10 Years De Bonanzas Birthday Cruise

vanaf € 239,00 incl. BTW
Boek nu dit weekend

10 keer HOERA voor De Bonanzas want zij bestaan 10 jaar. En dat viert de Belgium's Finest 60's Tribute Band met een eenmalige Birthday Cruise van vrijdag 28 tot zondag 30 september 2018. 2 avonden spelen ze op de ferry Zeebrugge-Hull-Zeebrugge en jij kunt mee. Gooi de trossen maar los want we zijn weg.

Bonanza, is dat niet die populaire tv-serie van weleer? Inderdaad. Maar de sixties hebben nog veel meer te bieden. Nog altijd bekend in de oren klinkende muziek bijvoorbeeld. Van The Beatles, The Monkees, The Byrds maar ook grootheden als Roy Orbison, Johnny Cash, Ricky Nelson en noem maar op. Ze passeren allemaal het podium bij een concert van De Bonanzas.

De 5 keurige mannen in maatpak zijn muzikanten die een weloverwogen selectie brengen van nummers uit de hitlijsten van de gouden jaren ’60. Soms ingetogen en intiem, soms uitbundig en enthousiast maar steeds met volle overgave en met respect voor het origineel.

Concreet. De Bonanzas spelen 2 avonden op de cruiseferry Zeebrugge-Hull-Zeebrugge. Vrijdagavond 28 september heen en zaterdag 29 september terug. 2 shows die je niet wil missen.

Vrijdagavond gaan we aan boord in Zeebrugge. Je dineert en ontbijt op het luxeschip – het eten is er trouwens voortreffelijk – en je overnacht er ook. Tussendoor beleef je een bijzondere cruise-ervaring en shop je voordelig luxe producten in de recent vernieuwde winkel. ’s Morgens zijn we in het Noord-Engelse Hull, waar de autocar op de terminal klaar staat om je naar het centrum  te brengen.

Het havenstadje Hull is de voorbije jaren grondig vernieuwd. Het is er heerlijk winkelen in één van de shoppingcentra en in de autovrije straten. In het Museums Quarter liggen 4 musea verzameld die gratis toegankelijk zijn. Een pintje drinken doe je in 1 van de eeuwenoude pubs. We wijzen je graag de weg.

Voor de liefhebbers bieden we ’s middags in Hull nog een toffe extra aan: een bezoek aan een lokale brouwerij inclusief bierdegustatie en een lunchgerecht. Dan hoef je zaterdag ook al niet naar eten te zoeken.

In de late namiddag staat de autocar klaar om je weer naar de ferry te brengen. Met vervolgens hetzelfde geweldige programma: inscheping, diner, Bonanzas-show, overnachting en ontbijt. Zondagmorgen zetten we opnieuw voet aan wal in Zeebrugge en blik je terug op een onvergetelijk weekend.

Meer lezen
Goed om te weten
 • Je komt op vrijdag 28 september 2018 met eigen vervoer naar Zeebrugge of je rijdt mee met de Bonanzas Express. De autocar vertrekt om 13 uur in Retie (Parking Sporthal Boesdijkhof). Opstappen kan ook rond 13.45 uur in Antwerpen (Parking Piva, Desguinlei). Vermeld in het vak Opmerking bij je boeking waar je graag wil opstappen. Het opstapschema wordt later bekendgemaakt.
 • Wie met de eigen wagen komt, is ten laatste om 16.30 uur in Zeebrugge. Vanaf 17 uur kan je aan boord en om 19 uur vertrekt de nachtcruise. Je auto blijft in Zeebrugge. Je parkeert die gratis op het parkeerterrein van de ferrymaatschappij.
 • Zaterdagmorgen om 9 uur legt de ferry aan in Hull. Voordien heb je rijkelijk ontbeten. Aansluitend brengt een bus je naar het centrum van Hull, een verplaatsing van een 10-tal minuten. Om 17 uur ben je terug bij de opstapplaats en brengt de bus je opnieuw naar de ferry.
 • Zaterdag om 18.30 uur vaart het schip af en zondag om 9.30 uur ben je terug in Zeebrugge. De Bonanzas Express staat op je te wachten en brengt je terug naar de plaats waar je vrijdag bent opgestapt.De Bonanzas treden zowel op vrijdag- als zaterdagavond 2 x 45 minuten op. En daar komt wellicht nog wel een bisnummertje bij. Dat betekent dus meer dan 3 uur livemuziek van de bovenste plank.
 • Je overnacht in een binnen- of buitenhut. Beide hebben een stapelbed incl. beddengoed, een aparte ruimte met douche, toilet en toiletgerief, handdoeken en een ruimte om je kleding op te hangen. Er is ook een Europees stopcontact (zoals bij ons). Een buitenhut is ietsje ruimer en biedt via een raam zicht op zee. Wie het exclusieve VIP SELECT-pakket neemt, overnacht in een luxe club cabin.
 • Aan boord kan je in euro’s en ponden betalen, zowel aan de bar als in de shop. In Hull betaal je met Britse ponden. Op de meeste plaatsen kan je er met een creditcard afrekenen zodat je niet noodzakelijk geld moet wisselen. Wil je dat toch, dan kan dat aan boord van de ferry.
 • Spreek je geen Engels, dan is er Happy Weekends-begeleiding om je te helpen. Ook in Hull.
 • De vraag die vaak terugkomt: wat met zeeziek worden? Het schip is een redelijk gigantische cruiseboot die wel wat deint, maar dat blijft beperkt. De kans dat je zeeziek wordt, is tamelijk klein. Ben je gevoelig voor reisziekte? Neem dan een pilletje. Die zijn ook aan boord verkrijgbaar.
 • Voor de liefhebbers hebben we zaterdagmiddag in Hull nog een ‘specialleke’, namelijk een bezoek aan een brouwerij inclusief de degustatie van 3 bieren en een warme lunchschotel. Optioneel te boeken aan € 29 p.p..
 • Elke deelnemer ontvangt een exclusief Bonanzas verjaardags t-shirt. In het vak Opmerking bij je reservatie geef je de maten door van de mensen voor wie je boekt (tussen Small en XXL) en of je een dames- of herenmodel wilt. Je ontvangt dat bij het inchecken in Zeebrugge. Let op: in dat vak vermeld je ook waar je wilt opstappen wanneer je met De Bonanzas Express meerijdt.
 • Aan boord kan je in de shop dranken, parfums en andere producten van luxemerken met flinke korting kopen.
 • Ben je niet direct een Bonanzas-fan en wil je mee? Dat kan natuurlijk ook. Op een ander dek speelt ’s avonds een pianist. :-)

