Kampioen in korte vakanties

Individuele en groepsreizen

Meer reizen

Daarom op weekend met Happy Weekends

  • Alles voor je geregeld, van a tot z
  • Geen reserveringskost, duidelijke prijzen
  • Actief, in prettig gezelschap, plezant anders
  • Verschillende weekends zonder meerprijs voor singles
  • Terrasgarantie: uniek in België en Nederland

Timmermans louis (13/05/2024)

Weekend: Fietsen met bubbels: 4 dagen Champagne

Alles was prima in orde misschien een beker of glas op de kamer voor de tanden te poetsen en op de derde fietsdag was het zoeken naar de fietsbordjes die er niet waren maar hebben na een beetje zoeken de weg toch gevonden de rest was ok dikke merci José louis

Catherine De Houwer (24/04/2024)

Weekend: Jubileumreis Lekkerstappen naar Mallorca

De hele reis verliep heel vlotjes, als alleenstaande heb ik me nooit alleen gevoeld, iedereen was met iedereen begaan, mooi om te zien en warm om mee te maken! Een kleine tip voor de reisleider misschien, je mag gerust een luide stem gebruiken om al die enthousiaste vakantiegangers in goede banen te leiden!

Diana Verkuringen (21/04/2024)

Weekend: Jubileumreis Lekkerstappen naar Mallorca

1st jubileumreis Mallorca was heel fijn, mooi aparthotel, lekker weertje, leuke groep, heel goed georganiseerd !!!!
Tips:
- Kamerboekingen best aan de achterkant van het hotel, voorkant lawaai (tot middernacht) van de 3 cafeetjes op het gelijkvloers
- Het avondeten mag meer gevarieerd zijn (nu alle dagen frieten, behalve de laatste dag).
Groetjes, Diane en Herman
 

Ludo Van Loon (20/04/2024)

Weekend: Jubileumreis Lekkerstappen naar Mallorca

Het was een fantastische reis. Onze eerste kennismaking met Happy Weekends, maar zeker niet onze laatste. Het was een geweldig hotel, goede bediening , lekker eten, vriendelijk personeel. En zeker een dikke pluim voor de begeleiding.

Willy Vangeel (19/04/2024)

Weekend: Jubileumreis Lekkerstappen naar Mallorca

De vakantie was meer dan geslaagd. Alles is tot in de puntjes goed verlopen. Organisatie en hotel waren top. De deelnemers waren bijna één familie. De fiets en wandeltochten waren mooi. Voor herhaling vatbaar!

Suzanna Verhaert (19/04/2024)

Weekend: Jubileumreis Lekkerstappen naar Mallorca

Top locatie. Heel mooi hotel en het app was zeer proper , ruim en comfortabel. Personeel hotel was heel vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt was super. Avondeten mocht wat warmer zijn. Begeleiding van stappen en trappen was dik in orde! Gert Jan en Luc zijn zeer sympathieke, zorgzame personen. Bij enkele fietstochten waren er toch soms problemen met enkel richtingsverkeer. Was soms wat vervelend. We hebben komoot gebruikt.

Frans Van Opstal (19/04/2024)

Weekend: Jubileumreis Lekkerstappen naar Mallorca

Prima organisatie op alle gebied en een prima verblijf. Wij hadden ook heel goede elektrische fietsen. Klein minpunt: het lunchpakket van het hotel is geen hoogvlieger maar er is een Spar in de buurt waar je alles kan vinden. De enkelrichtingstraten in de steden geven soms ook wat hinder. Maar dat weegt allemaal niet op tegen de vele positieve punten. Groetjes,
Maria en Frans

Anny Cuyvers (18/04/2024)

Weekend: Jubileumreis Lekkerstappen naar Mallorca

Ik vond er een minpuntje aan: er was niemand om de mensen die fietsten te begeleiden. Er waren wel enkele mensen die in de kou bleven staan; niettegenstaande is het uiteindelijk denk ik wel opgelost geraakt. Maar daar waren mensen die dat niet wisten dat het zonder begeleiding was. Voor de rest proficiat! Groetjes Annie

Marleen De Vocht (18/04/2024)

Weekend: Jubileumreis Lekkerstappen naar Mallorca

Het was een TOP week !! Eerste keer deelgenomen aan een groepsreis en wat een ervaring !! Tof gezelschap, mooie fiets- en wandeltochten, prima begeleiding, prachtige accommodatie. Voor herhaling vatbaar ! Dikke pluim voor de organisatie ! Zeer vriendelijk personeel ook, lekker uitgebreid ontbijtbuffet. Enig minpuntje misschien is dat het avondeten niet altijd warm was. Maar toch alle begrip hiervoor gezien het de eerste keer was dat men een groep mocht verwelkomen ! Ik heb enorm genoten !!!

