Naar de laatste Tourrit in Parijs

vanaf € 299,00 incl. BTW
Boek nu dit weekend

Zondag 23 juli 2023 sta jij op de eerste rij tijdens de laatste rit van de 110de Tour de France. We brengen je al een dag eerder met onze autocar naar Parijs, regelen je hotelovernachtingen met ontbijt en wijzen we je ter plaatse de weg. Sprint Jasper Philipsen opnieuw naar de zege op de Champs-Elysées? Neemt Wout Van Aert de groene trui opnieuw mee naar de Kempen? Je zal het persoonlijk kunnen meemaken.

Al enkele jaren organiseren we onze fietsvakantie Fietsen in Parijs: Parijs: Paris à Vélo, c"est fou. Toen Wout Van Aert op weg leek naar groen, legden we in 2022 last-minute een autocar in om hem aan te moedigen tijdens de laatste Tourrit. Met 30 wielerfans trokken we naar de Franse hoofdstad en het werd een onvergetelijke ervaring.

De Tour in Parijs is een spektakel dat je ooit wel eens wil meemaken. Na een aanlooproute komen de renners toe in de Franse hoofdstad en rijden ze 7 lokale ronden, aangemoedigd door tienduizenden toeschouwers. Voor de renners is dit een feestelijk gebeuren na 3 weken afzien, hoewel er de laatste ronden nog ongelooflijk wordt gevlamd. Traditioneel eindigt deze laatste rit dan ook op een massaspurt.

De vrouwen rijden zondag 23 juli hun eerste rit in de Tour de France Femmes. Je bent dus verzekerd van een hele dag koersspektakel.

Vertrekken doen we zaterdagmorgen (opstapplaatsen worden nog bekendgemaakt). Kort na de middag zijn we in Parijs en rijden we tot aan het hotel om in te checken. Vlakbij is een metrostation. Van hieruit ben je in een half uur in het centrum. Ofwel volg je ergens op een scherm de voorlaatste rit, je gaat shoppen, of je sluit aan bij een wandeling die we maken langs een aantal bekende locaties: Louvre, Pont Neuf, Les Tuileries, Place de la Concorde, Champs-Elyssées, Eiffeltoren,...

Overnachten doen we in het 4-sterrenhotel Mercure Porte de Pantin, dat makkelijk bereikbaar ligt vlakbij een afrit van de Parijse Ring. Vlakbij is een metrostation van waaruit je snel in het centrum van Parijs staat. Je overnacht op een geclimatiseerde kamer met aparte badkamer, flatscreen tv, koffie- en theefaciliteiten, kluis, minibar... 's Morgens wacht je een naar Franse normen prima ontbijt.

Meer lezen
Goed om te weten
 • We organiseren je vervoer naar Parijs en reserveren je hotelkamer met ontbijt. Voor wie wil, bieden we op zaterdagnamiddag een begeleide wandeling aan langs een aantal bekende plaatsen (afstand: 7 km). We nemen hiervoor de metro in de buurt van het hotel. Of je bepaalt zelf wat je gaat doen. 
 • Op de autocar geven we je info over wat je zaterdagmiddag en -avond kunt doen, zo ook op zondagochtend. We gaan er vanuit dat je vanaf 's middags de renners gaat aanmoedigen. 
 • Vlakbij het hotel bevindt zich een metrostation dat aansluiting geeft op andere lijnen die je overal in Parijs-centrum naartoe brengen.
 • Maandagochtend heb je nog vrijetijd in Parijs en om 15 uur wordt iedereen weer bij het hotel en de autocar verwacht.
 • Het hotel beschikt over een restaurant, waar je 's avonds kunt eten. Of we kennen er ook een goed en betaalbaar restaurant op wandelafstand.
 • Het is toegestaan om supportersmateriaal mee op de autocar te nemen.
 • De autocar vervoert ons naar het hotel + terug naar huis. Ter plaatse doen we er geen verplaatsingen mee..

Zaterdag 22 juli 2023

8 uur: Vertrek bij onze autocarpartner in Arendonk. Je auto kan er op de afgesloten parking. Verdere opstapplaatsen worden later bekendgemaakt.
Stop onderweg

13.30-14 uur: aankomst bij het hotel in Parijs + inchecken in de kamers

Aansluitend: geïnteresseeren kunnen met begeleider Paul mee de metro nemen en een stadswandeling doen langs een aantal Parijse highlights. Of je spendeert een vrije namiddag + avond in Parijs (we helpen je op weg bij het nemen van de metro)

Mogelijkheid tot diner in het hotel of een restaurant in de buurt van het hotel (we organiseren dit voor jou)

Overnachting in hotel Mercure Porte de Pantin**** (Parijs)

Zondag 23 juli 2023

's Morgens ontbijtbuffet in het hotel

Koersdag: het programma wordt later ingevuld nadat er meer bekend is over de Tour de France 2023.

