisje, niks op aan te merken, voor herhaling vatbaar
staf en diane

stefaan geboers (16/06/2022)

Arrangement: 6 Dolle dagen bij Vlamingen in het Tiroler Lechtal

We waren niet aan ons proefstuk toe met deze reis...Wel de eerste keer dat ik in tranen afscheid nam en 4 dagen later nog steeds wat heimwee heb...Wat een koppel, wat een betrokkenheid, wat een inzet...'s Ochtends steeds een gevarieerd vers ontbijt en 's avonds een heerlijk avondmaal (lustte of verdroeg je iets niet werd er met de glimlach iets anders voorzien!), een honesty bar die steeds rijkelijk gevuld was met allerlei koele dranken, ook koffie en thee was voorhanden...Elke dag hielpen Tina en Kris ons op pad, alles zorgvuldig in kaart gebracht waar en hoe we best parkeerden en aanvingen, ...Letterlijk niks was hen teveel , alles was voorhanden en je kon ook met elke vraag bij hen terecht! Het is een typisch Oostenrijks hotel waar we in een heerlijk zacht bed sliepen (op vraag met laminaat vanwege allergie!) en uitkeken op een prachtig stukje natuur, s'avonds volkomen rustig! Er was ook een aparte ruimte aan de inkom waar je je wandelschoenen, jassen en fietsen dadelijk kon wegbergen, plaats om je auto dichtbij het hotel te parkeren, dadelijk in het centrum ...Er is maar één woord voor...ONVERGETELIJK! Wij hebben beloofd dat we nog eens terug komen... Dankjewelletjes Tina en Kris ;)

JULIEN WITPAS (16/06/2022)

Weekend: De Kempen (B) fietst naar de Kempen (NL)

Keuze hotel = perfect / Eten in hotel = goed / Eten onderweg = goed. Afstanden iets te lang ( last van mijne deriere ). Proficiat, doe zo verder.

THEUNS (16/06/2022)

Arrangement: Wandelen van hotel naar hotel: Leve De Peel

Wij hebben 4 prachtige wandelingen gedaan van hotel naar hotel, alles is perfect verlopen, hotels prima en lekker eten, ook voor onze bagage was het dik in orde en we hebben ook prachtig weer gehad, dat was een meevaller. Dus een aanrader, dat gaan we zeker nog is doen.

Ria Raeves (16/06/2022)

Weekend: De Kempen (B) fietst naar de Kempen (NL)

Een zonovergoten vierdaagse rond Eindhoven was een voltreffer op alle gebied: deskundige leiding, enthousiaste groep, mooie uitgestippeld parcour, prima hotel met verzorgde catering. Verbeterpunten: sterkere verlichting boven de wasbakken, in de douche is een zitje aangenaam voor de voeten te wassen.

Christine den Ouden (16/06/2022)

Weekend: De Kempen (B) fietst naar de Kempen (NL)

Het was een super ervaring deze fietsvakantie. Alles in de puntjes geregeld. Zeer goed en verzorgd hotel, vriendelijk, personeel. Onze gidsen waren ook kundige mensen. Mia hebben we maar een dagje gehad en Eddy voor de rest van de drie dagen. Hij wist precies waar en hoe , info over stopplaatsten, ( Mia ook) routes aanpassen als het moest , fietssnelheid voor iedereen is het oog houden. Echt top!
Kleine aandachtspuntjes: soms te lang wachten voor het avondeten, terwijl het niet echt druk was in het restaurant. Maar daar heeft Eddy toch wel een melding van gemaakt en netjes gevraagd dat het eerder kon. In de badkamer was er weinig licht voor mij omdat ik 's morgens mijn lenzen niet in kreeg. Maar dat is dan ook het enige minpuntje. Dan heb ik bij het ontbijt maar eerst mijn brilletje op gezet. Wij gaan zeker nog eens mee, het was ons zeer goed bevallen, onze eerste kms staan op onze E bike. Top ervaring!

Maria (15/06/2022)

Weekend: De Kempen (B) fietst naar de Kempen (NL)

Ondertussen is geweten waarom ik 'fan' ben van Happy Weekends. De vakanties zijn steeds fijn georganiseerd. De voorbije dagen kunnen genieten van "Kempen Be naar Kempen Nl". Mooie fietstochten, goed hotel in Wintelre - lekker eten en mooie kamers. En inderdaad.... soms moet ge geduld hebben, begrip voor de situatie, en niet denken dat wij de enigen zijn die genieten van de keuken van het hotel. En... @the end ...super ! De 'handicap' van mijn e-bike en mijn' repatriëring ' werden prima opgelost - waarvoor dank. TOP :-)

Chris Van Gorp (15/06/2022)

Arrangement: Knooppunter Fietsweekend: Waasland langs 't water

Alleen geen keuze avondmaal zoals in hotel 46 in Wintelre uit 3 voorgerecht 3 hoofdgerecht 3 nagerecht daar heb ik gezegd. De fietsroutes waren zeer mooi zowel in Wintelre en Lokeren.

Lea Lievens (14/06/2022)

Weekend: Fiets4daagse: Fraai aan de Baai van de Somme

De instructies over de zitplaatsen in de bus.,dat gegeven wordt door de chauffeur. Gebruik van de armleuning, voetsteun en knopjes boven het hoofd. Wat er te verbruiken is aan consumpties in de bus.Wat ook nog belangrijk is, is het toiletbezoek in de bus.

Ilse & Co (13/06/2022)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk door De Peel

Wij hebben gefietst door de Peel. Deze vakantie is echt een aanrader. De fietsroutes waren dik in orde : veel fietsen tussen weilanden en bossen, rustige wegen , mooie natuur en voldoende eetgelegenheden onderweg. Hotel Nobis in Asten was echt super de luxe : proper, heel vriendelijk personeel, rustig gelegen, heel ruime kamers en superlekker eten. Hotel Golden Tulip in Helmond viel een beetje tegen : het was wat verouderd, het personeel aan de receptie was niet altijd even vriendelijk en het lag aan een drukke baan. Maar het restaurant was wel dik in orde : heel lekker eten. Minpuntje in beide hotels ; om 09u moest de bagage al klaarstaan. In het eerste hotel hebben we uiteindelijk half 10 als deadline gekregen , in het 2e hotel bleef het 09u. We hebben mooie herinneringen aan deze vakantie.

Theo Van Hove (13/06/2022)

Arrangement: Knooppunter Fietsweekend: Waasland langs 't water

Het kon niet beter, het weer uitstekend dat is altijd afwachten daar kunnen wij niets aan veranderen. Met de nummers daar hadden wij problemen mee, dikwijls moeten terug rijden, soms aan de overkant van de straat maar toch voor de rest alles O.K. Alle drie de routes gereden. Hotel ook niets op aan te merken. Zeker vatbaar om nog eens in te schrijven.

Marleen Vanmechelen (13/06/2022)

Weekend: Fiets4daagse: Fraai aan de Baai van de Somme

Zeer aangenaam gefietst. Ook goed dat Luc een wandeling in st Valérie sur Somme vrijblijvend voorstelde. Heel interessant stadje. Ook voor het Parc de Marquantaire. De mensen die niet meegegaan zijn, hadden ongelijk. Ik heb ervan genoten. Danku Luc en Mia!

Martine Van Hove (12/06/2022)

Weekend: Fiets4daagse: Fraai aan de Baai van de Somme

De reis was prima georganiseerd en de groep was fantastisch. Het hotel en eten was goed mbt de prijs.
Aandachtspunten: de snelheid waarmee gefietst wordt is zéér laag, ondanks de vele e-bikes, maar toch nog hoog voor sommige fietsers omdat zij blijkbaar toch niet zo'n ervaren e-bike fietsers zijn. Misschien dient tijdens de begeleiding hieraan aandacht besteed te worden, vooral wanneer er 'bergop ' gefietst dient te worden. De kennis van het schakelen is blijkbaar niet voor iedereen even goed. Even ter plekke aandacht geven hierover zou nuttig kunnen zijn, alhoewel dit natuurlijk niet evident is.

Joon Dams (12/06/2022)

Weekend: Fiets4daagse: Fraai aan de Baai van de Somme

Onze eerste groepsreis was een echte meevaller: heel toffe sfeer, alles tot in detail geregeld, je moest je over niks zorgen maken, zeker voor herhaling vatbaar!
Naamkaartjes achteraan de fietsen is echt een top-idee!

Maria Bens (12/06/2022)

Weekend: Fiets4daagse: Fraai aan de Baai van de Somme

Prima organisatie, Luc heeft ons fantastisch begeleid, hotel was goed en ontbijt gevarieerd. Het enige minpuntje was dat het avondeten niet volgens afspraak was en dat de bar niet lang open bleef.

Jozef Celis (08/06/2022)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Het was een fantastische vakantie , alles was prima geregeld, onze gids Nina , chauffeur Chris, hotel en fietsritten het was allemaal top. Een echte aanrader.

Ria en Roger (08/06/2022)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Een geweldige ervaring. Zeer goede chauffeur en begeleidster (Nina).
Wij reden precies alle dagen door een verzameling van postkaarten.
Lekker eten zowel in het hotel als in de lunchplaatsen onderweg.

Willy Lievens (08/06/2022)

Arrangement: Knooppunter Fietsweekend: Waasland langs 't water

In het Pinksterweekend naar Lokeren geweest en logeerden in het Biznis Hotel . Top . Fietsen in het Waasland is prachtig , de natuur in en rond is heel mooi en veel auto vrij . Het is een echte aanrader .

Louis Porto Carrero (08/06/2022)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Het was naar onze mening over heel de lijn geslaagd,zelfs het weer .
Als we iets mogen aanmerken ,de hoofdkussens zouden wat meer gevuld mogen zijn.
Maar voor de rest,vervoer,begeleiding,hotel ,eten alles was in orde, dank voor de mooie reis.

Julia Kusters (07/06/2022)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Voor mij was de reis goed. Nina heeft dat ook prima gedaan en de chauffeur heeft dat ook prima gedaan. Top!

René en Rita (07/06/2022)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Er is maar 1 woord voor FANTASTISCH, geweldige buschauffeur, zeer goede gids (Nina), goede organisatie, geweldig uitzicht, zeer mooie ritten (was met een gewone fiets), zeer goed eten zowel in het hotel als op de lunchplaatsen en een goede groep, misschien 1 minpuntje in het hotel kleine douche en geen aanvulling van shampoo of douchegel. Dank U voor deze mooie uitstap!

Hilde Helsen (07/06/2022)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Super goed georganiseerd, goede begeleiding, zeer tevreden

Nadine Wynants (03/06/2022)

Arrangement: Wandelen van hotel naar hotel: De Taalgrensroute

Wat een wandelweekend! Van 6 tot en met 8 mei deden we de "taalgrensroute-wandeling" rond Herne en Enghien. De mooie omgeving, het warme onthaal, en het fantastische weer maakten er een topervaring van. De uitbaters van de B&B Wisteria zorgden ervoor dat het ons aan niets ontbrak. Ook het hotel waar we verbleven was in orde, maar door de grootte minder persoonlijk. De service was vlot, professioneel, maar basis. De hele organisatie zelf van het weekend, van de uitstippeling van de routes, over het vervoer van de bagage, tot alle andere zaken was top ! We hebben een kant van België ontdekt die we niet kenden. Het is een aanrader om te doen, zeer de moeite waard  door het aantal gewandelde kilometers vermoeiend, maar absoluut voor herhaling vatbaar !

