Najaarspromo 2022: Gouden herfst aan de Moezel

TIP: van 18 november tot 21 december 2022 staat de prachtige Kerstmarkt weer in het centrum van Bernkastel-Kues. 

In de herfst kleuren de flanken van de Moezel goud. De druivenranken hebben hun vruchten afgegeven om er lekkere wijnen van te maken en stilaan verkleuren de bladeren. Het najaar is een mooi seizoen om een aantal dagen aan de Moezel te verblijven. Daarom bieden we je er graag deze najaarspromo 2022 aan, inclusief een privé Happy Weekends Wine Tasting bij een uitstekend wijnhuis. Drie wandelingen die we voor je uitzochten, laten je ten volle van de regio rond Bernkastel-Kues genieten.

De Moezel blijft een geliefde vakantieplek voor veel Vlamingen en Nederlanders. En is het dit najaar zoveel meer. We maakten voor jou een speciaal najaarsarrangement op basis van 3 dagen en 2 nachten, tenzij je nog een extra nacht wilt blijven.

Ingrediënten voor je actieve vakantie aan de Moezel zijn drie prachtige wandelingen die ofwel vanuit het hotel ofwel in de directe omgeving vertrekken, samen met lekker eten en drinken. Je verblijft in een prima 3-sterren familiehotel in Lieser, een wijndorpje vlakbij het bekende Bernkastel-Kues. Hier wacht je een heerlijk bed en ook een smakelijk diner. Het hotelrestaurant serveert je dagelijks een 3-gangen herfstmenu, de eerste dag voorafgegaan door een parelwijn die niet toevallig goud kleurt. 

Onze wandelingen variëren in afstand en moeilijkheid en je kiest zelf. Voor en na blijft er nog voldoende tijd over om bezoekjes te doen. Onze bezoektips in de regio bundelden we mee in het Happy Weekends-mapje dat voor je klaar ligt bij aankomst in het hotel.

Op je tweede dag word je om 17 uur verwacht bij een wijnhuis op 100m van het hotel voor je privé-wijndegustatie onder de noemer Happy Weekends Wine Tasting. Samen met het wijnhuis selecteerden we enkele van hun beste wijnen en die krijg je er te proeven. Vallen ze in de smaak, dan kan je er ook kopen. Rechtstreeks bij de producent, dus dat kan lekker voordelig.

Meer lezen
Goed om te weten
 • Dit is een individuele (wandel)vakantie) die je boekt op de dag van je keuze op basis van beschikbaarheid in het hotel. Die beschikbaarheid zie je hieronder.
 • Op maandag en dinsdag is het hotelrestaurant gesloten. Op die dagen kan je het arrangement niet reserveren.
 • Van 18 november tot 21 december 2022 staat de prachtige Kerstmarkt weer in het centrum van Bernkastel-Kues. 
 • De wandelingen die we er voor je selecteerden, gaan over een heuvelachtig parcours. Langs de Moezel is het vlak, maar ga je van de Moezel weg, dan moet je een helling op. Eén wandeling vertrekt aan het hotel en die maak je best de eerste dag. De andere wandelingen vertrekken in de omgeving. Het startpunt ligt op maximum een 10 minuten rijden. Samen met je wandelingen vind je in je Happy Weekends-mapje nog een aantal bezoektips voor de regio.
 • Je verblijft in een prima 3-sterrenhotel met een familiale uitbating. Er is Wifi in het restaurant en op de meeste kamers. Je kamer heeft eigen sanitair met handdoeken en doucheproducten. De voertaal in het hotel is Duits, maar als je een beetje keurig Nederlands spreekt, verstaan ze je ook wel.
 • Tegenover het hotel ligt een gratis parking. Moest je je fietsen willen meebrengen, dan kunnen die ’s nachts in de garage.
 • Afstand Geel - Lieser: 240 km.
 • Na je reservatie en betaling ontvang je een mail met de praktische informatie zoals het adres van het hotel. Ter plaatse liggen de wandelingen voor je klaar.
 • In het hotel zijn honden toegelaten. Prijs: € 10/nacht, ter plaatse af te rekenen.
 • Geef dieetwensen en voedselallergieën door bij je reservatie en we bezorgen die alvast aan het hotel. 
 • Annulatieverzekering: € 15 p.p. (tot maximum 30 dagen voor vertrek af te sluiten). Verzekering reisbijstand, lichamelijk letsel en bagage: € 18 p.p. Verzekeringen enkel af te sluiten bij je reservatie.
 • Covid-19: er zijn momenteel geen beperkingen om naar Duitsland te reizen of om vanuit Duitsland terug te keren naar ons land. Komen die er toch, dan stel je je in regel met de maatregelen op dat moment (bijvoorbeeld Covid Safe Ticket).

