Let’s party in HOTEL SWIZZLE**** aan de Zeeuwse kust

vanaf € 169,00 incl. BTW
Boek nu dit weekend

Voor het eerst krijgt een Belgische liveband een hotel naar zich genoemd: HOTEL SWIZZLE****. Dit wil je meemaken, van vrijdag 9 tot zondag 11 november 2018.

Een schitterend 4-sterrenhotel aan het strand tussen Vlissingen en Zoutelande (Zeeland) wordt voor 1 weekend compleet Swizzle gepimpt. De Arendonkse coverband Swizzle speelt er 2 avonden ten dans. En ze brengen een speciale gast mee: de populaire acteur Ben Segers (Safety First, Auwch, Wat als?,...). Overdag duik je in het binnenzwembad, ga je shoppen in Middelburg of strandwandelen voor de deur. Dit wordt een heel zot weekendje weg.

In oktober 2017 trok Swizzle op Rock Cruise naar Engeland. De band speelde op initiatief van Happy Weekends twee avonden op de nachtferry Zeebrugge-Hull-Zeebrugge en dat werd een feestje waar nog altijd over wordt gesproken. 150 rockers scheepten in en daarmee was de Swizzle Rock Cruise volledig uitverkocht. Check hier hoe het eraan toeging.

HOTEL SWIZZLE**** wordt zowaar nog gekker. Een prachtig 4-sterrenhotel in de Zeeuwse duinen wordt eenmalig en drie dagen lang in Swizzle-outfit gestoken. We gaan niet alles verklappen, maar dat je een Swizzle-handdoek op je kamer aantreft, is een evidentie (mag mee naar huis!). En zo hebben we nog wel wat verrassingen. Een Swizzle Wall of Fame bijvoorbeeld.

Op de kop 100 kamers telt HOTEL SWIZZLE****, allemaal ruim en netjes en met een terras of balkon. Met een moderne badkamer en nog eens een apart toilet, met een Nespresso-apparaat en tv-toestel. Boek je het VIP-arrangement, dan krijg je automatisch een kamer met zicht op de duinen. In de 3 luxe suites (VIP Select) beschik je niet alleen over een salonhoek, maar ook over een whirlpool. Overal in HOTEL SWIZZLE**** is gratis Wifi. Nog meer faciliteiten: een binnenzwembad, fitnessruimte, sauna, fietsverhuur (tegen betaling) en een toffe bar.

’s Morgens wacht je een rijkelijk rock’n roll ontbijtbuffet met aandacht voor Zeeuwse producten. ’s Avonds krijg je een verrukkelijk 3-gangendiner geserveerd. De VIP’s schuiven hun knieën onder tafel in het gastronomisch restaurant, de anderen in het ook wel dik OK gewone restaurant.

In een hotelvleugel bouwen we een flinke zaal om tot concerthal waar Swizzle zowel vrijdag- als zaterdagavond katoen geeft. En waar we dus ongelooflijk gaan feesten. Voor de gelegenheid breidt de band zijn repertoire uit met nog meer bekende covers zodat je per avond minstens 2 uur partymuziek mag verwachten.

100 kamers telt HOTEL SWIZZLE****. Dat betekent maximum 200 gasten die dit exclusieve weekend kunnen meemaken. Snel boeken is bijgevolg de boodschap. Want vol = vol.

Meer lezen
Goed om te weten
 • HOTEL SWIZZLE**** bevindt zich op 50m van het strand, tussen Vlissingen en Zoutelande. Afstand vanuit Turnhout: 140 km.
 • Je komt met eigen vervoer tot daar of je rijdt mee met de Swizzle Express (autocar). De autocar vertrekt vrijdag om 16 uur in Arendonk (inrit industrieterrein Hoge Mauw ter hoogte van Kempendrinks). In overleg kan je ook opstappen aan een op/afrit langs de E34 tussen Arendonk en Antwerpen. Vermeld bij je boeking in het vak Opmerkingen waar je graag opstapt. Het opstapschema wordt later meegedeeld.
 • HOTEL SWIZZLE**** opent vrijdag 9 november om 17 uur de deuren. Wie meekomt met de Swizzle Express, arriveert vrijdag rond 18 uur. Zondag om 11 uur is iedereen weer uitgecheckt en een half uur later vertrekt de Swizzle Express terug naar huis.
 • Zaterdag overdag heb je een aantal mogelijkheden: een wandeling door de duinen en over het strand, een fietsroute over het Zeeuwse eiland Walcheren, shoppen in het winkelstadje Middelburg (10 min. van het hotel) en dan brengt een pendelbusje je heen en terug. Maar evenzeer drink je een glas in de strandbar een beetje verderop. Voor de wandelaars en fietsers hebben we plannetjes met routes aan de receptie.
 • Wil je het wat exclusiever, dan neem je het VIP-arrangement. In dat geval dineer je samen met de bandleden in het gastronomisch restaurant, incl. een drankenarrangement. De VIP’s ontvangen automatisch een upgrade naar een kamer met duinzicht. Opgelet: het aantal VIP-plaatsen is beperkt.
 • Swizzle speelt in de zaal van het hotel per avond 2 sets van 45 minuten, met een pauze en wellicht met behoorlijk wat bisnummers.
 • Op je kamer wacht je een verrassend HOTEL SWIZZLE****-pakket, met onder meer een HOTEL SWIZZLE****-handdoek.
 • Wie geen volledig weekend kan komen, is ook welkom voor 1 nacht (vrijdag- of zaterdagnacht). Let wel: hiervoor zijn slechts 5 kamers per nacht beschikbaar. Wie voor 1 nacht afkomt, krijgt: 1x overnachting, 1x ontbijtbuffet, 1x 3-gangendiner, 1x optreden van Swizzle, HOTEL SWIZZLE****-pakket.

