corona update

vanaf € 0,00 incl. BTW
Boek nu dit weekend

12 juni 2020
We hebben een nieuw programma klaar voor de zomer van 2020. Hier vind je een handig overzicht en nog wat bijkomende informatie. De datums bij de arrangementen op de website zijn aangepast. Hier lees je meer informatie over hoe we je deze zomer veilig mee op reis nemen. In dit filmpje tonen we je hoe de autocar eruit ziet waarmee we je straks naar je vakantiebestemming brengen.

Wie een tegoedbon kreeg voor een geannuleerde reis, kan nu als eerste een nieuwe reis kiezen. Dat gaat als volgt:
* je stuurt een mail naar info@happyweekends.be met vermelding van je naam, de gekozen reis en vertrekdatum, het nummer van de voucher en waarde daarvan.
* dat doe je voor dinsdag 16 juni voor 10 uur 's morgens.
* we verzamelen al die informatie en sturen je zo snel mogelijk een bevestiging, samen met een factuur wanneer er nog een saldo te betalen is. Moesten er meer aanvragen dan beschikbare plaatsen zijn, dan kijken we naar de datum van je aanvankelijke reservatie. Op basis van die reservatiedatum maken we een volgorde op. Tegelijk bekijken we of we een bijkomende periode naar die bestemming kunnen organiseren.
* zodra je betaling binnen is, is je reservatie definitief.
* wanneer er nog plaatsen beschikbaar zijn, kunnen die normaal gezien vanaf woensdag 17 juni worden gereserveerd.
-> Wie voor een bepaalde reis reserveerde die aanvankelijk werd geannuleerd en waarvoor je een voucher kreeg, en die opnieuw op de planning staat, moet zich opnieuw aanmelden door een mail met de gevraagde gegevens te sturen.

1 juni 2020
We hebben al onze autocarfietsvakanties tot eind augustus opgeschort. Dus de vakanties waarbij we met de grote autocar en fietsaanhangwagen naar de bestemming rijden, gaan voorlopig niet door. Iedereen ontvangt een coronategoedbon. De vakanties waarbij je met de eigen wagen naar het hotel komt, blijven op dit moment behouden.
Met deze beslissing wilden we duidelijkheid creëren naar onze klanten. We hoorden dat mensen het niet vertrouwden om in groep te gaan fietsen, dat ze niet in een autocar willen stappen met mensen die ze niet kennen, dat ze vragen hadden over hoe het er in de hotels aan toe zou gaan. In geen geval wilden we mensen dwingen om tegen hun zin hun geboekte vakantie op te nemen.

Dat neemt niet weg dat we deze zomer niet meer met de autocar naar het buitenland zullen gaan fietsen. Zodra er duidelijkheid is waar we naartoe kunnen en wat de voorwaarden en omstandigheden zijn, maken we een nieuwe reisplanning bekend. In afwachting daarvan maakt onze autocarpartner Coach2Travel een autocar helemaal coronaproof.

Voor een vakantie in eigen land bevelen we van harte onze Happy Cottage Camping aan.

22 mei 2020
Al onze reizen t.e.m. 28 juni zijn geannuleerd. Alle betrokkenen zijn intussen op de hoogte gebracht. We wachten op informatie vanuit de overheid om je een nieuw aanbod te kunnen doen voor deze zomer.

4 mei 2020
Op dit moment zijn onze weekends/vakanties tot en met 11 juni geannuleerd. Wie had geboekt, is verwittigd en ontvangt een tegoedbon ter waarde van de betaalde reissom die 13 maanden geldig blijft.

27 april 2020
Na een nieuwe bijeenkomst van de Veiligheidsraad hebben we al onze vakanties tot begin juni geannuleerd. Wie had gereserveerd, ontving intussen een reisvoucher. We werken aan een alternatief programma voor de komende zomer met dagtochten, een culinaire fietsroute, individuele reisarrangementen en vakanties op maat. Mogen we voor jou en je gezin alvast een vakantievoorstel in eigen land uitwerken, bel ons dan op 014 75 71 16 of stuur ons een mail.