Hilde Houtmeyers (02/06/2022)

Arrangement: Voorjaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

De eerste kennismaking met het fietsweekend genaamd "Zonnige groeten uit Zeeland" was in mijn ogen gewoon prachtig. Ondanks de mindere weersvoorspelling heb ik genoten van de zon, zee, natuur en het groen in de prachtige omgeving van de gemeente Sluis met haar diversiteit aan dorpjes. Perfecte verwelkoming en arrangement in het hotel in Oostburg, de uitvalbasis leidde me via fietsknooppunten door de omgeving. Kortom ogen te kort om al het moois te bewonderen. O ja, verbeterpunten ? Zie er geen !

Luc en Ingrid (28/05/2022)

Arrangement: 6 Dolle dagen bij Vlamingen in het Tiroler Lechtal

Na een rustige rit in de late namiddag aangekomen in het Oostenrijkse Lechtal. Voor ons de eerste kennismaking, normaal is dit voor ons een 'transit' land op weg naar Italië. Wat was dit een ontdekking! Rustige omgeving, oneindige natuurpracht, vriendelijke mensen en lekker eten. We werden verwend door Tina en Kris met tips en het smakelijke eten deed de rest.
Wat kunnen we afvinken:
- Op twee wielen door het Lechtal: Ritje naar Lech, het mondaine ski-oord. Naar Bach voor een 'eiscoupe'....
- Een ferme bergwandeling: naar de Hangbrug in Holzgau en de Kasermandl Berghütte. 's Anderdaags toch ervaren dat ik geen 'berggeitje' ben....
- De Schnitzschule Geisler-Moroder bezocht tijdens de bergwandeling.
- Tiroolse specialiteit genuttigd: Afpelstrudel x4, Eiskreme, Tiroler Gröstl,...
- Bezoekje Imst via de Hahntennjoch
Kortom: Het Oostenrijkse Lechtal ervaren op culinair gebied en gevoeld (in de benen) van het wandelen en fietsen.

SIN HOLEMANS (19/05/2022)

Arrangement: Voorjaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Geslaagd weekend, zowel van de organisatie als van het hotel. Mooie hotel met vriendelijke bediening en lekker eten.

Jan Daems (19/05/2022)

Arrangement: Voorjaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Wij hebben genoten in Zeeland, het hotel was een topper, daar gaan we zeker nog eens naartoe, heel vriendelijk zowel de eigenaars als het personeel, en het ontbijt was super, het avondeten was niks op aan te merken. Voor het hotel 5 punten.
De fietstoeren waren goed uitgestippeld en goed aangegeven, enkel in de stadjes waar er werken waren, was het moeilijk omdat de fietsnummers weg waren. Punten voor de routes 4,5. Wij vonden dag 3 de mooiste route. Wij hadden de weergoden mee, dat was zalig.

Magda Hus (18/05/2022)

Arrangement: Voorjaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Dag één was heel goed. Dag twee minder voor me, de boot was er voor mij teveel aan, in Vlissingen ginder was mooie route dat wel en de derde dag was ook een mooie route.
Hotel was in orde zelfs heel goed, goed ontbijt en avondeten heel goed en de kamer was ook dik inorde. Heel vriendelijk mensen allemaal van hotel.
Groetjes Magda
 

Patrick Hooyberghs (18/05/2022)

Arrangement: Lekkerstappen van hotel naar hotel rond Dranouter

Zeer mooie wandelingen en duidelijk aangegeven. Enkel knooppunt 14 op dag 3 kaart 2 en 3 zit owv de schaalgroottte verborgen achter knooppunt 12.
We zijn heel warm en vriendelijk ontvangen in het Sparhof. Kamer was netjes en proper. Het 3 gangenmenu 's avonds mocht sneller gaan. We waren moe van de reis en de wandeling en het werd vrij laat. Het varkenshaasje vond ik persoonlijk geen hoogvlieger maar ze krijgen van ons een welverdiende 4 op 5.
Vriendelijk en correct ontvangen in Belvedere. Een beetje het oude concept van het hotelgebeuren maar leuke nostalgie. Propere kamer met een geweldig uitzicht en lekker eten.
We willen jou en je team bedanken voor het superweekend! Knap in elkaar gestoken en goed georganiseerd!

Edward Gevels (16/05/2022)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Wegduiken in De Westhoek

Alles was perfect georganiseerd, mooie rustig gelegen hotels met lekker eten. Goede info over de vele bezienswaardigheden. Prachtige fietsroutes voor wie graag fietst in een rustige omgeving.

Tonny Cools (13/05/2022)

Arrangement: Voorjaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Hotel was uitstekend, heel mooie kamer, superlekker eten en zeer vriendelijk! Je voelde er onmiddellijk thuis! Hotel ligt ook rustig en kort bij een natuurgebied waar je mooi kan gaan wandelen! Fietsroutes zijn mooi en verschillend! Alleen bij de 2de fietsroute naar Middelburg en Zoutelande, zijn op de fietsroutes veel werkzaamheden, de knooppunten verdwijnen dan vooral in Middelburg, neem dan zeker een kaart of gps mee of je vindt de boot niet meer terug.

Ann Van Ballaer (09/05/2022)

Arrangement: Wandelen van hotel naar hotel: De Taalgrensroute

Weer een kant van België ontdekt die we nog niet kenden: het Pajottenland. Met uitgestrekte velden vol speelse boterbloempjes, bossen met geurige daslookperken, perfect geploegde akkers, … We kwamen er helemaal tot rust, ook al hadden we meer dan 50 wandelkilometers in de benen. Alles was tot in de puntjes geregeld, incl. bagageservice tot op de kamer ☺️. In de B&B werden we warm en hartelijk ontvangen door Gerda en Filip en hadden we leuke ontmoetingen met de andere gasten. Het hotel leende zich daar veel minder toe, dat was qua comfort en service meer basic. Het dorpsfeest op Herne-kermis én de zon die mee met ons op pad ging, waren de kers op de taart. We hebben er zó van genoten. Heel graag tot een volgende keer !

Diane Baelus (09/05/2022)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: De taalgrensroute

De eerste b&b was heel goed, vriendelijke mensen, gezellig binnen en buiten. Propere kamers. Heel huiselijk. Het ontbijt heel lekker en het avondeten ook heel lekker. Mooie omgeving, mooi om te fietsen wel elektrisch of je moet al goed getraind zijn, soms heuvelachtig.
De tweede dag naar de andere gereden daar was wel een goeie klim om te fietsen, daarom goed getraind zijn om niet elektrisch te rijden. Maar weer een mooie weg. Alleen er staat geschreven rond de 68 km. Maar het was 82 km. Maar mooie wegen langs bossen velden en water: supergoed.
Het Libanese eten was goed, maar je moet er voor zijn: smaken verschillen natuurlijk.Maar ook een goed hotel gezellig en vriendelijk en de valiezen waren ook op tijd.
Een leuke aanrader, voor herhaling vatbaar.

anne smulders (27/04/2022)

Arrangement: Voorjaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Hotel ontvangt en eten uitstekend. Fiets - en wandelroutes oké. Bij 2de fietsdag wel op tijd ontbijten. Vragen in hotel iets vroeger te ontbijten anders haal je de boot in Breskens niet.
Toch zeker niet als er wat wind staat zoals bij onze driedaagse.

DENIS PEETERS (26/04/2022)

Weekend: De bloeiende tulpen van Flevoland

Alles was dik in orde, we hebben er ook weer nieuwe vrienden bijgemaakt, dat is het toffe aan deze organisatie. En de wind heeft ervoor gezorgd dat mijn elektrieke fiets is besteld.
Maria en Denis

Jes en Lieve Leppens (25/04/2022)

Weekend: De bloeiende tulpen van Flevoland

Wij waren in Flevoland, alles was zeker oké, het was genieten.

Cathie De Wilde & Rita Crombez (25/04/2022)

Weekend: De bloeiende tulpen van Flevoland

Zoals altijd perfect georganiseerd. Leuke ontspannende vakantie gehad, alleen de wind mocht thuis blijven, maar ja, dat heeft dat Happyweekends niet in de hand.
Verbaasd over de wijdse landschappen in Flevoland, de natuur die waardevol tot zijn recht komt, kortom, alles wauw.

vzw Kompas (25/04/2022)

Arrangement: Lekkerstappen van hotel naar hotel rond Dranouter

Onze groep, personen met een verstandelijke beperking, heeft een super wandelweekend achter de rug. Met 57 wandelkilometers in de benen op 3 dagen zijn ze moe maar voldoen teruggekomen. Beide verblijven zijn aanraders, ook het bagagetransport is prima verlopen. Happy weekends, bedankt voor de prima organisatie, wij komen zeker terug

Jan Roose (25/04/2022)

Weekend: De bloeiende tulpen van Flevoland

We hebben een toffe fietsdriedaagse achter de rug. Het hotel was dik in orde en het was heerlijk fietsen langs de tulpenvelden. Met daarbij nog een leuk gezelschap dus zeker voor herhaling vatbaar. Knappe organisatie!

Karel Vervliet (25/04/2022)

Weekend: De bloeiende tulpen van Flevoland

Toffe fietsvacantie met tof gezelschap, heb met volle teugen er van genoten

Renilde Van Elven (25/04/2022)

Weekend: De bloeiende tulpen van Flevoland

Voor ons was het de eerste keer dat we een reis boekten via Happy Weekends, maar we waren zeer entousiast. Alles was perfect georganiseerd, we gaan zeker nog mee. We zouden zelfs willen deelnemen aan alle activiteiten, maar dat lukt ons nog niet. Elke uitstap (wandelen, fietsen, reizen) lijkt ons zéér interessant. We doen zeker nog mee.

Jozef Heylen (25/04/2022)

Weekend: De bloeiende tulpen van Flevoland

Alles was zeer goed, doch de wind hebben we liefst altijd van achter :-). Voor de rest niets op aan te merken.

Luc Klaasen (24/04/2022)

Weekend: De bloeiende tulpen van Flevoland

Prachtige fietstochten tussen de tulpen.
Hotel was zeker ok evenals de maaltijden.

Leo Van den Brandt (24/04/2022)

Weekend: De bloeiende tulpen van Flevoland

We hebben een zeer leuke vakantie gehad, in een leuk hotel, mooie kamers en zeer verzorgd.
We hebben ook van een zeer goede begeleiding van de goed uitgestippelde routes kunnen genieten.
Bedankt Happy Weekends!
 

Jan Castermans (24/04/2022)

Weekend: De bloeiende tulpen van Flevoland

Geen minpunten, eigenlijk alles was oké !!!!

Christine Meire (18/04/2022)

Weekend: Wandel3daagse: Wilde narcissen kleuren de Eifel

Eerste kennismaking met Happy Weekends. Tof en leuke mensen leren kennen.

Jenny Kimpen (16/04/2022)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Dwars door het Hageland

Prima arrangement, 2 goede hotels. Mooie routes.
Het eten in Tienen was middelmatig, er werd niet gezegd wat er te eten was, noch of dit ok was. Het avondeten in Aarschot daarentegen was excellent! We mochten à la carte zelf een driegangendiner samenstellen. Op de laatste dag was er pas een lunchgelegeneheid genoteerd na 50 km. Ik zou in de beschrijving vermelden dat je in Scherpenheuvel een broodje kan uithalen (bv. bij bakkerij de Broodgalerij, ligt op de route tussen nrs 93 en 55). Je kan dit dan bijvoorbeeld opeten even verder aan de picknicktafel onder de Vlooijbergtoren.