Dag 1

+ Je komt in de loop van de voormiddag toe in het hotel. Daar ligt een Happy Weekends-mapje voor je klaar met daarin de 3 wandelingen en een aantal bezoektips. Nadat je naar het toilet bent geweest, begin je met de eerste wandeling van een 10-tal km die vertrekt vanuit het hotel.
+ Late namiddag terugkeer + inchecken in de kamers
+ ’s Avonds 3-gangenmenu in het hotel

Dag 2

+ ’s Morgens ontbijt
+ Vandaag suggereren we om een pittige wandeling van 9 km te maken vanuit Bernkastel-Kues. Aansluitend bezoek je er de kerstmarkt.
+ Om 17 uur word je bij het wijnhuis op 500m van het hotel verwacht voor de Happy Weekends Wine Tasting (duur: 1 uur)
+ ’s Avonds 3-gangenmenu in het hotel

Dag 3

+ ’s Morgens ontbijt + aansluitend maak je je kamer leeg
+ Vandaag wandel je opnieuw vanuit het hotel (of je neemt de auto voor een verplaatsing van 1,5 km). Je steekt de Moezel over en in Mülheim vertrekt een wandeling van 10 km. Doe je het aanloopstuk vanuit het hotel erbij, dan wordt het in totaal 13 km.
+ Bij je terugkeer: einde progamma
Of je reserveert nog een extra nacht op basis van halfpension

Dit happy weekend is inclusief
 • 2x overnachting
 • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
 • 2x 3-gangen herfstmenu
 • 1x aperitief 
 • 1x wijndegustatie Happy Weekends Wine Tasting
 • Mapje met 3 uitgestippelde wandelingen en bezoektips
 • Verblijfstaksen
 • BTW

Promoprijs: € 219 p.p. op basis van een 2-persoonskamer
€ 273 single

Aansluitende nacht halfpension: € 88 p.p. (2p-kamer), € 99 (single)

Niet inbegrepen
 • Lunches (lunchpakket te bestellen in het hotel)
 • Overige dranken
 • Reis heen en terug
 • Verzekering annulatie en reisbijstand
Boek nu dit weekend
Daarom moet je mee met dit weekend
  • De herfst is het ideale Moezel-seizoen
  • Geniet van je private wijndegustatie
  • Wandelingen en bezoektips zochten we voor je uit
  • Zeer interessante prijs
  • Ga wanneer het je past
  • Van 18 november tot 21 december: Kerstmarkt in Bernkastel

Fotoboek

Regio's

Herfstpromo Moezel

Herfstpromo Moezel

Ben je helemaal klaar voor een gouden tijd aan de Moezel? Begin dan je reservatie door op de gewenste vertrekdag te klikken.

* Vervolgens word je gevraagd om je gegevens in te vullen, zowel voor jou als je eventuele medereiziger(s) (naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, mailadres).
* Wil je een verzekering, dan vink je dat vakje aan. De annulatieverzekering is enkel te nemen tot 30 dagen voor vertrek. Verzekeringen afsluiten kan enkel bij reservatie.
* Aansluitend selecteer je het aantal 2- en 1-persoonskamers die je nodig hebt
* Dieetwensen, voedselallergieën, vegetarisch of andere zaken die je ons wilt laten weten? Vermeld die in het vak Opmerkingen.
* Tot slot klik je op Reserveer nu en dan komt je reservatie bij ons binnen
* Automatisch ontvang je dan een mail met de factuur en de betaalmogelijkheden: online betaling (Bancontact, Visa, Mastercard) of bankoverschrijving met gestructureerde mededeling. Reserveer je meer dan 30 dagen op voorhand, dan ontvang je eerst een voorschotfactuur van € 100 p.p. en 30 dagen voor vertrek een factuur met het saldo.
* Nadat we je volledige betaling hebben gekregen, ontvang je een mail met nog wat extra informatie zoals het adres van het hotel.