Jozef Lowartz (17/04/2024)

Weekend: Jubileumreis Lekkerstappen naar Mallorca

Fantastische vakantie: prima hotel, lekker eten, heel leuke fiets- en wandeltochten gemaakt en uitstekende gidsen. Dank aan Happy Weekends en Onderox: zeker voor herhaling vatbaar!!!

Augustinus Van Gorp (17/04/2024)

Weekend: Jubileumreis Lekkerstappen naar Mallorca

Hele toffe reis met allemaal toffe medereizigers, mooi en verzorgd hotel met vriendelijk personeel. Super lekker ontbijt. Spijtig dat het avondeten ( frietjes ) veelal aan de koude kant was. Luc en Gert-Jan hebben zich als begeleiders super goed ingezet.

Elfrida Gys (17/04/2024)

Weekend: Jubileumreis Lekkerstappen naar Mallorca

Het is een geweldig hotel ! Vriendelijk personeel, heel PROPER ! Ik heb er niks op aan te melden ,!!!!mooie ligging ,mooie kamers ,echt TOP !!!het is een aanrader !!!!

Ludo Van Loon (16/04/2024)

Weekend: Jubileumreis Lekkerstappen naar Mallorca

Het was een fantastische reis. Onze eerste kennismaking met Happy Weekends, maar zeker niet onze laatste.
Het was een geweldig hotel, goede bediening, lekker eten, vriendelijk personeel.

Ludo Van Herck (16/04/2024)

Weekend: Jubileumreis Lekkerstappen naar Mallorca

Heel mooie vakantie gehad. Alleen onze kamer was aan straatkant waardoor lawaai en geen zon op het terras waardoor koud op kamer. Verder heel goede service van het hotel en ook van jullie organisatie (Luc en Gert-Jan Onderox zijn toppertjes), zeker een aanrader via jullie , we gaan jullie aanbieden in het oog houden. Grt Ludo en Sonia

marc melis (11/03/2024)

Weekend: Fiets- en wandelvakantie op Lanzarote

Niets op aan te merken. Hotel was prima. Alles was goed georganiseerd en geregeld. Een heel dikke pluim voor Mia!!!

Ontdek ons
complete aanbod
fantastische weekends

Bekijk ons aanbod

Met Happy Weekends beleef je een fantastische individuele of groepsreis

Welkom bij de Kampioen in korte vakanties, gespecialiseerd in individuele en groepsvakanties in België en omliggende landen. En in net dat tikkeltje plezant anders.

Als koppel en single indivueel op pad? Kies dan voor een arrangement fietsen of wandelen van hotel naar hotel. Ontdek inspirerende regio's en laat alles voor je organiseren: hotelovernachtingen, routes, bagagevervoer, diner, enz. Zodat jij enkel nog moet genieten, en natuurlijk trappen of stappen.

We hebben voor jou een prachtig programma begeleide reizen in groep. Je reserveert als koppel of single en samen vormen we een geweldig gezelschap. We gaan fietsen, wandelen, een pintje drinken, bezoeken en proeverijen doen, lekker eten en comfortabel overnachten. Kortom: we beleven samen een fijne tijd. Ga je mee fietsen, dan bevestigen we een bordje met je naam en woonplaats aan je fietsstoeltje. Bij wandelen hangt dat kaartje aan je dagrugzak. Zo leer je snel je medereizigers kennen. Voor je het weet, heb je nieuwe vrienden.

Net zo goed creëren voor jou en je gezelschap een weekend op maat (vanaf 6p.). Zeg ons wie jullie zijn, wat jullie willen of zeker niet willen en we toveren een mooi programma uit onze hoed. Aan een prijs waarvoor je het zelf niet kunt organiseren.

Lees meer over ons
Zo helpen we de kinderen van Nepal
Dit doen we voor Cunina