Diamonds Cruise: a tribute to Neil Diamond

vanaf € 239,00 incl. BTW
Boek nu dit weekend

Van 19 tot 21 oktober 2018 gaat Diamonds on the Rocks op cruise. En het goede nieuws is: jij mag mee. Dit wordt een feestje om nooit te vergeten.

Diamonds on the Rocks is dé Belgische Neil Diamond tribute band. De 7-koppige bende bestaat uit de crème de la crème van de Belgische muziek: Jan Cuyvers (Soulsister, Zjef Vanuytsel, Bart Peeters & de Radio’s), Marc ‘Rosso’ Van Puyenbroeck (Soulsister, Clouseau, Nathalia), Niels Verheest (Blue Blot, Roland, The Whodads, The Internationals), Luc Canters (Rick Tubbax & The Taxis, Strange Fruit) en zangeressen Emilie Leysen (Strange Fruit) en Nathalie Van den Meutter (Strange Fruit). Zanger Kris 'Kirri' Valvekens heeft een stem die wel heel dicht in de buurt komt van de grote Neil.

Je kent ongetwijfeld de hits van Neil Diamond: Sweet Caroline, Song sung blue, Beautiful noise, Love on the rocks en nog veel meer fraais. Ze passeren allemaal de revue tijdens deze bijzondere Music Cruise. De Diamonds hebben er alvast heel veel zin in. Bekijk dit filmpje maar eens.

Concreet. Diamonds on the Rocks speelt 2 avonden op de cruiseferry Zeebrugge-Hull-Zeebrugge. Vrijdagavond 19 oktober heen en zaterdag 20 oktober terug. 2 shows die je niet wil missen.

Vrijdagavond gaan we aan boord in Zeebrugge. Je dineert en ontbijt op het luxeschip – het eten is er trouwens voortreffelijk – en je overnacht er ook. Tussendoor beleef je een bijzondere cruise-ervaring en shop je voordelig luxe producten in de recent vernieuwde winkel. ’s Morgens zijn we in Hull, waar de autocar klaar staat om je naar het centrum  te brengen.

Het havenstadje Hull is de voorbije jaren grondig vernieuwd. Het is er heerlijk winkelen in één van de shoppingcentra en in de autovrijde straten. In het Museums Quarter liggen 4 musea verzameld die gratis toegankelijk zijn. Een pintje drinken doe je in 1 van de eeuwenoude pubs. We wijzen je graag de weg.

Voor de liefhebbers bieden we ’s middags in Hull nog een toffe extra aan: een bezoek aan een lokaal brouwerij inclusief bierdegustatie en een lunchgerecht. Dan hoef je zaterdag ook al niet naar eten te zoeken.

In de late namiddag staat de autocar klaar om je weer naar de ferry te brengen. Met vervolgens hetzelfde excellente programma: inscheping, diner, Diamonds-show, overnachting en ontbijt. Zondagmorgen zetten we opnieuw voet aan wal in Zeebrugge en blik je terug op een onvergetelijk weekend.