Paul Wouters (12/04/2022)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Oostkantons

Alles was keigoed. Prachtig verblijf, zeer vriendelijke uitbaters. Mooi uitzicht. Lekker en zeer verzorgt ontbijt en diner. Zeer mooie uitgestippelde wandelingen.

Mesotten Stany (12/04/2022)

Weekend: Wandel3daagse: Wilde narcissen kleuren de Eifel

Zeer leuk weekend gehad.

Hilde Helsen (01/04/2022)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Oostkantons

Proper, warm onthaal, rustig,.. goede organisatie

Ingrid en Luc (23/03/2022)

Arrangement: Voorjaarstopper 2023: Zonnige groeten uit Zeeland

Grote, verzorgde kamer met comfortabel bed en voorzien van WC en inloopdouche. Tot onze grote verrassing was het ’s nachts ook muisstil op de kamer terwijl we toch centrum Oostburg zijn. Kortom: vier sterren waard! Perfecte uitvalsbasis voor de verkenning van Zeeuws Vlaanderen. Gastronomie: mooi verzorgde gerechten met verse producten. Van al wat de zee te bieden heeft, hebben we kunnen genieten en méér… Wat je vooral merkt, is de ‘passie’ en het ‘enthousiasme’ waarmee alles door Peter bereid wordt. De traditionele keuken zoals Peter zijn keuken beschrijft, mogen beleven was echt een voorrecht. Het kon niet goed genoeg zijn! Zondag hebben we Route 1 gefietst en maandag Route 3 (dit vonden we de mooiste). Dinsdag zijn we gaan wandelen in de Waterdunen.
Wijzelf vonden de drie daagse heel geslaagd en zeker nog eens voor herhaling vatbaar.

Jacobs Linda (20/03/2022)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Oostkantons

Wij hebben genoten van de zeer mooie en verzorgde B&B met lekker ontbijt en avondmaal en vriendelijke gastheer en gastvrouw. Prachtige wandelomgeving, zeker een bezoek waard.

Flor Smits (01/03/2022)

Arrangement: Wandelen van hotel naar hotel: De Taalgrensroute

B&B was goed uitgezonderd het avondeten, het ontbijt was heel goed en supergoede bedden, vriendelijke gastheer en gastvrouw. Het hotel was goed maar zeker geen 4 sterren waard, het diner was lekker en ook de bar en de bediening waren heel goed. Mooie uitgestippelde wandelingen en overal vriendelijk ontvangen. Het was een fijn weekend.

Georgette en Koen (24/02/2022)

Arrangement: Wandelen van hotel naar hotel: De Taalgrensroute

Ondanks het stormweer toch drie prachtige wandelingen gemaakt in het mooie Pajottenland. Bijkomende tip voor dag 2, geen horeca zaken onderweg, tenzij je na knooppunt 58 even 1 km afwijkt naar het centrum van Bever waar je een tof cafe "Klein Bever" vindt. Je kan hier eventueel iets drinken of eten. De gezellige waard krijg je er gratis bij. De twee verblijfplaatsen waren prima in orde.

Marc Theys (15/02/2022)

Weekend: Valentijn 2022: Cupido in het Hageland

We hebben genoten van onze tweedaagse in het Hageland. Mooie fiets- en wandelroutes, een lekker valentijnsdiner, een goed bed en uitgebreid en goed ontbijt. Een prima organisatie!

Colette Kop (15/02/2022)

Weekend: Valentijn 2022: Cupido in het Hageland

Voor een wandeling van 14 of 16 km zou ik in de winter periode het vertrek uur vervroegen. De rest was dik in orde we zijn zeer goed verzorgd geweest.

Leo Simons (15/02/2022)

Weekend: Valentijn 2022: Cupido in het Hageland

Het was een top weekend! Mooie locatie en een uitstekend hotel. Heel lekker kunnen dineren in het gezellig restaurant. Veel in de natuur kunnen wandelen langs prachtige veldweggetjes en bos. Het minpuntje was dat er achteraan het hotel naast de ontbijtruimte een lelijk zicht was van een hele hoop vuilniszakken met houtafval.

Frie Taeymans (15/02/2022)

Weekend: Valentijn 2022: Cupido in het Hageland

Een 'hart'elijke ontvangst in een prachtig gelegen hotel met mooie gerieflijke nette kamer(s). Lekkere maaltijden en een verrassend lunchpakket. Heerlijk fietsen langs de Demer, door bos en veldwegels, rustige woonkernen en over de Hagelandse glooiingen met weidse uitzichten. Het was drie dagen lang zonnig genieten!!

Frans Van Gils (15/02/2022)

Weekend: Valentijn 2022: Cupido in het Hageland

Prachtig verblijf, zeer lekker eten, vriendelijk onthaal !!! Mooie rustige omgeving, prachtig wandelen naast de Demer. Interessante contacten gehad met mensen uit Aarschot vooral rond WO I. Onze wandeling door Diest en wat deze stad deelde met het Huis van oranje -Nassau. Als inwoners van Baarle en leden van de Heemkundekring een opsteker !

Johan Stymans (14/02/2022)

Weekend: Valentijn 2022: Cupido in het Hageland

Bij ons was alles heel goed,geen slecht punt te vermelden. Heel heel lekker eten en heel mooie fietstochten. De laatste dag nog een wandeling van 18 km gedaan, was ook heel mooi. Groetjes

Christiane Pirotte (14/02/2022)

Weekend: Valentijn 2022: Cupido in het Hageland

Leuke verrassingen nu met Valentijn, wij waren 1 nachtje in Aarschot. 1e dag de fietstocht, mooie route. 2e dag gewandeld: veel afwisseling, bos, huizen, spoorweg, de Demer. Dat hebben we graag. Heel lekker eten, gezellige ruimte en 2e dag nog een heerlijk lunchpakket met pasta en nog wat hartekoekjes. Het bed was wat minder: kleine kamer, maar voor 1 nachtje niet erg, we zijn er niet veel geweest. Het is netjes geregeld allemaal.

Colette Kop (14/02/2022)

Weekend: Valentijn 2022: Cupido in het Hageland

Voor een wandeling van 14 of 16 km zou ik in de winterperiode het vertrekuur vervroegen. De rest was dik in orde, we zijn zeer goed verzorgd geweest.

Annie Billiau (14/02/2022)

Arrangement: Wandelen van hotel naar hotel: De Taalgrensroute

Afgelopen WE hebben we de 'taalgrensroute' afgewandeld: ons eerste WE geboekt via Happy Weekends. Mede omdat de weeggoden ons goed gezind waren (koud, strakke wind, maar droog!) vonden wij deze 3-daagse volledig geslaagd. We zijn vriendelijk onthaald in de logies en in de lente/zomer is het zeker een idee om nog een extra nachtje boeken om ter plaatse met een boek te genieten van hun terrasjes. De wandelingen waren landschappelijk mooi met voldoende afwisseling. Lees zeker alle info en tips goed na, want als Paul schrijft "geen horeca onderweg" is dat zo.. Het kaartje mét afstanden, mét knooppunten .. héél handig ... alleen de schaal erbij vermelden aub.
 

Harry & Rosette (09/02/2022)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Oostkantons

Prachtige B&B, mooie kamers en badkamer. zeer rustig en in mooie omgeving gelegen. Zeer vriendelijk ontvangst, lekker ontbijt en avondeten. Mooie wandelingen en natuur.
Bedankt gastheer -vrouw. Een aanrader.

Ludo Hapers (10/12/2021)

Arrangement: Wandelen van hotel naar hotel: De Taalgrensroute

Zeer goede ontvangst gastvrij. De plannetjes waren goed voorzien met de nodige informatie.

Bea en Roger (24/11/2021)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Oostkantons

Hartelijke ontvangst. Mooie kamers. Verzorgd ontbijt. 3 avonden een gevarieerd lekker 3-gangenmenu. Eetruimte met wijds uitzicht. Prachtige wandelstreek met een haalbare moeilijkheidsgraad.

Christel J. (15/11/2021)

Arrangement: Najaarspromo 2022: Gouden herfst aan de Moezel

Alles tip top in orde. Zeer vriendelijk ontvangen in het hotel. Er heerste daar ook rust, waardoor alle stress verdween als sneeuw voor de zon. Het was er zeer proper. Bij het ontbijt ontbrak écht niks. Het avondeten was eenvoudig maar lekker. Het infomapje was goed gevuld, waardoor kiezen soms wel wat lastig was. 3 dagen flink gewandeld. En het Zylinderhaus was méga, we waanden ons zelfs in de 14 Billekens door het "Decap" orgel. De Weinprobe was een belevenis. Bedankt trouwens voor het flesje wijn. Veel zin om huiswaarts te keren hadden we niet! Maar schoon liekes.....

Marina Bickx (15/11/2021)

Arrangement: Feestdeal 5 jaar Happy Weekends: Boordevol Brabant (NL)

Wij zijn net terug thuis van ons weekend Brabant feestdeal voor het 5-jarige bestaan. Het was een reuze gezellig weekend met een tophotel en allemaal om ter vriendelijkst personeel.
Het ontbijt super lekker en veel keuze. Het diner met de 3 gangenmenu heerlijk lekker, en gisterenavond om 18u gaan dineren en om 19.45u waren we op onze kamer met die nieuwe regel ivm COVID .
Ook voor jullie Happy Weekends een dikke 10 op 10 !! 3 mooie fietstochten gedaan en genoten van een lekker worstenbroodje ! Hartelijk dank voor onze eerste kennismaking met Happy Weekends, zeker nog voor herhaling vatbaar.

ivo coninx (13/11/2021)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Oostkantons

Logies en ontbijt en diner was prima in orde, niets op aan te merken

Wim Uijtdehaag (08/11/2021)

Arrangement: Feestdeal 5 jaar Happy Weekends: Boordevol Brabant (NL)

Topvakantie, voor herhaling vatbaar, genoten !

Lieve en Sonja (05/11/2021)

Arrangement: Wandelen van hotel naar hotel: De Taalgrensroute

Wij hebben genoten van het warm onthaal en het verblijf bij de B&B. Ook het tweede hotel in Erdingen viel reuze mee. Voor ons was het een aangename kennismaking met de Libanese keuken.
De wandelingen bleken een geslaagde mix tussen verharde en onverharde wegen. Ondanks het mindere weer, vooral op de laatste dag, hebben wij volop genoten van het afwisselende landschap en de rustgevende stilte van de natuur. Alleen jammer dat er op de tweede (maandag) en derde dag (dinsdag) onderweg geen horeca open was om op te warmen of even uit te rusten.

Willy Lenaerts (01/11/2021)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Oostkantons

Wij hebben enkel maar lof over ons zeer rustige verblijf bij Swa en Carine (27-29 okt. 2021). Zeer hartelijk onthaal en alle nodige info ontvangen bij aankomst. Onze wandeltochten waren door hen uitstekend afgetoetst. Het ontbijt was rijkelijk en smaakvol. De avondmaaltijd (3 gangen) was eveneens haute cuisine. Zeker voor herhaling vatbaar.

Louis Van den Buys (30/10/2021)

Arrangement: Feestdeal 5 jaar Happy Weekends: Boordevol Brabant (NL)

Grote, nette kamer. Goed ontbijt en avondmaal. Raar dat er niet naar ons covid safe ticket gevraagd werd.

Reactie Happy Weekends: Een covid safe ticket is in Nederland (vooralsnog) niet van toepassing in de horeca.