17 april 2020
Op dit moment hebben we alle weekends en vakanties tot en met 19 mei 2020 geannulleerd. De betrokkenen zijn verwittigd en ontvingen een tegoedbon. Door een verlenging van de coronamaatregelen kunnen we je tot en met 3 mei helaas niet verwelkomen in ons kantoor.

8 april 2020
Door het coronavirus moeten we helaas ook het Fietsweekend: De Kempen fietst naar het Hageland (1 - 3 mei), Het Wandelweekend: Van Cap naar Clffs (8 - 10 mei) en de eerste periode van het Fietsweekend: Kempen vs. Kempen (8 - 10 mei) uitstellen naar een latere datum. Wie had geboekt, is intussen geïnformeerd en ontvangt een reisvoucher.

28 maart 2020
Door een verlenging van de coronamaatregelen zal het niet mogelijk zijn om je voor 19 april te verwelkomen in ons kantoor. Neem gerust telefonisch contact op of stuur een mail naar info@happyweekends.be.

26 maart 2020
Nog een gevolg van de maatregelen in Nederland kunnen de afreizen in april en mei van het Fietsweekend: De Zes van Zeeland niet doorgaan. Wie daarvoor heeft geboekt, is intussen verwittigd. Er was voor hetzelfde arrangement nog een reis gepland van 13 tot 15 september 2020, maar we creëerden er intussen nog 1 bij, namelijk van dinsdag 1 tot donderdag 3 september 2020. De nieuwe periode staat op de website en kan door iedereen worden geboekt. 

25 maart 2020
Nederland verbiedt tot 1 juni samenkomsten. Daardoor kan het Transplantoux Benefiet Fiets & Wandelweekend in De Peel (NL) van 15 tot 17 mei niet doorgaan. Het weekend is verschoven naar vrijdag 21 tot zondag 23 augustus 2020. Je kan opnieuw reserveren voor dit weekend, waarvan de opbrengst naar Transplantoux gaat.

23 maart 2020 
Al zeg ik het zelf: we hadden zo’n mooi programma 2020 en al veel reservaties. En toen kwam plots het coronavirus Covid-19. Een heel vies beestje. Het dwingt ons om een en ander te herbekijken.

Dit is de situatie op vandaag:
1. Alle geplande reizen tot en met 30 april 2020 zijn geannuleerd. De betrokkenen werden hiervan al op de hoogte gebracht. Ze ontvangen de komende dagen een Happy Reisvoucher ter waarde van de betaalde reissom. Die kunnen ze gebruiken voor het boeken van een nieuwe reis en blijft 13 maanden geldig. Hoe je die kunt verzilveren, staat op de voucher.

2. Voor reizen die plaatsvinden vanaf 1 mei 2020 gelden op dit moment onze gewone annulatievoorwaarden. We houden de situatie in ons land en de landen van bestemming nauwlettend in de gaten. Zo snel we weten dat een reis niet kan doorgaan, dan worden de betrokkenen verwittigd. Ook zij ontvangen dan een Happy Reisvoucher met een geldigheid van 13 maanden. 

Het is niet te voorspellen hoe snel het coronavirus zich laat temmen. In ieder geval zorgen we ervoor dat iedereen straks voldoende keuzemogelijkheden heeft om een ander Happy Weekend te boeken. Desnoods creëren we bijkomende afreizen, ontwikkelen we nieuwe arrangementen of halen we een vroeger arrangement opnieuw uit de kast. Tip: check geregeld deze website, volg onze Facebook-pagina en lees onze nieuwsbrieven (schrijf je in via het vakje op onze homepagina).

Nog dit. Door de huidige preventiemaatregelen kunnen we momenteel niemand verwelkomen in ons kantoor, maar we blijven bereikbaar via telefoon en mail.

Heb je vragen of suggesties? Neem dan gerust contact op.

Paul Huysmans
Zaakvoerder Happy Weekends

Meer lezen
Goed om te weten
Boek nu dit weekend
Daarom moet je mee met dit weekend

Prijzen

Vertrekdata Beschikbaarheid Happy Host Prijs Boeken
Nog geen vertrekdata bekend.
Nog geen vertrekdata bekend.

Fotoboek

Locatie