Transplantoux Benefiet Fiets & Wandelweekend in De Peel

vanaf € 230,00 incl. BTW
Boek nu dit weekend

Fietsen en wandelen in de prachtige natuur van De Peel (NL). Een prima 4-sterrenhotel in Asten met fitness- en wellnessfaciliteiten. Lekker eten in tof gezelschap. En dat allemaal voor het goede doel. Het zijn de belangrijkste ingrediënten van het eerste Transplantoux Benefiet Fiets & Wandelweekend van 21 tot 23 augustus 2020.

Peter van Transplantoux, Stan Van Samang, doet in dit filmpje een warme oproep om deel te nemen.

De vzw Transplantoux moedigt mensen na een orgaantransplantatie aan om gezond te bewegen en te sporten. Ze doet dat door het hele jaar door sportieve activiteiten op ieders niveau te organiseren. Denk aan wandelen, fietsen, triatlon. Samen sportief zijn, houdt het lichaam gezond, is het motto. Tijdens verschillende evenementen staan beweging, samenzijn en gezelligheid centraal.

Het Transplantoux Benefiet Fiets & Wandelweekend is hiervan het perfecte voorbeeld. Op zaterdag en zondag worden zowel begeleide wandelingen (afstand: 15-17 km, of een halve dag van 10 km) als recreatieve fietstochten (60 – 65 km, of een halve dag van een 35-tal km) georganiseerd. Aan jou de keuze of je mee gaat fietsen of wandelen. ’s Middags staat onderweg de lunch klaar.

Vrijdagavond in het hotel stellen we de routes voor en organiseren we een infosessie over orgaantransplantatie. Zaterdagavond maken we er een gezellig samenzijn van.

We vertoeven in een schitterend fiets & wandelgebied. De Peel ligt ongeveer halfweg tussen Eindhoven en Venlo. Het Nationaal Park De Hooge Peel kent een grote natuurrijkdom, waarmee zowel de fietsers als de wandelaars kennismaken. Onderweg fietsen we door landelijke dorpen en genieten we van wijdse uitzichten. 

Voor de organisatie slaan reisorganisatie Happy Weekends en Transplantoux de handen in mekaar. Transplantoux is er voor iedereen die werd getransplanteerd, voor familie, vrienden, sympathisanten en de donorfamilie. Acteur en singer-songwriter Stan Van Samang en wielrenner Zdenek Stybar zijn trotse peters van de organisatie.

Dit Benefiet Fiets & Wandelweekend in De Peel wordt gedragen door de Kempense afdeling van Transplantoux. De opbrengst gaat naar de nationale organisatie die de fondsen gebruikt om hun werking te financieren.

Meer lezen
Goed om te weten
 • We logeren in Best Western Hotel Nobis in Asten. Het 4-sterrenhotel beschikt over prima kamers, een verfijnd restaurant, een wellnessgedeelte met binnenzwembad en sauna. Gasten kunnen gratis gebruikmaken van de faciliteiten van de aangrenzende fitnessclub. Gratis autoparking.
 • Je kan dagelijks mee gaan wandelen of fietsen. De wandelingen en fietstochten zijn begeleid. Voor de fietstochten is er 1 begeleider per 25 fietsers.
 • De wandelingen zijn tussen 15 en 17 km lang. Je kan ook 's middags stoppen en dan heb je een 10-tal km gewandeld. We wandelen aan een rustig tempo (ongeveer 4 km/uur). Om naar het vertrekpunt van de wandelingen te gaan, maken we ’s morgens een korte verplaatsing met de wagen.
 • De fietstochten vertrekken dagelijks aan het hotel en zijn tussen 60 en 65 km lang. Wie graag 's middags stopt, heeft een 35-tal km gefietst en die brengen we dan terug naar het hotel, met fiets. We fietsen in groep aan een snelheid van max. 18 km/uur. Iedereen draagt een fluovestje en die worden ter beschikking gesteld door de organisatie. Een fietshelm is aanbevolen maar niet verplicht.
 • Je komt met eigen vervoer naar het hotel. Fietsers brengen hun eigen fiets mee of huren er eentje in het hotel. Je fiets kan ’s nachts in een afgesloten fietsenstalling, waar ook mogelijkheden zijn om je e-bike op te laden. Of je neemt je batterij mee naar de kamer om die daar bij te laden.
 • De mogelijkheid bestaat om vrijdagmorgen (vertrek 10 uur) vanuit het centrum van Arendonk in groep mee naar het hotel te fietsen. Reken op een 60-tal km. Je bagage wordt dan naar het hotel gebracht. Zondag tegen 16.30 uur pikt de autocar je samen met je fiets + bagage (fietsaanhangwagen) op aan het hotel en brengt je terug naar Arendonk. Deze extra service komt op € 20 p.p., te reserveren bij je boeking.
 • De fietsers houden ’s morgens na ongeveer 15 km een koffie/plasstop en doen ’s namiddags nog ergens een terrasje. ’s Middags staat in een horecazaak een lunch klaar. Zoveel mogelijk fietsen we over rustige en autovrije wegen.
 • Ook de wandelaars schuiven ’s middags aan tafel voor een lunch en zetten nadien hun wandeling verder.
 • Slecht weer? Dan trekken we regenkleding aan. Is het echt te slecht, dan korten we waar mogelijk de routes in.
 • De volledige opbrengst van dit Transplantoux Benefiet Fiets & Wandelweekend in De Peel gaat naar de vzw Transplantoux.