Bie A (29/10/2021)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Van Hageland naar Haspengouw

We hadden een leuke fietsvakantie, 2 leuke hotelletjes, lekker eten en vriendelijk ontvangst! Alles was prima geregeld, een aanrader!

Marleen en Johan (29/10/2021)

Arrangement: Feestdeal 5 jaar Happy Weekends: Boordevol Brabant (NL)

Fantastisch weekend gehad in Brabant: grote kamer en een vlotte bediening aan de receptie en heel lekker eten in de avond en een fantastisch ontbijt. De fietstochten waren subliem, chapeau. Wij gaan zeker nog terug om de wandelingen te doen die bij in de map zitten. Als je zo nog een aanbieding hebt, laat het ons maar weten aub. Oh ja dit wil ik ook nog vermelden: het personeel was heel heel vriendelijk, voor herhaling vatbaar, bedankt en groetjes.
Johan en Marleen

Leen Braem (25/10/2021)

Arrangement: Najaarspromo 2022: Gouden herfst aan de Moezel

Terug van een 3-daagse aan de Moezel. Het was super. Hele mooie wandelingen gedaan. Zeer goed, van genoten. Eenvoudig hotel maar heel proper en vriendelijk. Om nog eens over te doen.

Willy Lievens (18/10/2021)

Arrangement: Wandelen bij Vlamingen in de Oostkantons

Het was prachtig en de mensen van de b&b waren supervriendelijk. Het eten was schitterend. Het is een echte aanrader.

Liliane en Paul (29/09/2021)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Een prima Happy Weekends weekend trip in Ieper/Poperinge. Perfecte organisatie, uitstekend hotel, mooie fietstochten en goed gezelschap. Uitstekend idee om busrit naar restaurant te organiseren. Alles voor herhaling vatbaar.

Stymans Johan en Marleen (28/09/2021)

Weekend: Knooppunter Bierfietsweekend Westhoek

Wij hebben een fantastisch weekend gehad in Ieper, andere mensen leren kennen en een heel goed hotel en heel lekker eten en drinken. Ook nog heel mooie fietstochten in groep gedaan. Chapeau voor Happy Weekends onder naam van Paul, bedankt en groetjes

Merietje (07/09/2021)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Gisteren thuis gekomen van een mooie fietsvakantie in het Lechtal - Tirol. Een lange busreis, maar het uitzicht op de bergen in Holzgau maakt veel goed. Een excellent hotel met een lekkere keuken. 4 fietsdagen die over 't algemeen vlak zijn. De laatste dag is écht wel ferm klimmen (en ook dalen natuurlijk). Omdat het zondag was, is de omgeving van de Forggensee wel drukker dan in de week. Een FIJNE fietsvakantie. Voor mij een '''ivoren''' HW vakantie :-)

Agnes + Marcel (18/08/2021)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk door De Peel

We zijn teruggekeerd van onze fietsvakantie in de PEEL! Alles is zeer goed verlopen bij zeer mooi weer! Zeer mooie grote stukken bloeiende heide! Mooie streek! Van de hotels waren we zeer tevreden ! kamers ok! en keukens OK!

Ilse & Co (16/08/2021)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Wegduiken in De Westhoek

Wij zijn naar de Westhoek geweest begin augustus. In het eerste hotel was de kamer niet in orde maar we kregen onmiddellijk een nieuwe kamer. De andere hotels waren prima, rustig gelegen, gezellig, zeer lekker ontbijt en ook het avondeten was in orde. Je kan dagelijks rustig fietsen naar het volgende hotel: je fietst door vele dorpen/stadjes waar je gezellig kan eten , een terrasje doen of een wandeling maken. Deze fietstocht door de Westhoek is echt een aanrader. Het was onze eerste vakantie met Happy Weekends maar zeker niet de laatste!

Jef en Julia (16/08/2021)

Weekend: Dagtochten wandelen en fietsen

Zondag 15/8 fietsen Merksplas was weer top. De ontvangst, de route en de feestelijke lunch achteraf waren super. Ook de tuin was een weelde; 14u. terug zijn was wel wat nipt, maar ondanks iets later werden we tiptop bediend. Doe zo verder en we zijn nog van de partij.

Vertongen hugo (16/08/2021)

Weekend: Fiets4daagse: Fraai aan de Baai van de Somme

Genoten van de fietstochten. Propere kamer, prima bus. Ik ga nog mee.

Theresa en Gerard (16/08/2021)

Weekend: Fiets4daagse: Fraai aan de Baai van de Somme

Een heel fijne fietsvakantie, heel goede fietsbegeleider, Luc, wist overal de weg, zonder knooppunten. Echt Frans hotel, zonder tierlantijntjes, beperkt Frans ontbijt, maar lekkere lunch en avondeten. Héél goed gezelschap, mooie natuur en heel goed weer. Wat wil een mens nog meer van vakantie. Bedankt Happy Weekends voor de prima organisatie!!!!

Johan en Linda uit Lievegem (16/08/2021)

Arrangement: Feestdeal 5 jaar Happy Weekends: Boordevol Brabant (NL)

Ons 3-daagse in Wintelre zit er op. Wij blikken terug op een zeer geslaagde vakantie, prachtige locatie, vriendelijke ontvangst en zeer goed restaurant. De 3 fietsroutes, die we zonder echte problemen gefietst hebben, waren één voor één prachtig. Wij hopen dat je nog zulke vakanties in petto hebt, en kijken uit naar een volgend aanbod. Wij zijn blij om jullie organisatie te hebben leren kennen en geven de goede ervaringen door aan anderen.

Jeannine (14/08/2021)

Weekend: Elfsteden Fietsvakantie Friesland

Elfstedentocht super!! Eerste vakantie met Happy Weekends en het was allemaal dik in orde!!! Fantastische groep en super begeleiding door Paul!

Van den Broeck (14/08/2021)

Weekend: Fiets4daagse: Fraai aan de Baai van de Somme

Leuke reis met heel leuk gezelschap . Het ontbijt vonden we het minimum maar voor de rest was het hotel voor ons een aanrader. Zeker gaan we nog wel bij Happy Weekends een reisje boeken.

Luyten-Loots (13/08/2021)

Weekend: Fiets4daagse: Fraai aan de Baai van de Somme

Onze gids deed het zeer goed. De kamer vond ik niet zo goed, maar het eten s 'avonds was prima. Bij het onbijt mocht iets meer charcuteriekeuze zijn. De fietsroutes waren best leuk. De busreis viel goed mee. Al bij al een zeer geslaagde reis.

Luc Claus (13/08/2021)

Weekend: Kameraad van de Kempen

Net terug van een fiets 3-daagse "Kameraad van de Kempen". Logement in Mol was uitstekend. Ontvangst door Bea was zeer hartelijk. Een betere gids dan haar kan je je niet wensen. Ook de uitgestippelde ritten waren zeer goed voorbereid. En niet te vergeten de gereserveerde horecazaken hebben zo hun best gedaan om ons te verwennen. Het was zeer geslaagd!

Andre en Godelieve (11/08/2021)

Weekend: Fietsen in Parijs: Paris à vélo, c’est fou

Wij hebben enorm genoten van de 4 daagse in Parijs. Zeer goed georganiseerd, fiets vervoer met aanhanger nog nooit gezien, hebben de makers wel een paar uurtjes over nagedacht denk ik ( top ). Onze voerder Kris heeft dat uitstekend gedaan, onze gids Carl kent het kleinste straatje, elk gebouw , paleizen , monumenten , pleinen , heeft hij professioneel uitgelegd. Het hotel viel best wel mee: kamers waren zeer proper, ontbijt was iets minder maar dat zal wel te maken hebben met covid 19,, zeer grote garage en afgesloten fietsstalling ( belangrijk). Over onze groep kan ik niets anders dan lof uitspreken: gezellige mensen. Vriendelijke groeten aan het hele topteam van Happy Weekends en tot gauw.

Jef en Julia (08/08/2021)

Weekend: Fietsen in Parijs: Paris à vélo, c’est fou

Prima organisatie. Vlot fietsen en bagage laden en veilige rit. Een hele belevenis fietsen door Parijs, maar onze gids Carl bracht dit met de nodige uitleg voor mekaar. Het hotel was weinig bezet en daarom rustig ontbeten. En kamers zonder geluidsoverlast. Eén stopcontact is wel te weinig. De lunches en diners waren lekker en gevarieerd. We hadden een heel toffe groep. Een heel geslaagde fietsuitstap. Dank u Happy Weekends.

Jan Van Hees (08/08/2021)

Weekend: Fietsen in Parijs: Paris à vélo, c’est fou

Parijs van 2 tot 5/8/202. Het was een fantastische 4 daagse, ogen te weinig om alles te zien, zowel de stad zelf maar ook het fietsen door de bossen en parken, vooral de parken van Versailles onvergetelijk Slapen, eten prima!

Julius + Anne (07/08/2021)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Kronkelen door de Leiestreek (Kortrijk-Gent)

Onze eerste fietsvakantie (tandem) die we individueel uit het aanbod van Happy Weekends ondernamen van woensdag 21 tot zaterdag 24 juli was een voltreffer. Vier mooie ritten met afwisselend parkoers. Het kleine familiehotel in Kortrijk was sfeervol, gemoedelijk met voldoende comfort en een lekkere keuken. Het grotere hotel in Gent was luxueuzer met een verfijnde keuken.
Conclusie: een vakantie om aan terug te denken.

Rita Crobeck (04/08/2021)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Wegduiken in De Westhoek

Heel fijn weekend gehad, hebben wel wat regenbuien over ons gehad maar moesten erdoor. Het eerste hotel was top,heel vriendelijke ontvangst, lekker drie gangen menu en lekker ontbijt met in de avond naar de Last Post gaan zien, een echte aanrader. De volgende dag fietsen we de kemmelberg op, door velden en dorpjes naar ons volgende hotel waar we twee nachten zijn verbleven.Dit hotel was niet zo goed vonden wij, kamers waren niet zo netjes gepoetst. We hadden twee dagen geen warm water maar dat hebben ze snel gemaakt omdat de drie kamers samenhingen waar wij met zes personen verbleven. Het ontbijt en de driegangenmenu was wel lekker. We hebben met zijn allen genoten van de fietstochten: een echte aanrader en zullen zeker nog een arangement met Happy Weekends doen. Top Paul!

Janssens Mia (03/08/2021)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

Voor de eerste maal een 4 daagse fietsvakantie met Happy Weekends meegemaakt. Het was fantastisch op alle vlakken! Mooie omgeving, een goede reisleider, prachtige tochten en ook het hotel met de lekkere maaltijden .........een stevige aanrader!
De wijnproeverij op de eerste avond met de verzorgde maaltijd was een gezellige bedoening!
Persoonlijk overweeg ik nu wel de aankoop van een elektrische fiets. Ik had veel geluk én ben dankbaar dat een aantal hulpvaardige mannen mij hielpen bij steilere stukken. Veel geluk gehad en daardoor heb ik de groep niet afgeremd. Aan alle organisatoren en begeleiders een welgemeende Proficiat!

Eddy en Lutgard (02/08/2021)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

Het was voor ons de eerste keer met Happy Weekends en ik moet zeggen dat dit (fietstocht aan de Moezel) voor ons 200% meegevallen is. De fietstochten waren de moeite met prachtige uitzichten en soms stevige kuitenbijters. De begeleiding was dik in orde met de nodige lach en tranen van het lachen, dank u Jan. Het hotel was ferm in orde, lekker gegeten, goede service en een goede uitstraling. En dan nog het gezelschap, dat heb gij niet kunnen kiezen maar dat was DIK in orde, we vormden 1 gezelschap !!! Bedankt voor deze leuke dagen en voor herhaling vatbaar. Ge hoort nog van ons.

