Kampioen in korte vakanties

Daarom op weekend met Happy Weekends

  • Alles voor je geregeld, van a tot z
  • Geen reserveringskost, duidelijke prijzen
  • Actief, in prettig gezelschap, plezant anders
  • Verschillende weekends zonder meerprijs voor singles
  • Terrasgarantie: uniek in België en Nederland

"Wij gingen al mee fietsen in Renesse en wandelen aan de Moezel. Het goede was dat je zelf je eigen afstand kon kiezen. Schitterende hotels, uitstekende gidsen, plezant gezelschap. De groep hing heel goed aan mekaar en we leerden veel nieuwe mensen kennen. Hoe het nog beter kan? Ik zou het niet weten. Wij zijn alvast ingeschreven voor het komende fietsweekend naar de Maaskant."

Guy en Ann Hermans-Van Ballaer
“Al drie keer mee geweest.”

“Een goede sfeer, een goede organisatie en uitstekende hotels. Samen met een vriendin ben ik al drie keer mee op weekend geweest. Zowel om te wandelen als te fietsen. Een pluspunt was dat je de routes kon kiezen. Maar misschien moet er toch eens worden nagedacht om aparte groepen te maken voor gewone en elektrische fietsen. Eén keer kon ik pas vanaf zaterdagmorgen deelnemen, maar met 1 telefoontje was dat geregeld.”

Chris Horemans, Lille
“Je moet het eigenlijk zelf hebben meegemaakt.”

“Wij gaan graag wandelen, maar eigenlijk beperkte zich dat tot hier in de buurt. Toen we lazen over een wandelweekend in Duitsland, hebben we meteen ingeschreven. Eerst was het nog wat afwachten, maar na een dag kende je iedereen. Zoiets moet je eigenlijk zelf hebben meegemaakt. Ook de begeleiding was schitterend. Het is geen 100 maar 200% meegevallen en daarom zijn we al een tweede keer mee op wandelweekend geweest.”

Danny en Martine Seels-Caerstiaensen, Arendonk
Ontdek ons
complete aanbod
fantastische weekends
Bekijk ons aanbod

Met Happy Weekends beleef je een fantastische groepsreis

Je hebt een drukke job of je smult van het leven. Je wil er eens even tussenuit. Staat open voor nieuwe contacten en nieuwe vrienden. En je geniet ervan dat alles voor je is geregeld. Dan is Happy Weekends helemaal voor jou.

Lekker actief in de buitenlucht, leuk gezelschap, toffe sfeer. Maar ook comfortabel overnachten en fijne maaltijden. En af en toe een verrassing. Dat maakt Happy Weekends net dat tikkeltje plezant anders.

De groepsreizen van Happy Weekends zijn met veel kennis, liefde en toewijding samengesteld. Onze ‘happy hosts’ (lees: begeleiders) maken die nog meer bijzonder.

Als enige in België en Nederland biedt Happy Weekends een terrasgarantie. Bij elke groepsreis laten we je een tof terrasje ontdekken. Je bent tenslotte op weekend, niet?

Lees meer over ons
Samen bouwen we een nieuwe klas in Haïti
Dit doen we voor Cunina