Overnachting in hotel Mercure Porte de Pantin**** (Parijs)

Maandag 24 juli 2023

's Morgens ontbijtbuffet in het hotel

Vrije ochtend + middag

15 uur: iedereen is terug aan het hotel, vertrek met autocar terug naar huis

Terugkeer in de loop van de avond

Programma onder voorbehoud van wijzigingen

Dit happy weekend is inclusief
 • Vervoer met de autocar heen en terug
 • 2x overnachting in een 4-sterrenhotel
 • 2x ontbijtbuffet
 • Verblijfstaksen
 • Happy Weekends-begeleiding
Niet inbegrepen
 • Lunches
 • Diners
 • Verplaatsingen met de metro
 • Verzekering annulatie en reisbijstand
vanaf € 299,00 incl. BTW
Boek nu dit weekend
Daarom moet je mee met dit weekend
  • Maak de laatste Tourrit 2023 live mee: een unieke belevenis
  • Supporter voor onze Belgische renners
  • Prima 4-sterrenhotel aan de rand van de stad
  • Begeleiding ter plaatse: we kennen de weg in Parijs

Prijzen

€ 299  p.p. op een 2-persoonskamer
€ 389 p.p. op een singlekamer

Verzekering annulatie: 4,5% van de reissom met een minimum van € 15 p.p.
Verzekering reisbijstand, lichamelijke ongevallen en bagage: € 18 p.p.
-> Verzekeringen kunnen enkel worden afgesloten bij reservatie, later niet meer.

Geen boekingskost!

Voor individuele deelnemers te boeken vanaf december 2022.

WIL JE MEE MET EEN GROEP VAN MIN. 20P. (FIETSCLUB, WIELERTOERISTEN, SUPPORTERSCLUB, BEDRIJF, VERENIGING,...), NEEM DAN ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP. STUUR EEN MAIL OF BEL +32 (0)14 75 71 16. DAN BEKIJKEN WE WAAR WE JULLIE OP 1 PLAATS OPPIKKEN EN PASSEN WE DE REST VAN ONS BUSSCHEMA AAN.

Vertrekdata Beschikbaarheid Happy Host Prijs Boeken
Zaterdag 22 juli 2023
2 nachten
Beschikbaar Paul Huysmans € 299,00 Boek direct
Zaterdag 22 juli 2023
2 nachten Beschikbaar
Happy Host: Paul Huysmans
€ 299,00

Fotoboek

Locatie

Reviews

Luc Leys (28/07/2022)

Goede chauffeur. Goed hotel. Goede begeleiding en aangenaam gezelschap.

Peter Van den Brande (27/07/2022)

Wij zijn zeer tevreden teruggekeerd van het Wout weekend in Parijs. Het was een superleuke ervaring om met Paul Parijs een beetje te leren kennen. Ook bedankt aan de medereizigers: het was top.

Chantal Poels (26/07/2022)

Dik in orde ben nog aan het nagenieten... Ik was daar graag. Dank u wel voor het mooie weekend, ge hed da goe gedaan. Volgend jaar gaan we voor geel, begin al maar te boeken....

Leo Hens (25/07/2022)

Wij vonden het heel goed georganiseerd. En de kers op de taart was de foto in de gazet van Antwerpen.

Patrick Lauwers (25/07/2022)

Toporganisatie. Perfecte begeleiding met de nodige info. Zeker een aanrader.

Marc Pinxten (25/07/2022)

Voor mij is het prima meegevallen.

Guy Nuyts (25/07/2022)

Hotel + ontbijt was goed. Restaurant ook goed , Wandeling en info metro goed werk van Paul. Misschien nog eerst eten voor terug naar huis te vertrekken. Voor de rest hebben wij een goed weekend gehad.

Martine Laenen (25/07/2022)

Super zijn best gedaan om alles goed te organiseren. Enkel de zondageditie was zware kost, mede door het warme weer en organisatie van de Tour de France. Nu weten we dat en houden er zeker rekening mee voor volgende editie. Toch van genoten en geen spijt van ons weekendje Parijs, mvg Martine.