Myriam en Jef (01/08/2021)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

We zijn met Jan en Kris naar de Moezel gereden, het was onze eerste reis met Happy Weekends en zeker voor herhaling vatbaar! Alles was zeer goed geregeld: het vervoer met de fietsen was dik in orde, het hotel was netjes en het eten lekker. De fietstochten waren de moeite: puur genieten van de mooie landschappen en het goeie gezelschap in een ontspannen sfeer. We hebben interessante en leuke mensen leren kennen. Kortom het was een zeer geslaagde vakantie!

Hilda Dickens (31/07/2021)

Weekend: Elfsteden Fietsvakantie Friesland

Elfsteden gedaan met Happy Weekends. Fantastische ervaring waarin we heel veel geluk gehad hebben met het weer. We waren in fantastisch gezelschap. Iedereen die deelnam, alleenstaand of in groep, voelde zich meteen opgenomen in de groep. Tijdens de dagelijks gefietste lange afstanden was het soms nodig mijn eigen grezen te verleggen! De verrassing van de laatste avond met een gegidst bezoek aan Leeuwaarden vond ik ook een topper! De hotels waar we logeerden boden ons lekkere maaltijden aan hoewel het op de kamers soms een beetje warm was. De trip naar Ameland heeft ons in de namiddag natte kleding bezorgd maar voor de rest was het een unieke ervaring. Dankuwel Paul voor de manier waarop jij ons van stad naar stad begeleidde! Een topper!

Maria en Joan (31/07/2021)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

Wij hebben van ons vakantie aan de Moezel echt genoten. Een fijne groep en een zeer goede gids Jan. Het hotel was super en ook de lunch onderweg. Een echte aanrader. Ook bij de wijnboer was het super gezellig.

Familie Van de Mierop (31/07/2021)

Weekend: Genieten in stijl in de Vlaamse Ardennen (Kersteditie)

Zeer leuke midweek gehad in en rond Ronse/Brakel/Doornik. Een goeie conditie of een degelijke elektrische fiets noodzakelijk.
Maison Cambier in Ronse een aanrader. Goed gelegen, zeer rustig . Uitstekende ontvangst en zeer lekker gegeten!

René (31/07/2021)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

Heb de Moezel gedaan. Fantastisch ritten. Eerste dag 30km in de regen maar dit was ook een ervaring en voor de rest alles perfect. Een geweldige groep, veel nieuwe vrienden gemaakt, veel wijn proeven en geweldig eten op hotel en de lunchplaatsen. Bedankt mensen!

Fam. Van Der Smissen (30/07/2021)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk door De Peel

Fietsen "Heerlijk door de Peel" We hebben er echt van genoten en het was allemaal heel goed geregeld met de hotels en de service. Zeker het lekkere eten niet te vergeten. We hebben 4 prachtige uitgestippelde fietsroutes gedaan, maar zoals ook wel vermeld: goed op de bordjes letten. Laat u zeker niet afschrikken door de weersvoorspellingen want GEEN regen tijdens de fietstochten !!!!!

Frie (28/07/2021)

Arrangement: Feestdeal 5 jaar Happy Weekends: Boordevol Brabant (NL)

Bijzonder genoten van een Boordevol Brabant met z ‘n charmante Selligheden. Rustige landelijke fietsroutes en de bordjes (hier en daar met wat meer of minder zoekwerk) allemaal gevonden.

Johan en marleen (28/07/2021)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk door De Peel

Fantastische 4 daagse De Peel gehad: heel mooie fietstochten en 3 heel goede hotels en lekkere 3 gangenmenu's. In de drie verschillende hotels alles tot in de puntjes geregeld en ook met de koffers alles ok. Enige minpuntje: in hotel Westend moest de koffer al om 9u aan de receptie staan en in de andere hotels moest dat niet, maar ok het is gelukt en voor herhaling vatbaar. Chapeau voor de mooie fietstochten, bedankt voor de organisatie.

Paul Boumans (22/07/2021)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

De fietsvakantie "Door de dalen van Tirol" was werkelijk subliem! De professionele begeleiding van Nina, de fietsritten en de stops onderweg waren werkelijk een "schot in de roos". De prachtige rit rond de Forggensee en het bezoek aan Füssen zullen we nooit vergeten. Ook het vervoer van de fietsen en de vakkennis van Kris de chauffeur waren perfect. Evenals de keuze van het hotel, waardoor deze fietsreis werkelijk een aanrader is. Chapeau Happy Weekends!

marina weyts (21/07/2021)

Weekend: Genieten in stijl in de Vlaamse Ardennen (Kersteditie)

Mijn eerste uitstap via Happy Weekends en het was meteen een schot in de roos!. Het weekend Ronse was tot in de puntjes geregeld, het eten was uitstekend en het verblijf mooi, goede bedden en heel netjes.

Rudi & Renild (21/07/2021)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

Ondanks overwegend regenweer (3 van de 4 fietsdagen) toch een plezante vakantie gehad: een goed hotel, lekker eten en door de begeleiding (Nina) en de chauffeur (Kris) hebben we ons programma toch grotendeels kunnen afwerken.
Een aanrader in alle omstandigheden, een topvakantie bij overwegend zonnig weer!

Linda en Jan (20/07/2021)

Arrangement: Feestdeal 5 jaar Happy Weekends: Boordevol Brabant (NL)

Wij hebben genoten van Boordevol Brabant.
Het hotel, ontbijt, avondeten was prima in orde. Vlotte bediening. Heel mooie fietsroutes vooral dag 2 en 3. Bij laatste fietsroute zou ik even ter hoogte van vlieghaven aangeven even naar rechts te gaan om vliegtuigen te spotten. Is voor sommige een echte attractie. Routes waren vlot te vinden, één keer gemist (dag 2) owv. wegenwerken.

Jef & May (19/07/2021)

Weekend: Fietsvakantie Oostenrijk: Door de dalen van Tirol

In het algemeen gezegd: het was één van onze beste reizen ooit. Het hotel was prima proper, vriendelijk, goede bediening en heel lekker eten. De lunches onderweg waren ook dik in orde. De begeleiding kon niet beter en de chauffeur heeft zweet, bloed en tranen gelaten (fietsen in en uit de aanhangwagen) om het ons naar wens te maken. Ik zou deze reis zeker aanbevelen aan anderen.

Davy (09/07/2021)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Wegduiken in De Westhoek

Ik heb last minute de fietsvakantie in de Westhoek geboekt. Dit is ook een mooie trip om op jouw ééntje te doen. Goed geregeld dat de koffers achterna komen. De hotels zijn perfect op de hoogte en ik heb er telkens zeer goed gegeten.
De fietsroutes even overlopen. De eerste was zeer boeiend met bezoek aan Tyne Cot. Ik raad ook zeker aan het Passchendaele Museum te bezoeken. Dag twee was serieus afzien omwille van de krachtige wind. Ik ben toen in Kemmel even omgereden om Commandobunker te bezoeken (bunker i.v.m. de Koude Oorlog), verder lang vertoefd in Poperinge. Dat is een aangename stad waar ik zeker een bezoek aan het Talbot House aanraad. De derde dag begint in Diksmuide met bezoek aan de Ijzertoren om dan verder te rijden naar Nieuwpoort om een terrasje te doen. Ik raad ook zeker een stop in Veurne aan. Tot slot dag vier. Die stond voor mij vooral in terugrijden naar Ieper. Uiteraard wel aan het kerkhof in Langemark gestopt om dan uiteindelijk nog even in Ieper te vertoeven. Ik vond het echt een leuke beleving.

Jos en Danielle (27/06/2021)

Arrangement: Wafwaf wandelen van hotel naar hotel: Ieper en Heuvelland

Wandelweekend Ieper was een voltreffer. Alles tot in de puntjes verzorgd. Prima ontbijt en 3-gangenmenu in beide hotels. Lunchpakketten ruim voldoende eten, zeker aan te raden . Mooie uitgestippelde wandelingen die zeer duidelijk waren en zodoende gemakkelijk te volgen.

Marleen en Johan (04/06/2021)

Weekend: Genieten in stijl in de Vlaamse Ardennen (Kersteditie)

Een heel verzorgd en goede 3-daagse gehad: gezellige woning, lekker eten en vooral de 3 leuke fietstochten. Bert en zijn vrouw zijn hele leuke mensen. Voor herhaling vatbaar, bedankt. Wij gaan zeker eens naar hun b & b.

Ria Wens (31/05/2021)

Weekend: Genieten in stijl in de Vlaamse Ardennen (Kersteditie)

Excellent weekend gehad! Het weer zat wel volledig mee..... Mooi verblijf heel rustig gelegen midden in de stad met een fijne tuin. Ontbijt en avondmaal waren prima en zeker ook onze gastheer en -vrouw! Superlieve mensen. Mooie nieuwe kamers. Na zo'n lang coronajaar niks beter dan te genieten op coronaproof-wijze.

Josanne & Raf (26/05/2021)

Weekend: Genieten in stijl in de Vlaamse Ardennen (Kersteditie)

Maison Cambier was super: onthaal, kamer en royale, lekkere catering, perfect geserveerd. Alleen het weer was een tegenvaller maar op Pinksterzondag deed de zon toch nog veel moeite.

Jan en Tamara (26/05/2021)

Weekend: Genieten in stijl in de Vlaamse Ardennen (Kersteditie)

Vlaamse Ardennen kort en bondig: een aanrader, spijtig van het minder goede weer. Mooie locatie, lekker eten en niets was te veel voor de gastheer.

Josee en Luc (26/05/2021)

Weekend: Genieten in stijl in de Vlaamse Ardennen (Kersteditie)

Hele mooie locatie voor WE in Vlaamse Ardennen. Helaas was het weer ons niet goed gezind. Gezelschap van de groep was ook heel tof. Gastheer heel vriendelijk en vooral heeeel lekker eten. Ook ontbijt heel uitgebreid. Alles compleet, mooie grote kamers. Echte aanrader. Bedankt Paul.

Johan en marleen (24/05/2021)

Weekend: Dagtochten wandelen en fietsen

Zeer mooie fietstocht en heel goed lunchpakket en gezellige zaak om achteraf iets te nuttigen.

Sylvia (24/05/2021)

Weekend: Dagtochten wandelen en fietsen

Super, super mooie fietstocht❗️Een aanrader

Jef en Julia (10/05/2021)

Weekend: Dagtochten wandelen en fietsen

Limburg Lavendel was top! Mooi afwisselende parcours, prachtig weer, lekkere lunch en ook nog de tuin bekeken, daarvoor was het misschien nog wat vroeg. En inderdaad ons eerste terrasje sinds... Op zondagvoormiddag wel wat druk met wielertoeristen. Puike organisatie.

rené (01/05/2021)

Arrangement: Fietsen en wandelen door de bloesems van Haspengouw

Geweldige wandel- en fietsweekend in de bloesemstreek. Zaterdag wandelen en zondag fietsen. Hotel was ok, we lagen in het stadion van Sint-Truiden, een belevenis. Eten ok, geweldig ontbijt en zondag het lunchpakket was perfect en zeer lekker. Wat wil een mens nog meer. Dit is al de tweede keer dat ik met jullie ga en 2x perfect. Doe zo voort!

