Swizzle Rock Cruise naar York

vanaf € 219,00 incl. BTW
Boek nu dit weekend

40 jaar maken de rockers van de Arendonkse coverband Swizzle al samen muziek. Dat vierden ze in december 2016 met een groots concert, dat twee maanden op voorhand was uitverkocht. Ruim 1.800 fans gingen compleet uit hun dak.

In 2017 doen ze zowaar nog zotter. Dan spelen ze twee avonden op de cruiseferry Zeebrugge-Hull-Zeebrugge tijdens de Swizzle Rock Cruise naar York. Vrijdagavond 20 oktober vaart de ferry uit. Zondagmorgen 22 oktober zet je opnieuw voet aan wal in Zeebrugge. Wat je in tussentijd beleeft, wordt memorabel. Nooit eerder speelde de band op een cruise en ze gaan er een ongelooflijke lap op geven, beloven ze. Zowel vrijdagavond tijdens de heenvaart als zaterdagavond tijdens de terugkeer. Check hier het promofilmpje.

De Swizzle Rock Cruise wordt om nog meer redenen legendarisch. Bij de incheck ontvang je een exclusief Swizzle-fanpakket, inclusief gelegenheids t-shirt. En ook de kok aan boord belooft extra rock’n roll in zijn gerechten te steken. Als dat maar goed komt.

Zaterdagmorgen staat in Hull de bus klaar en die brengt je naar York, een op-en-top Engels stadje met veel toffe winkeltjes, pubs en een imposante kathedraal. Diezelfde autocar brengt je in de late namiddag terug naar de ferry. Waar je dan ’s avonds mee een nieuw Swizzle-feestje bouwt.

Wil je de Swizzle Rock Cruise al laten starten vanaf je woonplaats? Rij dan mee met de Swizzle Express (prijs: € 35 H/T). De autocar pikt je op in Lage Mierde, Arendonk en verder langs de E34 tussen Arendonk en Antwerpen. In het andere geval kom je met de eigen auto naar Zeebrugge.

In de Swizzle Rock Cruise is zo goed als alles inbegrepen: 2x overnachting aan boord, 2x dinerbuffet incl. softdrinks en koffie/thee, 2x ontbijtbuffet incl. koffie/thee, 2 concerten van Swizzle, het vervoer Hull-York-Hull, een Swizzle-fanpakket. En een feest waarover je nog tegen je kleinkinderen zult vertellen. Wil je het een beetje exclusiever, dan boek je het VIP-arrangement.

Meer lezen
Goed om te weten
 • Je komt op vrijdag 20 oktober 2017 met eigen vervoer naar Zeebrugge of je rijdt mee met de Swizzle Express. De bus vertrekt om 12.30 uur bij autocarbedrijf Jack de Kort in Lage Mierde (NL). Opstappen kan ook om 13 uur in Arendonk (inrit industrieterrein Hoge Mauw ter hoogte van Kempendrinks). In overleg kan je ook opstappen aan een op/afrit langs de E34 tussen Arendonk en Antwerpen. Vermeld in het vak Opmerking bij je boeking waar je graag wil opstappen. Het opstapschema wordt later bekendgemaakt.
 • Wie met de eigen wagen komt, is ten laatste om 16.30 uur in Zeebrugge. Vanaf 17 uur kan je aan boord en om 19 uur vertrekt de nachtcruise. Je auto blijft in Zeebrugge. Je parkeert die gratis op het parkeerterrein van de ferrymaatschappij.
 • Zaterdagmorgen om 9 uur legt de ferry aan in Hull. Voordien heb je rijkelijk ontbeten. Aansluitend brengt een bus je naar York, een verplaatsing van ruim een uur. Om 16 uur ben je terug bij de opstapplaats en brengt de bus je opnieuw naar de ferry.
 • Zaterdag om 18.30 uur vaart het schip af en zondag om 9.30 uur ben je terug in Zeebrugge. De Swizzle Express staat op je te wachten en brengt je terug naar de plaats waar je vrijdag bent opgestapt.
 • Swizzle treedt zowel op vrijdag- als zaterdagavond 2 x 45 minuten op. En daar komt wellicht nog wel een bisnummertje bij. Dat betekent dus meer dan 3 uur livemuziek van de bovenste plank.
 • Je overnacht in een binnen- of buitenhut. Beide hebben een stapelbed incl. beddengoed, een aparte ruimte met douche, toilet en toiletgerief, handdoeken en een ruimte om je kleding op te hangen. Er is ook een Europees stopcontact (zoals bij ons). Een buitenhut is ietsje ruimer en biedt via een raam zicht op zee. Wie het exclusieve VIP SELECT-pakket neemt, overnacht in een luxe club cabin.
 • Aan boord kan je in euro’s en ponden betalen, zowel aan de bar als in de shop. In York betaal je met Britse ponden. Op de meeste plaatsen kan je er met een creditcard afrekenen zodat je niet noodzakelijk geld moet wisselen. Wil je dat toch, dan kan dat aan boord van de ferry.
 • Spreek je geen Engels, dan is er Happy Weekends-begeleiding om je te helpen. Ook in York.
 • De vraag die vaak terugkomt: wat met zeeziek worden? Het schip is een redelijk gigantische cruiseboot die wel wat deint, maar dat blijft beperkt. De kans dat je zeeziek wordt, is tamelijk klein.
 • Wie wil, kan in York mee de City Walls Walk doen, een wandeling van 3,5 km over de historische stadsomwalling. Happy Weekends begeleidt. Nadien blijft er nog voldoende tijd over om te shoppen.
 • Elke deelnemer ontvangt een Swizzle-fanpaket met onder meer een exclusieve event t-shirt. Je ontvangt dat bij het inchecken in Zeebrugge. In het vak Opmerking bij je reservatie geef je de maten door van de mensen voor wie je boekt (tussen Small en XXL) en of je een dames- of herenmodel wilt. Let op: in dat vak vermeld je ook waar je wilt opstappen wanneer je met de Swizzle Express meerijdt.
 • Aan boord kan je in de shop dranken, parfums en andere producten van luxemerken met flinke korting kopen.
 • Ben je niet direct een Swizzle-fan en wil je mee? Dat kan natuurlijk ook. Op een ander dek speelt ’s avonds een pianist.