Vrijdag 9 november 2018

16 uur: vertrek Swizzle Express (autocar) in Arendonk. Opstapplaatsen langs de op/afritten E34 tussen Arendonk en Antwerpen. Verwacht aankomstuur in HOTEL SWIZZLE****: 18 uur.
17 uur: HOTEL SWIZZLE**** opent voor wie met eigen vervoer komt. Gratis parking bij het hotel.
17-19 uur: inchecken in HOTEL SWIZZLE****
19 uur: welkomstdrink + diner
21.30 uur: concert Swizzle
1 uur: bar sluit

Zaterdag 10 november 2018

8-10 uur: ontbijt
vanaf 10 uur: mogelijkheid tot shoppen in Middelburg (pendelbusje), duinen- en strandwandeling, fietsroute over Walcheren, drink in strandbar,... Of binnenzwembad, fitness, sauna, bar,... in HOTEL SWIZZLE****
19 uur: diner
21.30 uur: concert Swizzle
1 uur: bar sluit

Zondag 11 november 2018

8-10 uur: ontbijt
11 uur: uitchecken
11.30 uur: Swizzle Express vertrekt opnieuw richting Arendonk (aankomst rond 13.30 uur)

Programma onder voorbehoud van wijzigingen omwille van het aantal deelnemers.

Dit Happy weekend is inclusief
 • 2x overnachting in HOTEL SWIZZLE****
 • 2x ontbijtbuffet (zaterdag- en zondagmorgen)
 • 2x 3-gangendiner in het dik OK gewone restaurant (vrijdag- en zaterdagavond)
 • welkomstdrank
 • 2x concert van Swizzle
 • gebruik van hotelfaciliteiten: binnenzwembad, fitness, sauna
 • HOTEL SWIZZLE****-pakket met onder meer HOTEL SWIZZLE****-handdoek

  VIP-arrangement
 • Extra:
 • Upgrade naar een kamer met duinzicht
 • 3-gangendiner in het gastronomisch restaurant in het gezelschap van de band
 • drankenassortiment bij het diner: glas cava, wijnen bij de gerechten, water op tafel, koffie/thee

  VIP Select
 • In de plaats van een kamer met duinzicht overnacht je in een luxe suite met extra zitruimte en whirlpool (slechts 3 beschikbaar)
Niet inbegrepen
 • De dranken bij het eten voor het gewone arrangement
 • Lunch
 • Reis- en annulatieverzekering
vanaf € 169,00 incl. BTW
Boek nu dit weekend
Al 210 keer geboekt.
Daarom moet je mee met dit weekend
  • Je beleeft een memorabel moment in de geschiedenis van Swizzle
  • Na het rock’n rollfeestje ’s avonds kruip je rechtstreeks in je bed (geen verplaatsing meer)
  • Je ontvangt een exclusief en eenmalig HOTEL SWIZZLE****-pakket
  • Luxueus verblijf in een 4-sterrenhotel
  • Uitwaaien aan zee en genieten maar
  • Maximum 220 gasten kunnen dit exclusieve weekend meemaken
  • Een weekendje weg met Ben Segers: wie wil dat niet?

Prijzen

2 nachten
€ 249 p.p. op basis van een 2-persoonskamer
€ 309 p.p. single

VIP-arrangement
€ 344 p.p. op basis van een 2-persoonskamer
€ 395 p.p. single

VIP Select
€ 485 p.p. op basis van 2-persoons luxe suite

Swizzle Express (autocar) heen en terug: € 35 p.p.

1 nacht (slechts 5 kamers beschikbaar)
€ 169 p.p. op basis van een 2-persoonskamer
€ 244,5 p.p. single

Geen boekingskost!

Annulatieverzekering: 4,5% van de reissom met een minimum van € 15
Verzekering reisbijstand, bagage en lichamelijke ongevallen: € 18

Belangrijk
+ Wanneer je meegaat met de Swizzle Express, vermeld dan in het vak Opmerking waar je opstapt (Arendonk of een op/afrit langs de E34 tussen Arendonk en Antwerpen)

Vertrekdata Beschikbaarheid Happy Host Prijs Boeken
Vrijdag 09 november 2018
2 nachten
Laatste plaatsen Paul Huysmans € 249,00 Boek direct
Vrijdag 09 november 2018
1 nachten
Laatste plaatsen Paul Huysmans € 169,00 Boek direct
Zaterdag 10 november 2018
1 nachten
Laatste plaatsen Paul Huysmans € 169,00 Boek direct
Vrijdag 09 november 2018
2 nachten Laatste plaatsen
Happy Host: Paul Huysmans
€ 249,00
Vrijdag 09 november 2018
1 nachten Laatste plaatsen
Happy Host: Paul Huysmans
€ 169,00
Zaterdag 10 november 2018
1 nachten Laatste plaatsen
Happy Host: Paul Huysmans
€ 169,00

Fotoboek

Locatie