Christel J. (26/04/2021)

Arrangement: Fietsen en wandelen door de bloesems van Haspengouw

Wat hebben wij genoten van ons verblijf in de fruitvallei. In het "Hof" werden we "warm" onthaald. We werden verwend met een heerlijk diner, een rijkelijk ontbijt en een smaakvol lunchpakket. De fietstocht was afwisselend met mooie, rustige wegen. De wandeling tussen de bloesems was fraai. Een veel te kort verblijf dat tot in de puntjes was uitgewerkt!
Ps: ik was vergeten hoe lekker een Leffe smaakt op een "echt" terras. (in het hotel)

Jos en Danielle (24/04/2021)

Arrangement: Fietsen en wandelen door de bloesems van Haspengouw

We hebben een 3-daagse wandeling in St.Truiden gedaan. Alles tot in de puntjes verzorgd. Ontbijt en avondeten zijn tip top. De wandelingen zijn uitstekend en het lunchpakket dat je meekrijgt is zeker de moeite (je zult geen honger moeten lijden). Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel.
Een aanrader voor iedere wandelliefhebber.

Jean-Paul Goorts (31/03/2021)

Weekend: Dagtochten wandelen en fietsen

Geweldige route en een super lunchpakket. Spijtig dat de kaaswinkel dicht was als we terug kwamen.

raf en josanne waeyaert - maes (28/03/2021)

Weekend: Dagtochten wandelen en fietsen

Fietsroute Achel op zo 28/03/2021
Winderige maar mooie, lente-zwangere fietsroute. Wel bibberend langs den Doodendraad en alleen maar Achelse trappist uit een flesje in de Kluis. Onderweg héérlijk genoten van dat mega lunchpakket (een heuse kaasplank!) van Catharinadal: hemelse kazen, lekker bruin brood, smeuïge drinkyoghurt enz. Morgen gaan we er voor de derde keer van smullen. Die vijf euro extra daarvoor? Zowat onze beste investering ooit!

Klaasen Luc (28/03/2021)

Weekend: Dagtochten wandelen en fietsen

Super mooi fietsparcours, bedankt voor de fantastisch lunch van Catherinadal!!

Christ'l Van de Wal (23/03/2021)

Arrangement: Op wandel met je treinticket

Super weekend in Herne gehad, alles erop en eraan... zeer mooie streek en super vriendelijke mensen in de B&B, wij gaan zeker terug!!

Chris Laeremans (14/03/2021)

Arrangement: Op wandel met je treinticket

Dit weekend naar Herne geweest, sympathieke uitbaters van de B and B, lekker ontbijt en avondeten, schitterende wandelingen....een echte aanrader. Het enige wat je niet mag doen, is twijfelen. Ook een dikke pluim aan de mensen van Happy Weekends voor de organisatie

Ronny Weyers (10/03/2021)

Arrangement: Op wandel met je treinticket

Voor de 2de keer op stap met Happy Weekends, ditmaal naar Eeklo. Ook deze keer was alles dik in orde, mooi verzorgd hotel met vriendelijke uitbaters en uiteraard mooie wandelingen. We hebben ervan genoten.

Ivonne & Christel (05/03/2021)

Arrangement: Op wandel met je treinticket

Met Happy Weekends zijn we op hotel geweest in Eeklo.
Hele vriendelijke ontvangst, wandelroutes tiptop in orde.
Avondeten op de kamer volledig coronaproof.
Ontbijt meer dan voldoende en zeer verzorgd lunchpakket.
Dankjewel!

Ann Knaeps (01/03/2021)

Arrangement: Op wandel met je treinticket

Ons verblijf 27-28/02/2021 in Eeklo was een toppertje. Zéér mooie wandelingen o.a. door de Lembeekse bossen. In het hotel werden we heel erg verwend door de jonge eigenaars. Zij baten dit mooie hotel uit met veel respect voor haar verleden. 3-gangenmenu, ontbijt en lunch voor onderweg waren tip top in orde!

Jef en Julia 23/02 (27/02/2021)

Arrangement: Fiets2daagse: Vroege lente in het Hageland

Goed hotel, vriendelijk ontvangst, heel nette kamer, diner- ontbijt en lunchpakket prima. Mooie pittige routes. Pluim voor organisatie. Voor herhaling vatbaar. Grote markt Tienen spijtig genoeg één bouwwerf.

Johan en Marleen (27/02/2021)

Arrangement: Fiets2daagse: Vroege lente in het Hageland

Mooie kamer en lekker 3-gangenmenu, heel vriendelijke gastvrouw en 2 heel verzorgde fietstochten en uitgebreid lunchpakket. Voor herhaling vatbaar. Bedankt!

Christiane Pirotte (26/02/2021)

Arrangement: Op wandel met je treinticket

Onze treinrit was wat aan de lange kant omdat we dit maar heel soms eens doen, door verkeerde wagon te nemen. Maar eens aangekomen in het hotel in Tienen werden we heel goed ontvangen,toffe kamer voor 3 pers. 1e wandeling ingekort en het alleen bij stadswandeling gehouden.
Om 19u een heerlijk 3-gangendiner en 's morgens een heerlijk ontbijt coronaproof zelfs warme vanillepudding hadden ze voor ons gemaakt: genoten, goed gelachen, tof weekend gehad. 1 minpuntje is dat ze momenteel aan het werken zijn in Tienen op de markt, wat rommelig in de stad maar moet ook gebeuren.

Denis en Maria (24/02/2021)

Arrangement: Fiets2daagse: Vroege lente in het Hageland

Vroege lente in het Hageland. 22-23 februari. 2 fijne dagen even de corona vergeten. Fijn hotel en lekker eten. Mooie en pittige fietstochtjes. Wij hebben ervan genoten en zullen dit zeker nog eens doen.

Jef en Erna Lowartz Aerts (24/02/2021)

Arrangement: Fiets2daagse: Vroege lente in het Hageland

Vroege lente in het Hageland: een fantastische fiest2daagse.
Een mooi, gezellig en vlot bereikbaar hotel in de winkelstraat van Tienen (ruime parking) met een leuke en vlotte bediening. Lekker avondeten en uitgebreid ontbijt: een dikke duim.
Daarnaast twee heel mooie fietsdagtochten in de vroege februari-lentezon... super. Wij hebben twee "happy weekdagen" beleefd: wat ons betreft een 5-sterren!!!

Wim Sannen (15/02/2021)

Arrangement: Op wandel met je treinticket

Fantastisch Valentijnsweekend in Eeklo. Mooie accommodatie, prachtige wandelingen, zeer uitgebreid ontbijt en mooi verzorgd avondmaal.

Chris Peeters (15/02/2021)

Arrangement: Op wandel met je treinticket

Wandelweekend Tienen, tof, verzorgd hotel, zeer lekker avondeten en uitgebreid ontbijt, ruime kamer
Wandeling op dag 1 was iets minder (wat te veel door de stad en wat te weinig natuur), wandeling op dag 2 was wel de moeite waard

Neelen - van der Mast (02/02/2021)

Arrangement: Op wandel met je treinticket

Een heel leuk weekend in Tienen. Goed hotel, lekker eten. Een ideale coronaveilige vakantie. Een aanrader.

Peeters (01/02/2021)

Arrangement: Op wandel met je treinticket

Mooie afwisselende wandelingen in Klein-Brabant. Verzorgd hotel met lekker avondeten en ontbijt. Een aanrader.

Verdonck Dirk (31/01/2021)

Arrangement: Op wandel met je treinticket

Gezellige B&B in Herne, vooral de uitbaters Gerda en Filip. Een heel gezellige tuin: hier kom je tot rust, een kamer met alle voorzieningen. Een ontbijt voor mensen met grote honger (veel te veel), wij namen ook het 3-gangenmenu LEKKER. Een adresje dat ik eigenlijk niet wil delen, zodat ik nog plaats heb om terug te komen = een aanrader. Alles hier coronavrij.

Ingrid en Gust uit Schoonbroek (13/01/2021)

Arrangement: Op wandel met je treinticket

Wandelen van hotel naar hotel. Het was een schitterende ervaring, supervriendelijke mensen in de B&B in Herne en in het hotel in Edingen. Vooral de B&B is een aanrader.
Twee keer lekker gegeten, zowel diner als ontbijt. Drie zeer mooie wandelingen in een prachtig landschap.

Leen en Carl uit Dessel (12/01/2021)

Arrangement: Op wandel met je treinticket

Even laten weten dat we een superleuke korte trip naar Tienen hebben gehad. Hartelijke ontvangst, lekker verzorgd diner, heerlijk bed, nette kamer, prima ontbijt en niet te vergeten: twee goed beschreven wandelingen. Alles was naar wens en we hebben er echt veel deugd van gehad.

Linda DAES (21/12/2020)

Arrangement: Op wandel met je treinticket

Wij verbleven in de b&b Wisteria in Herne: een hartelijke ontvangst, mooie perfecte kamer, lekker ontbijt en diner.
De wandelingen zijn ideaal uitgestippeld, mooie landschappen, juiste afstand,... Kortom een aanrader!

Mark en Anneke (04/11/2020)

Weekend: Inpakken en afreizen: in 3 dagen je weekend op maat

Het was in 1 woord geweldig! Prachtige B&B en het eten was top! Wandelingen waren heel mooi, wel veel verharding, maar dat hoort bij de streek waarschijnlijk. Super weekend en ben benieuwd waar je ons in december mee gaat verrassen!!

Rit Ghoos (02/11/2020)

Oh wat kijk ik er naar uit om terug met Happy Weekends op trip te gaan. Al die reizen die ik deed, waren tot in de puntjes geregeld. Ook supergezellig en ze houden ook heel goed rekening als je als alleenstaande een reisje boekt. Zo vlug het weer terug veilig is, ga ik weer mee met deze leuke reisorganisator.
Tot snel, Rit Ghoos uit Vosselaar

Stefan Delariviere (02/11/2020)

Ik heb nog geen korte trip bij jullie gereserveerd, maar wacht op groepsvakanties (beperkte groep). Van zodra dit mag, zal ik reserveren! Zelf organiseer ik ook wandelingen, maar nu is dit moeilijk. Hopelijk wordt 2021 beter, maar verwacht dit wel. Positief blijven.

Frieda Fockaert (01/11/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Wegduiken in De Westhoek

Wij hebben met volle teugen genoten van onze fietsvakantie in de Westhoek. De verborgen hoekjes hebben we met veel goesting verkend. Het programma zat heel goed in elkaar. Een andere formule van Happy Weekends is voor ons zeker een optie.

Hilde Evens (01/11/2020)

Happy Weekends biedt de meest vooruitstrevende vakantieformule voor fietsers en wandelaars. Ontdekken, ontmoeten, ontspannen. En dat allemaal met een groot hart voor je geregeld!

Anne Smulders (01/11/2020)

Zéér goed georganiseerde fietsvakanties gedaan. Toffe groepen.

Marcel Verwaest (01/11/2020)

Weekend: Luxe Fietsweekend Limburg: voor fietsers met smaak

Ik ben nog maar 1x mee geweest met de gelukkige vakantiemakers. Van het begin tot einde was het af.
Alles klopte tot in de puntjes vanaf de inschrijving tot het tot ziens. Ik kan geen enkel minpuntje opnoemen.
Als ik punten mocht geven zou ik 9,5 geven. Waarom.geen 10? Dat is volmaakt en 9,5 is bijna volmaakt. Dus mensen twijfel niet en boek zo gauw het mag en kan.
Marcel uit Retie.
 