Meer lezen
Goed om te weten
 • Je komt op vrijdag 19 oktober 2018 met eigen vervoer naar Zeebrugge of je rijdt mee met de Diamonds Express. De autocar vertrekt om 13 uur in Herentals (Parking Netepark). Opstappen kan ook rond 13.45 uur in Antwerpen (Parking Piva, Desguinlei). Vermeld in het vak Opmerking bij je boeking waar je graag wil opstappen. Het opstapschema wordt later bekendgemaakt.
 • Wie met de eigen wagen komt, is ten laatste om 16.30 uur in Zeebrugge. Vanaf 17 uur kan je aan boord en om 19 uur vertrekt de nachtcruise. Je auto blijft in Zeebrugge. Je parkeert die gratis op het parkeerterrein van de ferrymaatschappij.
 • Zaterdagmorgen om 9 uur legt de ferry aan in Hull. Voordien heb je rijkelijk ontbeten. Aansluitend brengt een bus je naar het centrum van Hull, een verplaatsing van een 10-tal minuten. Om 17 uur ben je terug bij de opstapplaats en brengt de bus je opnieuw naar de ferry.
 • Zaterdag om 18.30 uur vaart het schip af en zondag om 9.30 uur ben je terug in Zeebrugge. De Diamonds Express staat op je te wachten en brengt je terug naar de plaats waar je vrijdag bent opgestapt.
 • De Diamonds treden zowel op vrijdag- als zaterdagavond 2 x 45 minuten op. En daar komt wellicht nog wel een bisnummertje bij. Dat betekent dus meer dan 3 uur livemuziek van de bovenste plank.
 • Je overnacht in een binnen- of buitenhut. Beide hebben een stapelbed incl. beddengoed, een aparte ruimte met douche, toilet en toiletgerief, handdoeken en een ruimte om je kleding op te hangen. Er is ook een Europees stopcontact (zoals bij ons). Een buitenhut is ietsje ruimer en biedt via een raam zicht op zee. Wie het exclusieve VIP SELECT-pakket neemt, overnacht in een luxe club cabin.
 • Aan boord kan je in euro’s en ponden betalen, zowel aan de bar als in de shop. In Hull betaal je met Britse ponden. Op de meeste plaatsen kan je er met een creditcard afrekenen zodat je niet noodzakelijk geld moet wisselen. Wil je dat toch, dan kan dat aan boord van de ferry.
 • Spreek je geen Engels, dan is er Happy Weekends-begeleiding om je te helpen. Ook in Hull.
 • De vraag die vaak terugkomt: wat met zeeziek worden? Het schip is een redelijk gigantische cruiseboot die wel wat deint, maar dat blijft beperkt. De kans dat je zeeziek wordt, is tamelijk klein. Ben je gevoelig voor reisziekte? Neem dan een pilletje. Die zijn ook aan boord verkrijgbaar.
 • Voor de liefhebbers hebben we zaterdagmiddag in Hull nog een ‘specialleke’, namelijk een bezoek aan een brouwerij inclusief de degustatie van 3 bieren en een warme lunchschotel. Optioneel te boeken aan € 29 p.p..
 • Elke deelnemer ontvangt een exclusief Diamonds t-shirt. In het vak Opmerking bij je reservatie geef je de maten door van de mensen voor wie je boekt (tussen Small en XXL) en of je een dames- of herenmodel wilt. Je ontvangt dat bij het inchecken in Zeebrugge. Let op: in dat vak vermeld je ook waar je wilt opstappen wanneer je met De Bonanzas Express meerijdt.
 • Aan boord kan je in de shop dranken, parfums en andere producten van luxemerken met flinke korting kopen.
 • Ben je niet direct een Diamonds-fan en wil je mee? Dat kan natuurlijk ook. Op een ander dek speelt ’s avonds een pianist. :-)

Vrijdag 19 oktober 2018

* 13 uur: vertrek Diamonds Express (autocar) in Herentals (Parking Netepark)
* 13.45 uur: opstappen in Antwerpen (Parking Piva, Desguinlei)
* Tussen 15 en 17 uur: aanmelden bij de check-in balie in Zeebrugge (voor wie met de auto komt)
* 16.30 uur: laatste mogelijkheid tot aanmelden
* 17 uur: start inscheping
* 19 uur: vertrek van de nachtcruise
* 19.30 uur: dinerbuffet
* 21.30 uur: concert Diamonds on the Rocks

Zaterdag 20 oktober 2018

(Engelse tijd: 1 uur vroeger dan België)
* Vanaf 7.30 uur: ontbijtbuffet
* 9 uur: aankomst in Hull
* 9.30 uur: bustransfer naar centrum Hull
* 13 uur: bezoek aan lokale brouwerij met beertasting + lunch (optie)
* 17 uur: vertrek van de bus naar de ferryterminal
* 18.30 uur: vertrek van de nachtcruise
* 19.30 uur: dinerbuffet
* 21.30 uur: concert Diamonds on the Rocks