€ 219 p.p. op basis van een 2-persoonskamer
€ 273 p.p. single

Extra overnachting op basis van halfpension: € 88 p.p. op een 2-persoonskamer, € 99 single

We doneren 1% van onze inkomsten aan ontwikkelingsorganisatie Cunina.

KAN JE VAKANTIE ALS GEVOLG VAN EEN VERBOD DOOR DE OVERHEID IN HET KADER VAN DE CORONAMAATREGELEN NIET DOORGAAN, DAN ANNULEREN WE GRATIS EN BETALEN WE DE REISSOM TERUG.

DE DAGEN IN HET GROEN HIERONDER ZIJN DE DAGEN DAT JE KUNT VERTREKKEN, OOK AL STAAT DE VOLGENDE DAG IN HET ROOD. Staat bijvoorbeeld vrijdag in het groen en zaterdag in het rood, dan kan je vrijdag vertrekken.

Beschikbaarheid & reservatie

Kies onderstaand de gewenste vertrekdatum:


Legende:
Beschikbaar:
Niet beschikbaar:

Februari 2023

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28

Reviews

Jos Van de Weyer (10/12/2022)

Terug van een paar zalige dagen aan de Moezel. Alles prima in orde, lekker ontbijt en avondeten. De aangegeven wandelingen in het mapje zijn prachtig en voor iedereen haalbaar. De mensen van de wijnproeverij waren heel vriendelijk en we hebben kunnen proeven van heerlijke wijnen, natuurlijk ook een aantal flessen gekocht tegen de feestdagen. De fles wijn aangeboden door Happy Weekends zal ons zeker smaken.

Geert Kelchtermans (07/12/2022)

Ondanks het feit dat de Moezelstreek al helemaal in winter-modus was (fris, mistig), hebben we toch met plezier het programma 'afgewerkt'. Wandelingen gelopen en genoten van de kerstmarkt in de nauwe straatjes van Bernkastel. Sympathieke familie baat het kraaknette hotel uit. En de Moezelwijnen hebben ons bij de proeverij zeer aangenaam verrast.
 

Rombouts Loenhout (04/12/2022)

25 - 26 - 27 november naar De Moezel geweest. Het waren hele mooie wandelingen, soms pittig. De wijndegustatie was heerlijk, lekker een echte aanrader. Het was een zeer mooi wandelweekend. Bedankt voor de goede organitatie.

Ria en Karel (31/10/2022)

Blij dat we geweest zijn! Met zo'n schitterend weer en de hellingen van de wijngaarden in alle kleuren: mooier kan het niet.
Het hotel was goed, alles in orde. Alleen spijtig dat we er praktisch alleen zaten. Einde seizoen zeker? Maar de kamer was in orde en het eten was ook prima! Met dat mooie wandelweer hadden we zelfs spijt dat we geen short bij hadden. De wijnproeverij was ook prima: natuurlijk heeft het ons wat geld gekost (maar dat ligt dan ook alleen aan onszelf). Ipv de wandeling in Bernkastel hebben we de derdedag daar lekker rondgekuierd en een zalige boottocht in het zonnetje gemaakt. We kunnen er weer effe tegen.

Christel J. (15/11/2021)

Alles tip top in orde. Zeer vriendelijk ontvangen in het hotel. Er heerste daar ook rust, waardoor alle stress verdween als sneeuw voor de zon. Het was er zeer proper. Bij het ontbijt ontbrak écht niks. Het avondeten was eenvoudig maar lekker. Het infomapje was goed gevuld, waardoor kiezen soms wel wat lastig was. 3 dagen flink gewandeld. En het Zylinderhaus was méga, we waanden ons zelfs in de 14 Billekens door het "Decap" orgel. De Weinprobe was een belevenis. Bedankt trouwens voor het flesje wijn. Veel zin om huiswaarts te keren hadden we niet! Maar schoon liekes.....

Leen Braem (25/10/2021)

Terug van een 3-daagse aan de Moezel. Het was super. Hele mooie wandelingen gedaan. Zeer goed, van genoten. Eenvoudig hotel maar heel proper en vriendelijk. Om nog eens over te doen.