Veelgestelde vragen

1 Wat is er allemaal in de prijs begrepen?

Zoveel mogelijk. Wij organiseren alles voor je, van a tot z. En dan zit ook alles in de prijs. Behalve soms, wanneer we je keuzevrijheid willen geven, maar dan staat er dat uitdrukkelijk bij. De drank bij het eten is normaal niet inbegrepen. Evenmin de reis- en annulatieverzekering. Die kan je apart nemen. Happy Weekends rekent geen vervelende reserverings-, boekings-, dossierkost. Of hoe het nog allemaal mag heten. In een restaurant betaal je toch ook niks extra wanneer je op voorhand een tafeltje reserveert? 

2 Wat is de gemiddelde leeftijd van de deelnemers?

Iedereen is welkom bij Happy Weekends. Voor een fiets- of wandelweekend stellen we vast dat het meestal begint vanaf 40-45 jaar. En dan loopt er meestal ook wel een 70-plusser tussen. Voor een loopweekend en een music hotel bereiken we ook een jonger publiek.

3 Ben ik verplicht om aan alle activiteiten deel te nemen?

Nee, dat hoeft niet. Jij kiest waar je je het prettigst bij voelt. 'Mijn vrijheid, mijn blijheid' is ook hier van toepassing. Hoewel je natuurlijk altijd van harte uitgenodigd bent.

4 Moet ik sportief zijn om mee te kunnen?

De weekends zijn dan wel actief, maar ze zijn vooral recreatief. Een basisconditie volstaat meestal. Anders geformuleerd: de minst sportieve bepaalt het tempo. En achterlaten doen we sowieso niemand.

5 Ik ben single. Hoe weet ik of er nog andere singles meegaan?

We vinden het zeer onrechtvaardig dat singles voor reizen soms forse supplementen betalen. Daarom hebben we in het aanbod altijd arrangementen waar je als single geen meerprijs betaalt. Bij zo’n groepsreis mag je ervan uitgaan dat er nog meer singles meegaan. Je mag ook altijd bellen of mailen. Bij andere weekends willen we je als single altijd in contact brengen met andere singles die al zijn ingeschreven om een kamer te delen. Bel of stuur een mailtje.

6 Mogen Nederlanders ook mee?

Uiteraard. Graag zelfs. Leuk!

7 Kan ik na mijn reservatie nog een annulatie- en/of reisbijstandsverzekering afsluiten?

Helaas niet. De reden is simpel. Stel: je maakt 's morgens een reservatie en gaat 's namiddags naar een dokter, die een levensbedreigende ziekte vaststelt. Dan ga je wellicht nog een verzekering willen afsluiten, moest je dat 's morgens niet hebben gedaan. Dat wil de verzekeringsmaatschappij vermijden. Dus verzekeringen kunnen enkel worden afgesloten bij reservatie.