corona update

vanaf € 0,00 incl. BTW
Boek nu dit weekend

28 maart 2020
Door een verlenging van de coronamaatregelen zal het niet mogelijk zijn om je voor 19 april te verwelkomen in ons kantoor. Neem gerust telefonisch contact op of stuur een mail naar info@happyweekends.be.

26 maart 2020
Nog een gevolg van de maatregelen in Nederland kunnen de afreizen in april en mei van het Fietsweekend: De Zes van Zeeland niet doorgaan. Wie daarvoor heeft geboekt, is intussen verwittigd. Er was voor hetzelfde arrangement nog een reis gepland van 13 tot 15 september 2020, maar we creëerden er intussen nog 1 bij, namelijk van dinsdag 1 tot donderdag 3 september 2020. De nieuwe periode staat op de website en kan door iedereen worden geboekt. 

25 maart 2020
Nederland verbiedt tot 1 juni samenkomsten. Daardoor kan het Transplantoux Benefiet Fiets & Wandelweekend in De Peel (NL) van 15 tot 17 mei niet doorgaan. Het weekend is verschoven naar vrijdag 21 tot zondag 23 augustus 2020. Je kan opnieuw reserveren voor dit weekend, waarvan de opbrengst naar Transplantoux gaat.

23 maart 2020 
Al zeg ik het zelf: we hadden zo’n mooi programma 2020 en al veel reservaties. En toen kwam plots het coronavirus Covid-19. Een heel vies beestje. Het dwingt ons om een en ander te herbekijken.

Dit is de situatie op vandaag:
1. Alle geplande reizen tot en met 30 april 2020 zijn geannuleerd. De betrokkenen werden hiervan al op de hoogte gebracht. Ze ontvangen de komende dagen een Happy Reisvoucher ter waarde van de betaalde reissom. Die kunnen ze gebruiken voor het boeken van een nieuwe reis en blijft 13 maanden geldig. Hoe je die kunt verzilveren, staat op de voucher.

2. Voor reizen die plaatsvinden vanaf 1 mei 2020 gelden op dit moment onze gewone annulatievoorwaarden. We houden de situatie in ons land en de landen van bestemming nauwlettend in de gaten. Zo snel we weten dat een reis niet kan doorgaan, dan worden de betrokkenen verwittigd. Ook zij ontvangen dan een Happy Reisvoucher met een geldigheid van 13 maanden. 

Het is niet te voorspellen hoe snel het coronavirus zich laat temmen. In ieder geval zorgen we ervoor dat iedereen straks voldoende keuzemogelijkheden heeft om een ander Happy Weekend te boeken. Desnoods creëren we bijkomende afreizen, ontwikkelen we nieuwe arrangementen of halen we een vroeger arrangement opnieuw uit de kast. Tip: check geregeld deze website, volg onze Facebook-pagina en lees onze nieuwsbrieven (schrijf je in via het vakje op onze homepagina).

Nog dit. Door de huidige preventiemaatregelen kunnen we momenteel niemand verwelkomen in ons kantoor, maar we blijven bereikbaar via telefoon en mail.

Heb je vragen of suggesties? Neem dan gerust contact op.

Paul Huysmans
Zaakvoerder Happy Weekends

Meer lezen
Goed om te weten
Boek nu dit weekend
Daarom moet je mee met dit weekend

Prijzen

Vertrekdata Beschikbaarheid Happy Host Prijs Boeken
Nog geen vertrekdata bekend.
Nog geen vertrekdata bekend.

Fotoboek

Locatie