Vrijdag 28 september 2018

* 13 uur: vertrek Bonanzas Express (autocar) in Retie (Parking Sporthal Boesdijkhof)
* 13.45 uur: opstappen in Antwerpen (Parking Piva, Desguinlei)
* Tussen 15 en 17 uur: aanmelden bij de check-in balie in Zeebrugge (voor wie met de auto komt)
* 16.30 uur: laatste mogelijkheid tot aanmelden
* 17 uur: start inscheping
* 19 uur: vertrek van de nachtcruise
* 19.30 uur: dinerbuffet
* 21.30 uur: concert De Bonanzas 

Zaterdag 29 september 2018

(Engelse tijd: 1 uur vroeger dan België)
* Vanaf 7.30 uur: ontbijtbuffet
* 9 uur: aankomst in Hull
* 9.30 uur: bustransfer naar centrum Hull
* 13 uur: bezoek aan lokale brouwerij met beertasting + lunch (optie)
* 17 uur: vertrek van de bus naar de ferryterminal
* 18.30 uur: vertrek van de nachtcruise
* 19.30 uur: dinerbuffet
* 21.30 uur: concert De Bonanzas

Zondag 30 september 2018

Vanaf 7.30 uur: ontbijtbuffet
9.30 uur: aankomst in Zeebrugge en ontscheping
10 uur: vertrek Bonanzas Express

Dit happy weekend is inclusief
 • 2 overnachtingen aan boord van de cruiseferry
 • 2x dinerbuffet (vrijdag- en zaterdagavond)
 • 2x ontbijtbuffet (zaterdag- en zondagmorgen)
 • 2x concert van De Bonanzas
 • bustransfer ferryterminal–centrum Hull H/T
 • Bonanzas verjaardags t-shirt
 • Happy Weekends-begeleiding

VIP-arrangement
Extra:

 • welkomstdrank bij aankomst op het schip
 • 3-gangen keuzediner in het à la carte restaurant geserveerd aan tafel (i.p.v. zelfbedieningsrestaurant) incl. ½ fles wijn p.p. en koffie/thee, in het gezelschap van de band
 • Ontbijt het à la carte restaurant (i.p.v. zelfbedieningsrestaurant), in het gezelschap van de band
 • Overnachting in een buitenhut

VIP Select

 • In de plaats van een buitenhut overnacht je in een luxe club cabin met 2 bedden naast mekaar en veel meer ruimte, inclusief badjassen.
Niet inbegrepen
 • de overige dranken aan boord
 • lunch in Hull
 • reis- en annulatieverzekering
vanaf € 239,00 incl. BTW
Boek nu dit weekend
Al 114 keer geboekt.
Daarom moet je mee met dit weekend
  • Je bent getuige van een bijzonder moment in de geschiedenis van De Bonanzas
  • Het wordt aan boord gegarandeerd een geweldig feestje
  • Je ontvangt een exclusief en eenmalig De Bonanzas t-shirt
  • Je ervaart de unieke cruisesfeer aan boord van de ferry
  • A volonté smullen van het diner- en ontbijtbuffet
  • Je bezoekt Hull met zijn toffe winkels, authentieke pubs, jachthaven, vele musea,...

Prijzen

€ 239 p.p. op basis van 2-persoons binnenhut
€ 269 p.p. single binnenhut

supplement buitenhut (kamer met raampje en ietsje groter): € 10 p.p. (single: € 20 p.p.)

VIP-arrangement
€ 324 p.p. op basis van een 2-persoons buitenhut (single: € 364 p.p.)

VIP SELECT
€ 494 p.p. op basis van een 2-persoons luxe club cabin

Bonanzas Express H/T (autocar): € 35 p.p. (VOLZET)

Hull zaterdagmiddag: brouwerijbezoek incl. bierdegustatie + lunchgerecht: € 29 p.p.

Annulatieverzekering: € 15 p.p., voor VIP Select: € 22
Verzekering reisbijstand, bagage en lichamelijke ongevallen: € 18 p.p.

Belangrijk
+ Wanneer je meegaat met de Bonanzas Express, vermeld dan in het vak Opmerking waar je opstapt: sporthal – Retie of Parking Piva – Antwerpen
+ Nog in het vak Opmerking geef je de maten door van de t-shirts en of het mannen- of vrouwenmodel zijn (S – M – L – XL - XXL). Bijv.: mannen 1x L + 1x XL, vrouwen 1x S + 1x M

Vertrekdata Beschikbaarheid Happy Host Prijs Boeken
Vrijdag 28 september 2018
2 nachten
Beschikbaar Paul Huysmans € 239,00 Boek direct
Vrijdag 28 september 2018
2 nachten Beschikbaar
Happy Host: Paul Huysmans
€ 239,00

Fotoboek

Locatie