Hilde Dresselaers (01/11/2020)

Attent voor iedereen. Gezellig en goed georganiseerd. Proficiat.

Graumans Rita (01/11/2020)

Alles was in orde, alleen nu nog Mechelen laten doorgaan in november,
Ik mag het niet van de dokter.
Maar ik vind jullie verder een steengoed reisbureau, de kampioen van korte uitstappen!

Marc Desmet (01/11/2020)

OKRA Kempen werkt al enkele jaren samen met Happy Weekends om, naast ons eigen aanbod, fietsvakanties aan te bieden aan onze leden.
Waarom wij dit doen? Omdat Paul en C° professioneel te werk gaan, met hart en ziel. Bovendien sluit hun filosofie van hoe op fietsreis gaan naadloos aan bij die van OKRA. (duurzaam, dichtbij, tot in de puntjes geörganiseerd....). Onze leden en OKRA zijn blij te kunnen samenwerken met Happy Weekends! Hopelijk kunnen we die draad de volgende jaren weer oppikken.

ALEX BROECKX (01/11/2020)

De eerste reis dat ik mee was met HW was als helper van mijn neef Luc Wynen in Parijs, een geweldige ervaring met de fiets in Parijs. Dat was in mei 2019. Verder had ik ingeschreven voor de fietsvakantie naar de Somme in 2020, daar heeft corona een stok voor gestoken. We hopen in 2021 alsnog mee naar de Somme te kunnen.

Guido Geboers (01/11/2020)

Hoi, wil Paul en zijn team bedanken voor hun inzet in 2020.
Heb verschillende vakanties geboekt, geannuleerd gezien door Covid en terug geboekt....
Dank zij uw inzet heb ik toch nog een paar fijne fietsvakanties kunnen doen. Ik heb er van genoten.
Tot in 2021

Christiane (18/10/2020)

Arrangement: Lekkerstappen van hotel naar hotel rond Dranouter

We hebben genoten van een prachtige wandeldriedaagse in Heuvelland met gastvrije hoteluitbaters, lekker eten en mooie wandelingen. Alles was prima geregeld. Misschien doen we deze trip nog eens in het voorjaar.

Eddy Wils (15/10/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Wegduiken in De Westhoek

Aangepast voedsel (restarm dieet) zelden zo goed meegemaakt. Dank u! Hotels goed.

Yo Van Braband (22/09/2020)

Weekend: Fiets4daagse: Fraai aan de Baai van de Somme

Een mooie fietsreis doorheen de Baai van de Somme. Prachtige natuur, goed hotel met lekker eten en drinken, kleine en vrolijke groep, een goede begeleiding van Luc. Alles coronaproof. Zeker voor herhaling vatbaar!

Van Hirtum (16/09/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Wegduiken in De Westhoek

Zeer toffe fietsvierdaagse gehad in De Westhoek, prima hotels en vriendelijk personeel in elk van de drie hotels.
Mooie routes en daarbij nog eens prachtig weer, wat kan je meer wensen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Bedankt Paul en het hele Happy Weekends-team. We kijken al uit naar ons volgend fietsavontuur.
Groetjes Victor, Lutgarde, Martine en Jean-Luc

Raf Waeyaert (13/09/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Kronkelen door de Leiestreek (Kortrijk-Gent)

Kronkelende Leie: super Happy … midweek !
Het hotel in Kortrijk heeft alleen maar kunstige kamers. Wij slapen bij Monique Gheyssens, textielkunstenares. Die zachtroos verlichte bedsponde werkt wel niet meteen erotiserend na onze erg pittige retour van Oudenaarde doorheen een stukje Vlaamse Ardennen met onze no-ebikes…pfff. En dat ondanks dat zelf gebakken eitje ’s morgens met ontzwoerd spek à la plancha. Uitbater Jan en echtgenote sloven zich echt uit om hun gasten te verwennen.
Ook het hotel in Gent bevalt ons best: niet meteen familiaal maar super netjes, gedienstig en best lekkere restauratie.
Kortom, het was zowat 270 km genieten daar in de Vlaanders. Rijkelijk veel industrie gezien maar nog véél meer groen vol dikbillen en pret, West-Vlaams voor prei.
Vive le vélo én Happy Weekends in midweekversie !
Raf & Josanne Waeyaert-Maes

Roland De Wolf (13/09/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Wegduiken in De Westhoek

Fietsen van hotel naar hotel in de Westhoek was een leuke ervaring. Goede hotels, vriendelijke mensen, lekker gegeten en goed georganiseerd. Bagage steeds op tijd in het volgende hotel. Routes doen ook de dorpen/steden aan zodat er aan horecamogelijkheden geen gebrek is. Mooie fietstochten over goed berijdbare verharde en onverharde wegen.
Zeker een aanrader.

Chris (12/09/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Kronkelen door de Leiestreek (Kortrijk-Gent)

Super gekronkeld langs de Leie met mooie routes. Door eigenaar Hotel Focus Jan super ontvangen. Europahotel ook zeer vriendelijk. Lekker eten, goed fietsweer. Een aanrader!

Lief (12/09/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Kronkelen door de Leiestreek (Kortrijk-Gent)

Toffe 4-daagse rond Kortrijk en Gent, mooie routes. Best wel met de e-bike want rond Oudenaarde is het wat heuvelachtig. Tavernes onderweg zijn er niet zoveel, dus best wat drinken meenemen. Het eerste hotel is misschien wat verouderd, maar eigenaar Jan doet prima zijn best voor zijn gasten. In zijn totaliteit een aanrader!

Rita Koninckx (11/09/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Kronkelen door de Leiestreek (Kortrijk-Gent)

We hebben genoten van de fietsvakantie vanuit Kortrijk naar Roeselare, Oudenaarde en Gent.
Onze batterijen zijn terug wat opgeladen, al waren de voorbije dagen zeker een inspannende ontspanning. We hebben elke dag wat extra kilometers toegevoegd aan het parcours. De fietsroutes brachten ons doorheen een heel mooie streek. Een aanrader!
Onze grenzen zijn verlegd en de horizonten verruimd, zeker voor herhaling vatbaar.
Terrasjes zijn schaars langs de fietsroutes. We hebben heel wat dorpjes moeten doorrijden vooraleer we iets konden eten of drinken (in de Kempen zijn we verwend op het gebied van horeca). Als we tijd vrij hebben om de route door De Peel te fietsen, hoor je van ons. Dat willen we zeker ook doen. Bedankt voor de goeie service en begeleiding.
Jef en Rita
 

Ann Mennes (10/09/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk door De Peel

We beleefden enkele mooie dagen. Vooral de laatste dag fiets je in een mooi landschap. Hotels waren prima in orde!

Marleen (02/09/2020)

Weekend: Luxe Fietsweekend Limburg: voor fietsers met smaak

Toffe 3-daagse in de regio Peer. Wat een klassehotel met alle luxe. Zowel de grote, gezellige kamers als het uitstekend eten. Chapeau voor de kok!! Fietsen tss de bomen was nogal vlug gepasseerd. Doorgereden en weg. Gelukkig was dit voor mij niet de 1ste keer. Aangename 186km mooie fietswegen in totaal. Laatste dag wel in de regen geeindigd. Als ik 1 minpuntje mag melden, is dat het middageten ondermaats was. Onze gids Luc en zijn vrouw waren een tof gezelschap. Voor herhaling vatbaar. De 2 buurvrouwen uit Brecht.

Gunther Mertens (01/09/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Wegduiken in De Westhoek

Onze eerste fietsvakantie en we hebben genoten. De eerste drie dagen prachtige routes. Hotels waren proper en bediening was vriendelijk. Het eten vonden we minder. Liever een gang minder en kwalitatiever. Bagagenabreng was prima. Een fijne ervaring.

Andreas Meeus (29/08/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Wegduiken in De Westhoek

Eén onweer de eerste dag tijdens het fietsen was niet zo leuk. Voor de rest was alles positief. Heel mooie streek om te fietsen en zeer goede organisatie. We hebben ervan genoten.
Een aanrader!

Roger Vanweynsberge (22/08/2020)

Weekend: Fiets4daagse: Fraai aan de Baai van de Somme

Mooi en goed georganiseerde reis, rustige fietswegen(paden). Hotelkamer klein maar fijn, het eten was goed, tof gezelschap, goei weer en goeie sfeer. Beetje opbouwende kritiek: elke stop mocht een half uurtje langer zijn, was wat kort.

Tony (11/08/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk door De Peel

Prachtig arrangement !!! Schitterende natuur op goed uitgestippelde routes. Zeer goed verzorgde hotels met lekker ontbijt en diners. Overal zeer vriendelijke mensen.
Een aanrader ? ZEER ZEKER !!!!

Van Hees Jan (10/08/2020)

Weekend: Elfsteden Fietsvakantie Friesland

De reis door Friesland was echt prima voor ons, Alles was goed, zelfs die keer dat we uitgeregend zijn.
Het gezelschap was tof, geen klagers of zagers, en behulpzaam, niet te geloven.
We gaan nog mee!

Patrick & Ilse (08/08/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk door De Peel

Top arrangement. 4 prachtige fietsroutes doorheen de natuur, uitgestrekte velden en heide. Goede hotels waar we goed hebben ontbeten en ‘s avonds genoten van een lekkere 3-gangenmenu. Absolute aanrader. Een dikke proficiat aan de organisator. Tot volgend jaar voor een gelijkaardige fiets 4-daagse.

Wim Pauchet (04/08/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Wegduiken in De Westhoek

Wij haddden aanvankelijk gepland om de fietstocht naar de Peel in Nederland te boeken maar dit was buiten COVID-19 gerekend. Mensen uit de provincie Antwerpen waren niet meer welkom in Nederland. Paul heeft ons dan spontaan een nieuw voorstel gedaan nl de fietstocht naar de Westhoek. Deze was in principe nog niet boekbaar maar Paul heeft dit netjes voor ons kunnen regelen. Dit was echt last-minute en dus echt heel fijn dat hij dit toch voor mekaar heeft gekregen.

Bij aankomst in ons eerste hotel in Ieper (Flanders Lodge) lag alles netjes klaar bij de receptie . Qua ligging was het eerste hotel niet het mooiste (ligging in industriezone) maar alles was wel netjes in orde en er was airco op de kamer (was toevallig 35°C). Ook is er een ruilme fietsstalling in de kelder.

Als je de eerste rit volledig wil doen kan je wel best rond de middag arriveren in Ieper zeker als je graag onderweg al eens stopt voor een terrasje of om een militaire bregraafplaats te bezoeken. Voor ons lukte dit niet omwille van files en de extreme hitte op de fiets.