Zondag 21 oktober 2018

Vanaf 7.30 uur: ontbijtbuffet
9.30 uur: aankomst in Zeebrugge en ontscheping
10 uur: vertrek Diamonds Express

Dit Happy weekend is inclusief
 • 2 overnachtingen aan boord van de cruiseferry
 • 2x dinerbuffet (vrijdag- en zaterdagavond)
 • 2x ontbijtbuffet (zaterdag- en zondagmorgen)
 • 2x concert van Diamonds on the Rocks
 • bustransfer ferryterminal–centrum Hull H/T
 • Diamonds t-shirt
 • Happy Weekends-begeleiding

VIP-arrangement
Extra:

 • welkomstdrank bij aankomst op het schip
 • 3-gangen keuzediner in het à la carte restaurant geserveerd aan tafel (i.p.v. zelfbedieningsrestaurant) incl. ½ fles wijn p.p. en koffie/thee, in het gezelschap van de band
 • Ontbijt in het à la carte restaurant (i.p.v. zelfbedieningsrestaurant), in het gezelschap van de band
 • Overnachting in een buitenhut

VIP Select

 • In de plaats van een buitenhut overnacht je in een luxe club cabin met 2 bedden naast mekaar en veel meer ruimte, inclusief badjassen.
Niet inbegrepen
 • de overige dranken aan boord
 • lunch in Hull
 • reis- en annulatieverzekering
vanaf € 239,00 incl. BTW
Boek nu dit weekend
Al 106 keer geboekt.
Daarom moet je mee met dit weekend
  • Je bent getuige van een bijzonder moment in de geschiedenis van Diamonds on the Rocks
  • Het wordt aan boord gegarandeerd een geweldig feestje
  • Je ontvangt een exclusief en eenmalig Diamonds t-shirt
  • Je ervaart de unieke cruisesfeer aan boord van de ferry
  • A volonté smullen van het diner- en ontbijtbuffet
  • Je bezoekt Hull met zijn toffe winkels, authentieke pubs, jachthaven, vele musea,...

Prijzen

€ 239 p.p. op basis van 2-persoons binnenhut
€ 269 p.p. single binnenhut

supplement buitenhut (kamer met raampje en ietsje groter): € 10 p.p. (single: € 20 p.p.)

VIP-arrangement
€ 324 p.p. op basis van een 2-persoons buitenhut (single € 364 p.p.) VOLZET

VIP SELECT
€ 494 p.p. op basis van een 2-persoons luxe club cabin VOLZET

Diamonds Express H/T (autocar): € 35 p.p.

Hull zaterdagmiddag: brouwerijbezoek incl. bierdegustatie + lunchgerecht: € 29 p.p.

Annulatieverzekering: € 15 p.p., voor VIP Select: € 22
Verzekering reisbijstand, bagage en lichamelijke ongevallen: € 18 p.p.

Belangrijk
+ Wanneer je meegaat met de Diamonds Express, vermeld dan in het vak Opmerking waar je opstapt: Netepark - Herentals of Parking Piva - Antwerpen
+ Nog in het vak Opmerking geef je de maten door van de t-shirts en of het mannen- of vrouwenmodel zijn (S – M – L – XL - XXL). Bijv.: mannen 1x L + 1x XL, vrouwen 1x S + 1x M

Vertrekdata Beschikbaarheid Happy Host Prijs Boeken
Vrijdag 19 oktober 2018
2 nachten
Beschikbaar Paul Huysmans € 239,00 Boek direct
Vrijdag 19 oktober 2018
2 nachten Beschikbaar
Happy Host: Paul Huysmans
€ 239,00

Fotoboek

Locatie