Vrijdag 20 oktober 2017

12.30 uur: vertrek Swizzle Express bij autocarbedrijf Jack de Kort in Lage Mierde (NL)
13 uur: opstappen op de Swizzle Express in Arendonk (inrit Hoge Mauw ter hoogte van Kempendrinks)
13-14 uur: mogelijkheid tot opstappen op de Swizzle Express aan een op/afrit E34 tussen Arendonk en Antwerpen na overleg
Vanaf 15 uur: aanmelden bij de check-in balie in Zeebrugge
16.30 uur: laatste mogelijkheid tot aanmelden
17 uur: start inscheping
19 uur: vertrek van de nachtcruise
19.30 uur: dinerbuffet
21.30 uur: concert Swizzle   

Zaterdag 21 oktober 2017

Vanaf 7.30 uur: ontbijtbuffet
9 uur: aankomst in Hull
9.30 uur: vertrek met de bus naar York
16 uur: vertrek van de bus vanuit York naar de ferry in Hull
18.30 uur: vertrek van de nachtcruise
19.30 uur: dinerbuffet
21.30 uur: concert Swizzle

Zondag 22 oktober 2017

Vanaf 7.30 uur: ontbijtbuffet
9.30 uur: aankomst in Zeebrugge
10 uur: vertrek van de Swizzle Express
12 uur: aankomst in Arendonk
12.30 uur: aankomst in Lage Mierde (NL)

Dit Happy weekend is inclusief
 • 2 overnachtingen aan boord van de cruiseferry
 • 2x dinerbuffet incl. niet-alcoholische dranken en koffie/thee (vrijdag- en zaterdagavond)
 • 2x ontbijtbuffet (zaterdag- en zondagmorgen)
 • 2x concert van Swizzle
 • busreis Hull-York-Hull
 • Facultatieve deelname aan de City Walls Walk in York (wandeling van 3,5 km over de historische stadsomwalling)
 • Swizzle-fanpakket met onder meer een event t-shirt
 • Happy Weekends-begeleiding
   

VIP-arrangement
Extra:

 • welkomstdrank bij aankomst op het schip
 • 3-gangen keuzediner in de brasserie geserveerd aan tafel (i.p.v. zelfbedieningsrestaurant), in het gezelschap van de band
 • Ontbijt in de brasserie (i.p.v. zelfbedieningsrestaurant), in het gezelschap van de band
 • Fles wijn tijdens het diner
 • Overnachting in een buitenhut

VIP Select
In de plaats van een buitenhut overnacht je in een luxe club cabin met 2 bedden naast mekaar en veel meer ruimte, inclusief badjassen.

Niet inbegrepen
 • de overige dranken aan boord
 • lunch in York
 • reis- en annulatieverzekering
vanaf € 219,00 incl. BTW
Boek nu dit weekend
Al 150 keer geboekt.
Daarom moet je mee met dit weekend
  • Je beleeft een memorabel moment in de geschiedenis van Swizzle
  • Je maakt deel uit van een geweldig rock’n rollfeestje
  • Check hier het promofilmpje
  • Je ontvangt een exclusief en eenmalig Swizzle-fanpakket incl. t-shirt
  • Je ervaart de unieke cruisesfeer aan boord van de ferry
  • A volonté smullen van het diner- en ontbijtbuffet
  • Je bezoekt York met zijn toffe winkels, authentieke pubs en een imposante kathedraal

Prijzen

€ 219 p.p. op basis van een 2-persoons binnenhut
€ 249 p.p. single binnenhut

€ 229 p.p. op basis van een 2-persoons buitenhut (met raampje en is iets groter)

VIP-arrangement
€ 299 p.p. op basis van een 2-persoons buitenhut

VIP Select
€ 469 p.p. op basis van een 2-persoons luxe club cabin

HELAAS IS DE VIP HELEMAAL UITVERKOCHT. AARZEL NIET VOOR DE LAATSTE GEWONE PLEKKEN.

Swizzle Express (autocar) heen en terug: € 35 p.p.

Geen boekingskost!

Annulatieverzekering: € 15 p.p., voor VIP Select: € 22
Verzekering reisbijstand, bagage en lichamelijke ongevallen: € 18 p.p.

Belangrijk
+ Wanneer je meegaat met de Swizzle Express, vermeld dan in het vak Opmerking waar je opstapt (Lage Mierde, Arendonk of een op/afrit langs de E34 tussen Arendonk en Antwerpen)
+ Nog in het vak Opmerking geef je de maten door van de t-shirts en of het mannen- of vrouwenmodel zijn (S – M – L – XL - XXL). Bijv.: mannen 1x L + 1x XL, vrouwen 1x S + 1x M

Check hier het promofilmpje.

Vertrekdata Beschikbaarheid Happy Host Prijs Boeken
Vrijdag 20 oktober 2017
2 nachten
Laatste plaatsen Paul Huysmans € 219,00 Boek direct
Vrijdag 20 oktober 2017
2 nachten Laatste plaatsen
Happy Host: Paul Huysmans
€ 219,00

Fotoboek

Locatie