De tweede rit richting Lo-Reninge vonden wij de mooiste. Onderweg een zeer afwisselend landschap met enkele pittige hellingen en onderweg ook wel een aantal leuke bezienswaardigheden (restanten WOI, de abdij van Westvleteren...). Wij zijn zeer uitgebreid gaan lunchen in brasserie Terminus (hiervoor moesten we 3 km omrijden in de buurt van de grens maar absoluut de moeite waard) en in de late namiddag zijn we een Westvleteren gaan degusteren in "De Vrede". Achteraf hebben we vernomen dat de zaak ondertussen tijdelijk gesloten is omwille van Corona :). Ons hotel " De Oude Abdij" is prachtig qua ligging en het eten was er ook top. Wij hadden een mooie, ruime kamer onder het dak. Enige minpuntje daar was het ontbreken van airco en met de hitte was het puffen geblazen.... Ik heb dit s'ochtends gemeld aan de receptie en blijkbaar zijn er ventilators ter beschikking. Ook stond er s'nachts een motor te draaien van een pomp en dat zorgde voor een verstoorde nachtrust..
De derde dag was de kustrit richting Nieuwpoort maar eerst was er nog de doortocht door Diksmuide. We hebben de AVV-VVK-toren bezocht. Is zeker een aanrader maar je moet hier eigenlijk 2 uur voor uittrekken. Het bezoek aan de Dodengang , enkele km verderop hebben we niet meegepikt omwille van tijdsgebrek. De passage door Nieuwpoort is op zich zeker fijn voor strandliefhebber. We hebben iets gegeten in de duinen. Na een mooi stukje fietsen door de duinen en een bos zijn we gestopt in Poperinge. Vlak voor het marktplein is een leuk adresje op een rustig binnenpleintje. Plaatselijk biertje Papegaej is trouwens erg lekker.
Hotel Hinterland is een mooi hotel (kasteel) met een fijn terras op de zuidkant. Het was hier trouwens erg rustig. Ook hier is geen airco maar kan je een ventilator bekomen aan de receptie.
Laatste rit terug naar Ieper vonden we wat de omgeving betreft minder mooi dan de vorige ritten maar dit had waarschijnlijk ook met het weer te maken : fris met het laatste uur regen. We zijn nog wel gestopt in Langemark op de Duitse begraafplaats waar ruim 40.000 Duitse soldaten hun laatste rustplaats hebben gevonden...
Wij hebben er in ieder geval van genoten en het is zeker een aanrader!

Guy en Rita (03/08/2020)

Weekend: Fiets4daagse: Fraai aan de Baai van de Somme

Heel mooie streek, weidse landschappen, de ritten waren bijzonder goed voorbereid en uitgekiend door gids Luc. Petje af! Happy Weekends zorgde voor onberispelijke veiligheidsmaatregelen in de bus. Ook fietsend verliep alles correct en veilig. Het waren mooie dagen!

Monique & Willy (02/08/2020)

Weekend: Elfsteden Fietsvakantie Friesland

We hebben enorm genoten van de coronaproof Elfsteden Fietsvakantie met Amelandse uitbreiding. De fietstochten, de stops onderweg, de maaltijden in de hotels en onderweg, de stadswandeling in Leeuwarden, de sfeer in de groep,... alles was gewoon prima!
1 minpuntje: Onze hotelkamer (112) in Leeuwarden is dringend aan een grondige renovatie toe.
We gaan dit zeker nog terugdoen zonder corona, zodat we toch meer contact kunnen hebben met de andere deelnemers.
Happy Weekends: een toporganisatie!
En denk erom: Bûter, brea en griene tsiis, wa't dat net sizze kin is gjin oprjochte Fries.

Christa Damen (02/08/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk door De Peel

Schitterende fietsvakantie gehad in Nederland (Asten, Deurne, Helmond). Prima hotels, verzorgde maaltijden, heel mooie fietstochten, goede service.
Een sterke aanrader!

Mia (01/08/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk door De Peel

Ons groepje heeft erg genoten van het fietsarrangement in de Peel. Mooie fietsroutes en wisselende landschappen met kanalen, heide en bossen.
's Avonds heerlijk tafelen in goede hotels.
Zeker een aanrader!

Rina, Alain en Hendrik (01/08/2020)

Arrangement: Wandelen van hotel naar hotel: Leve De Peel

De wandelvakantie in de Peel was geslaagd. De verwelkoming en de hotels waren heel goed. De bedden waren in hotel Plein vijf het beste (staat ook op hun website, maar dit is dus echt waar)! Dit geldt ook voor het bed dat bijgezet was op de kamer voor onze zoon.
Door de uitgestippelde route werd je verrast door de vele natuur en de leuke wandelroutes die Nederland rijk is. Regelmatig kom je een bank tegen waar je je lunchpakket kan opeten of gewoon even kan uitrusten en genieten van de natuur.
Bagagevervoer liep goed. Die stond altijd netjes te wachten op ons aan het volgend hotel.
Door het arrangement kon je zorgeloos aan tafel en genieten van het 3-gangenmenu.
Wij hebben er alvast van genoten!

Weyers Ronny en Slegers Conny (25/07/2020)

Arrangement: Wandelen van hotel naar hotel: Leve De Peel

We hebben genoten van wandelen van hotel naar hotel. Alles was tip top in orde, mooie wandelingen ook de overnachtingen en eten waren meer dan oke. De kaart met alle knooppunten is zeer handig, we hebben deze toch een paar keer moeten bekijken.

Frank en Lucrèce (23/07/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk door De Peel

We hebben genoten van een mooie fietsvakantie in de Peel. De fietsrouten toonden ons een diversiteit van landschappen en lieten ons ook kennismaken met enkele bijzonderheden (uitkijktoren, natuurbegraafplaats, klok en peelmuseum …). Het was ook aangenaam om tips te krijgen i.v.m. horecagelegenheden op de route. Een aanrader!
Proficiat aan jullie organisatie en voor jullie bijdrage aan Transplantoux!

Andre en Mie (21/07/2020)

Weekend: Fietsweekend: Over de oude spoorbeddingen van de Oostkantons

Een topvakantie in eigen land. Af en toe wat steile hellingen en serieuze afdalingen. Chapeau voor de niet e-bikers.
Genoten van de mooie landschappen en vooral van het leuke gezelschap
Bedankt voor de goede fietsbegeleiding.

Maria (20/07/2020)

Weekend: Fietsweekend: De Moezel compleet

Wat een deugddoende fietsvakantie was dat: schone natuur aan de Moezelvallei + zonnig weertje + lekkere snacks op de stopplaatsen + goe compagnieke + goeie gids Jan + mooie fietsroutes + fris moezelwijntje. Meer moet dat niet zijn :-) Dit was 'de Moezel compleet' . En in Duitsland worden terecht de juiste Corona-maatregelen genomen. SUPER genoten. Op naar 't volgende!

Hilde Michiels (20/07/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk door De Peel

Heerlijke fietsvakantie in een mooie streek met voldoende afwisseling tussen rust en gezellige stadjes. Heerlijk gegeten.

Eli en Ria (19/07/2020)

Weekend: Fietsweekend: Over de oude spoorbeddingen van de Oostkantons

Zalig gefietst in de Oostkantons met de prachtige landschappen. Wegens soms opeenvolgend vals plat en enkele stevigere hellingen is een e-bike toch aangereden. Aangenaam gezelschap en goede sfeer, vlot verloop van elke dag, goed georganiseerd en vlotjes en creatief voortdurend in goede banen geleid door topgids Eddy en zijn echtgenote Anita. Hartelijk dank hiervoor!

Geboers Guido (19/07/2020)

Weekend: Fietsweekend: Over de oude spoorbeddingen van de Oostkantons

We hebben ons goed geamuseerd.
Mooie fietsritten gedaan en het gezelschap was prima.
Ook onze begeleider Eddy was top.

Ivo Van de Broek (19/07/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk door De Peel

We hebben drie hotels aangedaan. Twee ervan waren opperbest: het eerste en het laatste. Zeer fijn en vriendelijk onthaal. Knappe, afgesloten fietsberging die toegankelijk was met de kaart. Op de kamer zelf waren voldoende stopcontacten voorzien.
Bij hotel Plein Vijf was het in vergelijking met de twee andere wel iets minder: op de eerste plaats de fietsberging, een afdak met te weinig plaats doordat de plaatsen werden ingenomen door de fietsen van het hotel zelf. De ontbijt- en lunchruimte waren ook minder gezellig als bij de twee andere. De badkamer en het apart toilet vonden we aangenaam.
In zijn geheel gezien waren het prachtige dagen: fietsend door de natuur, goed bewegwijzerd! Zeker aan te raden aan andere fietsminnende mensen.

André en Hilda (17/07/2020)

Weekend: Fietsweekend: Over de oude spoorbeddingen van de Oostkantons

Wij hebben 4 dagen genoten van de fijne fietsvakantie in de Oostkantons met mooie uitzichten. Een echte aanrader om te gaan fietsen met een uitstekende gids (Eddy en vrouw Anita).
We hebben lekker gegeten in het Lindenhof en onderweg een goede lunchmenu.
Het is goed geregeld door Happy Weekends.

Jef en Erna (16/07/2020)

Weekend: Fietsweekend: Over de oude spoorbeddingen van de Oostkantons

Fietsen in de Oostkantons over de oude spoorbanen is beslist een aanrader! Rustige fietswegen door een prachtig en zuiver landschap. Uitstekend hotel, 's avonds en onderweg lekker eten en dit alles onder leiding van een deskundige gids Eddy. Kortom een schot in de fietsroos; goe bezig Happy Weekends.

Lief & Willy (16/07/2020)

Weekend: Fietsweekend: Over de oude spoorbeddingen van de Oostkantons

Echt genoten van de Oostkantons. Een waar fietsparadijs. Een warm gezelschap. De gidsen Eddy & Anita hebben het in goede banen geleid. 's Avonds genoten van een heerlijke maaltijd. Echt verzorgd!

Luc en Josee (25/06/2020)

Arrangement: Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk door De Peel

We hebben op onze trip heel veel moois gezien.Typisch Hollandse landschappen o.a. veengebieden, heel veel waterlopen, tussen de bossen, immense akkers en boerderijen en de onze zo bekende heide. De hotels waren prima als uitvalsbasis, hebben er ook zeer lekker gegeten.
Erg bedankt. Als je zo nog iets hebt, stuur maar door.
Groetjes en tot gauw!

Min (03/06/2020)

Weekend: The Traveler's Table: vakantiediner bij je thuis

Vrienden en ikzelf zeer lekker gegeten alhoewel in geen paella eter ben! Kroepoek van inktvis: subliem en dit in combinatie met de guacamole! Tomatensalsa was te weinig gekruid, maar dat is wel te verhelpen op het moment zelf.
Wij blijven dit project steunen. Op naar Zeeland!

Irma (03/06/2020)

Weekend: The Traveler's Table: vakantiediner bij je thuis

De Catalaanse maaltijd heeft ons gesmaakt. Kruiding vonden we prima, zeker de risotto. De verpakking was professioneel. Het dessert Catalaanse crème was een heerlijke panna cotta. Graag receptje?

Marie (02/06/2020)

Weekend: The Traveler's Table: vakantiediner bij je thuis

Heel lekker, miste wel wat afkruiding, maar dat is persoonlijk, voor herhaling vatbaar.

Ines (02/06/2020)

Weekend: The Traveler's Table: vakantiediner bij je thuis

Het Catalaans eten was supergoed. We hebben echt genoten en gezellig lang kunnen tafelen. Als gastvrouw is het altijd fijn om zoveel mogelijk mee aan tafel te kunnen zitten. Dankjewel!

Renild (02/06/2020)

Weekend: The Traveler's Table: vakantiediner bij je thuis

Heel lekker gegeten.

Ria Allaerts (02/06/2020)

Weekend: The Traveler's Table: vakantiediner bij je thuis

Alles was prima, mooi verzorgd , goede handleiding en meer dan voldoende !
1 puntje van kritiek: de tomatensalsa was bijna niet gekruid , maar dat kunnen we zelf heel gemakkelijk oplossen .
Dank je hartelijk. Wij gaan deze formule zeker aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.