Vrijdag 21 augustus 2020 

10 uur: Wie interesse heeft, kan vanuit Arendonk met de fiets mee naar het hotel (60-tal km). Je bagage wordt dan naar het hotel gebracht. Zondagmiddag komt de autocar met fietsaanhangwagen je oppikken aan het hotel en brengt je weer naar Arendonk.
17 - 18.30 uur: aankomst in het hotel + inchecken
19 uur: welkomstwoord en 3-gangenmenu
21 uur: voorstelling Transplantoux en het programma voor zaterdag en zondag

Zaterdag 22 augustus 2020

Vanaf 8 uur ontbijt
9.30 uur: vertrek van de begeleide fietsroute (60 - 65 km, of halve dag: 35-tal km) of wandeling (15 - 17 km, of halve dag: 10-tal km) met lunch onderweg
16 - 17 uur: terugkeer in het hotel
-> gebruik van het zwembad of de fitnessfaciliteiten, of een pintje in de bar
19 uur: 3-gangenmenu
21 uur: gezellig samenzijn

Zondag 23 augustus 2020

Vanaf 8 uur ontbijt + uitchecken uit de kamer
9.30 uur: vertrek van de begeleide fietsroute (60 - 65 km, of halve dag: 35-tal km) of wandeling (15 - 17 km, of halve dag: 10-tal km) met lunch onderweg
16 uur: terugkeer in het hotel
16.30: afscheid en einde programma
16.30 uur: wie vrijdagmorgen vanuit Arendonk met de fiets mee naar het hotel reed, wordt dan met de autocar + fietsaanhangwagen teruggebracht.
17.30 uur: verwacht terugkeer in Arendonk

Dit happy weekend is inclusief
 • 2x overnachting
 • 2x ontbijtbuffet
 • 2x 3-gangenmenu (vrijdag- en zaterdagavond)
 • 2x lunch onderweg (zaterdag en zondag)
 • Verblijfstaksen
 • Deelname aan de begeleide wandelingen of fietsroutes
Niet inbegrepen
 • De dranken bij het eten en onderweg
 • Verzekering reisbijstand en annulatie
vanaf € 230,00 incl. BTW
Boek nu dit weekend
Al 19 keer geboekt.
Daarom moet je mee met dit weekend
  • Fietsen en wandelen in een zeer mooie regio
  • Je steunt een prachtige organisatie
  • Gezellig verbroederen met andere Transplantoux-sympathisanten
  • Schitterend 4-sterrenhotel in Asten (De Peel) met gratis parking en wellness/fitness

Prijzen

€ 230 p.p. op basis van een 2-persoonskamer
€ 299 p.p. single

Annulatieverzekering: € 15 p.p.
Verzekering reisbijstand, lichamelijke ongevallen en bagage: € 18

Fietshuur:
€ 20 stadsfiets voor 2 dagen
€ 50 e-bike voor 2 dagen
Wanneer je fietsen huurt, vermeld dan bij je boeking in het vak Opmerking of je een dames- of herenmodel wenst.

Fiets je vrijdagmorgen vanuit Arendonk mee naar Asten? Voor de terugkeer met de autocar en fietsaanhangwagen zondagmiddag rekenen we € 20 p.p.

Geen boekingskost! 

Minimum 30 en maximum 50 deelnemers

VERMELD IN HET VAK 'OPMERKING' BIJ JE BOEKING OF JE MEE GAAT FIETSEN OF WANDELEN

Online reserveren: druk op 'Boek direct', vul je gegevens in en druk op Verzenden. Wanneer je meer dan 3 maanden voordien reserveert, ontvang je in eerste instantie een voorschotfactuur van 100 euro p.p. (+ verzekeringen wanneer je die neemt). Je betaalt de factuur ofwel online (Bancontact, Visa, Mastercard, iDeal), ofwel via bankoverschrijving. 3 maanden voor vertrek ontvang je een factuur voor het saldo. Hier leggen we uit hoe je makkelijk online reserveert. 

Vertrekdata Beschikbaarheid Happy Host Prijs Boeken
Vrijdag 21 augustus 2020
2 nachten
Beschikbaar Paul Huysmans € 230,00 Boek direct
Vrijdag 21 augustus 2020
2 nachten Beschikbaar
Happy Host: Paul Huysmans
€ 230,00

Fotoboek

Locatie